- 1 Temmuz 2019
- 130
- 431
- 33
- 29
- Konu Sahibi Blue night24
-
Konuşamıyoruz artık düşman gibi bakıyor bana hakaret ediyo ve ben ondan tiksiniyorum artıkyani karşılıklı sakin bir şekilde konuşup çözmeye çalışmanızı yinede olmuyorsa ayrılık konusunu öyle düşünün derim
Ben de öyle düşünüyorum yarın sabah işe gidince annem ve amcam gelip beni alcak ve dönüş olmiycakÇocuğu getirince suyuna gidin. Eşiniz iye gidince siz de ailenize gidin.
Bebeği koz olarak kullanmasına izin vermeyin bir daha.
Zaten sizden nefret eden bir adama dönmeyin.Ben de öyle düşünüyorum yarın sabah işe gidince annem ve amcam gelip beni alcak ve dönüş olmiycak
Kimse kimseyi bu tip konularda zorlayamaz. Çok istiyorsa konu sahibinin kocası kendisi baksın annesine. Ayak parmağı kırık bir insana 10 kişinin bakmasına gerek yok.Ben olsam orta yol bulurdum. Bir hafta kalırız sonra acil durumlarda bir şey olursa tabi gideriz derdim ama giderdim 2 oglu ile aynı binadaymış olabilir bir evladıda sizin eşiniz tabiki böyle istemesi normal onlar baksın demek çok yanlış bir hafta siz kalırsınız diğer zamanlarda oradaki gelinler ilgilenirdi hem sevap alır hem gönül alır hemde eşinizle bu durumlara düşmezdiniz. Allah kimseye düşürmesin. Sizde annesiniz evladınız erkek mi??????
Yoo hiç te düzeniniz bozulmaz..Miss gibi temelli ailenizde kalın..Boşanma davanizi açın oğlunuzla gül gibi geçinisiniz ..Of kızlar öyle bunaldimki kime yazayım kime ne diyeyim bilmiyorum artık konuya gireyim nerden başlasam bilmiyorum öncelikle eşimle 3,4 aydır hep kavgaliyiz annesigil yüzünden biz merkezdeyiz onlar ilçede koy gibi yerde bana annesinin ayak parmağı kırıldığı i8cn gidip orda kalcaz dedi tabi ben istemedim gitmedim de çünkü bana gerek yok buradan oraya niye gideyim aynı binada evli 2 oğlu var onlar baksın yada insin yanlarında kalsın ayağı iyileşsin demi işte buradan patlak verdi hersey sonra ben babamın evine gittim bayram vesilesiyle sonra bu yine böyle tekrarlayinca gelmedim 1,5 ay sonuç tartışmalar fln sonunda anlaşma yeni sayfa dendi ama o kabullenmedi olanları gidip gelip söylendi en son tartismamizda dün oldu patladık birbirimize tabi 10 aylık oğlum da yanımızda o da bağırıyor benim sesim yükselmedi hep o işte sonra eskilerinden bahsetti şununla yattım bunla böyleydik diye tabi ben bunların böyle ileri derece olduğunu bilmiyorum yalan söylemiş ta evliligimizin başında tertemizim diye kandırdı benim en çok zoruma giden bana yalan söylemesi ve benim söylediğim en ufak Bi yalanı abartmasi oysa kendisi temiz değilmiş yalan söyleyip durmuş böyleyim soyleyim diye hakaretler havada zaten şimdi ben oğlumu alıp babamın evine gitmek istiyorum dönmemek şartıyla sizce oğlumla yaşantımız zor olurmu bütün düzeni bozulacak ama bunun yanında olmaktansa bozulsun düzelir elbet kb uzun oldu biraz fikirlerinizi bekliyorum
Belki diğer gelinler de demiş olabilir biraz da öteki uzakta ki gelip baksın diye olamaz mı. Zaten bu işler zorla olmaz canım saygı hoşgörü olmayınca da maalesef yürümüyor evlilikler bugün bana yarın sana kim bakarsa sevabını alır o ayrı zorundalık olarak görülüyosa zaten konu sahibi de böyle algılamış o da beklemesin kv si bir şey olduğunda her şeyyyyyy karşılıklı canım iyi günde iyi kötü günde banane ohh ne güzelmiş yaaa evlilik fedakarlık hoşgörü saygı ister biz demedik ki git kv bak git birkaç gün bak gel dedik ne var yaniii belli ki kızı yokmuş kadıncagızın neyse Allah herkesin gönlüne göre versin aminKimse kimseyi bu tip konularda zorlayamaz. Çok istiyorsa konu sahibinin kocası kendisi baksın annesine. Ayak parmağı kırık bir insana 10 kişinin bakmasına gerek yok.
Rahmetli babaannem ben ve babam bakıyorduk normalde. Ağır hastaydı. 10 tane de çocuğu vardı ama. Bir güne bir gün babam veya ben veya babaannem diğerleri de baksın demedik. Onlar da bakmak istedi ama biz gerek görmedik. En son hastaneye yattı, gücümüz yetmedi o zaman babam müsait olan amcam ve halamı çağırdı. Bir kaç hafta sonra da rahmetli oldu babaannem. Keşke yaşlılara bakma işi bu kadar abartılmasa.
