Karı koca beraber zaman geçirmek istiyorlardır.Hanımlar çok merak ediyorum eşi evdeyken dışarı çıkmayan var mı. Eşimin kuzeni 2 yıllık evli. Kocası evdeyken asla dışarı çıkmıyor. Altın günümüz var kendi ablasında gün var Kocam evde çıkamam diyormuş. Eşi de mühendis kendi ev hanımı anlamadım. Benim eşim saolsun evdeyken bile bana sen gez eğlen der o yüzdem farklı geldi belki de normaldir
Var bu tipte kadınlar bana da denk geldiler.Hanımlar çok merak ediyorum eşi evdeyken dışarı çıkmayan var mı. Eşimin kuzeni 2 yıllık evli. Kocası evdeyken asla dışarı çıkmıyor. Altın günümüz var kendi ablasında gün var Kocam evde çıkamam diyormuş. Eşi de mühendis kendi ev hanımı anlamadım. Benim eşim saolsun evdeyken bile bana sen gez eğlen der o yüzdem farklı geldi belki de normaldir
Ya kocası zaten 5 de evde olup hafta sonları da ful evde olan insan. Ayda bir dışarı çıkmak bu kadar mı sorun olur anlamadımKarı koca beraber zaman geçirmek istiyorlardır.
Saygı duymama gibi bir durum yok ortada. Burada bu durumda olanlar vsrmı diye merak ettimHerkesin kendince bir ev düzeni dinamiği var.Saygı duymanız gerekir.
Bizde eskiden öyleydik.Şimdi çoluk çocuğa karıştık ayrı ayrıda çıkıyoruz.
Ya kocası zaten 5 de evde olup hafta sonları da ful evde olan insan. Ayda bir dışarı çıkmak bu kadar mı sorun olur anlamadım
Saçma geldi kendinablasına dahi gidememesiBunun bir sorun degil tercih oldugunu neden dusunmuyorsunuz?
Sizi ilgilendiren kısım ne tam olarak? Canları öyle istiyor demek ki.Ya kocası zaten 5 de evde olup hafta sonları da ful evde olan insan. Ayda bir dışarı çıkmak bu kadar mı sorun olur anlamadım
Ayda bir olan altın gününe de mi?Eşim evdeyken, hele çocuklar okuldaysa bende bırakıp gitmem. Gidip gelmeme karışmaz, gittiğim de olur ama ben eşimle vakit geçirmeyi severim.
Kadının eşiyle zaman geçirmesini niye kendinize dert ediyorsunuz ?Ya kocası zaten 5 de evde olup hafta sonları da ful evde olan insan. Ayda bir dışarı çıkmak bu kadar mı sorun olur anlamadım
Ayda bir olan altın gününe de mi?
Saçma geldi kendinablasına dahi gidememesi
Altın gününe eşim evde olmasa da gitmem
Ama sevdiğim birisi bir çay, kahve içelim derse üç dört saat çıkarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?