Eş evdeyken dışarı çıkmamak

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.792
566
73
26
Hanımlar çok merak ediyorum eşi evdeyken dışarı çıkmayan var mı. Eşimin kuzeni 2 yıllık evli. Kocası evdeyken asla dışarı çıkmıyor. Altın günümüz var kendi ablasında gün var Kocam evde çıkamam diyormuş. Eşi de mühendis kendi ev hanımı anlamadım. Benim eşim saolsun evdeyken bile bana sen gez eğlen der o yüzdem farklı geldi belki de normaldir

Karı koca beraber zaman geçirmek istiyorlardır.

Var bu tipte kadınlar bana da denk geldiler.

Bende pek cikmam, cunku birlikte vakit gecirmeyi seviyorum ve ztn esimle bir planim oluyor. Ama kanun degil mecburiyet degil, onun icinde ayni sey gecerli. Onun memleketine gittigimizde bile 2 3 saat yolluyorum genelde birlikte plan yapiyoruz.

Herkesin kendince bir ev düzeni dinamiği var.Saygı duymanız gerekir.
Bizde eskiden öyleydik.Şimdi çoluk çocuğa karıştık ayrı ayrıda çıkıyoruz.
Saygı duymama gibi bir durum yok ortada. Burada bu durumda olanlar vsrmı diye merak ettim

Biz kari koca birbirimizi evde birakip cikmayiz genelde.
Ha ayri ulkelerde oldugumuz arkadasimla kuzenimle vs bir araya gelmissek kiz kiza cikariz o ayri yani istisnalar disinda oyle rutin olarak ayri takilmayiz. Arkadas bulusmalarina da birlikte gidiyorduk zaten herkes esini sevgilisini getiriyordu hep.

Ramazanda bir iftar soz konusu oldu, esimle katilacaktim bunu belirttim sonra bundan rahatsiz olduklarini dusundum ortamda eslerine farkli kendilerine farkli davranan 2 kisi vardi ayrica el iyisi - bir kez cocuklarini yemege goturmeyen ama toplu hesap odeyen tipler dusunun. Katilmadim tabi ki, bu bir tercihti sonra duydum ki evde agirlatmislar kadinlara misafir telasi - misafirlige gitmisler ev sahibine yardim
Bazi iliskileri bende hic anlamiyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…