İnşallah tskr edrmZaten sizden nefret eden bir adama dönmeyin.
İnşallah daha mutlu olursunuz ailenizin yanında.
Kesinlikle ben fazla takmıyordum ailesini ama böyle yapınca artık hepsi karardı gozumdeYoo hiç te düzeniniz bozulmaz..Miss gibi temelli ailenizde kalın..Boşanma davanizi açın oğlunuzla gül gibi geçinisiniz ..
Kocaymış, ailesiymiş, gitmek - gelmekte neymiş toptan kurtulmuş olursunuz.
Annesinin oğullarının yanında abartmasi gerçekçi gelmiyor ondan benim içimden de bisi yapmak gelmiyor açıkçası Bi insanın ayağı ağrıyorsa halı yıkamaz ben hamileyken bana yaptıklarını hazmedemiyorumKimse kimseyi bu tip konularda zorlayamaz. Çok istiyorsa konu sahibinin kocası kendisi baksın annesine. Ayak parmağı kırık bir insana 10 kişinin bakmasına gerek yok.
Rahmetli babaannem ben ve babam bakıyorduk normalde. Ağır hastaydı. 10 tane de çocuğu vardı ama. Bir güne bir gün babam veya ben veya babaannem diğerleri de baksın demedik. Onlar da bakmak istedi ama biz gerek görmedik. En son hastaneye yattı, gücümüz yetmedi o zaman babam müsait olan amcam ve halamı çağırdı. Bir kaç hafta sonra da rahmetli oldu babaannem. Keşke yaşlılara bakma işi bu kadar abartılmasa.
Anana bakmam demedim uzun süre gelip kalmam dedim rahat değilim ki bu gayet yeterli bu sebep onun bana öyle demesi ise benimle bisi yapmıyor etmiyo çünkü daha öncesinde almış tüm hevesini bunu gosterdiİnsanın eşiyle düzgün bir şekilde tartışması, kavga etmesi bile büyük bir nimetmiş. Sen "anana gidip bakmam" diyorsun, o "senden önce kimlerle kimlerle yattım" diye cevap veriyor. Ne alaka, ne iş anlamadım.
Onlar gelinleri hizmetçi olarak görüyorlar kızları el üstünde tutuluyor oğulları bize bisi yapmaz etmez ama hep bisi beklerler sen yaşamadığını i8cn anlayamazsın tabi böyle konuşmak kolayBelki diğer gelinler de demiş olabilir biraz da öteki uzakta ki gelip baksın diye olamaz mı. Zaten bu işler zorla olmaz canım saygı hoşgörü olmayınca da maalesef yürümüyor evlilikler bugün bana yarın sana kim bakarsa sevabını alır o ayrı zorundalık olarak görülüyosa zaten konu sahibi de böyle algılamış o da beklemesin kv si bir şey olduğunda her şeyyyyyy karşılıklı canım iyi günde iyi kötü günde banane ohh ne güzelmiş yaaa evlilik fedakarlık hoşgörü saygı ister biz demedik ki git kv bak git birkaç gün bak gel dedik ne var yaniii belli ki kızı yokmuş kadıncagızın neyse Allah herkesin gönlüne göre versin amin
Herseyi yapabiliyor sırf biri gelip yapsın istiyorlar yapınca iyi hoşsun yapmayınca kötüsün pisliksinBaşka çocukları varsa aynı yerde neden uzaktaki gelin gidip ayak parmağı kırık kv sine baksın yahu?
Herseyi yapabiliyor sırf biri gelip yapsın istiyorlar yapınca iyi hoşsun yapmayınca kötüsün pisliksin
Eşin saçmalamış böyle bişey denir mi ya,Anana bakmam demedim uzun süre gelip kalmam dedim rahat değilim ki bu gayet yeterli bu sebep onun bana öyle demesi ise benimle bisi yapmıyor etmiyo çünkü daha öncesinde almış tüm hevesini bunu gosterdi
Ben de diyorum ki evladın kızı erkeği mi olur? Bakmak gerekiyorsa erkek çocuk da bakabilir annesine. Illa gelin mi bakacak? Kayinvalideler acayip meraklı hasta olup da gelinin bakmasını istemek.Belki diğer gelinler de demiş olabilir biraz da öteki uzakta ki gelip baksın diye olamaz mı. Zaten bu işler zorla olmaz canım saygı hoşgörü olmayınca da maalesef yürümüyor evlilikler bugün bana yarın sana kim bakarsa sevabını alır o ayrı zorundalık olarak görülüyosa zaten konu sahibi de böyle algılamış o da beklemesin kv si bir şey olduğunda her şeyyyyyy karşılıklı canım iyi günde iyi kötü günde banane ohh ne güzelmiş yaaa evlilik fedakarlık hoşgörü saygı ister biz demedik ki git kv bak git birkaç gün bak gel dedik ne var yaniii belli ki kızı yokmuş kadıncagızın neyse Allah herkesin gönlüne göre versin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?