Eş evdeyken dışarı çıkmamak

Bu eve tasindigimda yasli komsular cok sariyordu kac kere esimi bahane ettim o geldi aklima asdghh

Zavallı derken? İnsanın sevdiği adamla vakit geçirmesi neden zavallık olsun. Ama bu sözden sonra niye gelmiyor anladım. Mesela ben olsam bende sizinle görüşmek istemem

Ben konu sahibi degilim ayol dur hatlar karisti

Kadın kocası ile olmaktan daha zevk alıyodur. Beraber daha keyıflılerdır. Gün kadına cazip gelmio dur. Allah muhabbetlerını arttırsın. Ne kadar güzel. Kocası ile mutlu olan kadınlar bebı çok mutlu edıyor. Kadınlar mutlu olsun

Tamamen tercih meselesi.Ayda 1 olan güne katılmama sebebi olarak kocasını bahane ediyor gibi , bence kadın sizin altın gününe katılmak istemiyor. Tek sebep bu, koca bahane.

Çünkü burada kaç kere " komşularla şuraya gitmek, buluşmak istemiyorum" diye kaç tane konu açıldıysa ve konu sahibi direkt " hayır" diyemiyorsa çoğunluk " kocanı bahane et" diye tavsiye veriyor.

Ben de eşim evdeyken eşimle vakit geçirmeyi tercih ederim. Bir yere gideceksek çift olarak gidiyoruz ki zaten diğerleri de çift olarak geliyor. Herkes kadın kadına etkinlik çok sevmeyebilir ya da eşin evde olmadığı saatlerde organize etmeyi tercih edebilir.

Sana öyle geliyor. Bence sizi sevmiyor, o yüzden ayda 1 kere bile yüzünüzü görmek istemiyor.
Kadının ablası da varmış günde o kadar sevmemekten değildir bence ama eşi evdeyken dışarıda olmayı sevmeyebilir gerçekten, eşinin de böyle bir talebi olabilir.

Ay ben giderim kocam da gider. Herkesin arkadaşı olur bi planı olur yani. Size niye muhalefet edildi bilemedim şaşkınım.

Ablasındaki güne bile kocam var gelemem demesi öğk.
Ben de giderim, eşim de gider ama eşimin kuzeninin eşinin gitmemesinden banane? Bence genel yorumlar konu sahibinin hiç alakadar eden bir durumun olmamasıyla alakalı.

Ben de giderim, eşim de gider ama eşimin kuzeninin eşinin gitmemesinden banane? Bence genel yorumlar konu sahibinin hiç alakadar eden bir durumun olmamasıyla alakalı.
Ya tabi ki konunun varlığı gereksiz bence de. Ama bi şekilde kafasına takılmış herhalde diye düşündüm Ha bedevelik değil o apayrı.

ben çıkıyorum der haber eder çıkarım izin alma değil haber verme vardır .

Çok çoğu bırakmam ben ya onla vakit geçirmek daha çok hoşuma gidiyor

Ya tabi ki konunun varlığı gereksiz bence de. Ama bi şekilde kafasına takılmış herhalde diye düşündüm Ha bedevelik değil o apayrı.
Hiçde kafama taktığım bir konu değil bizzat kendi ablaları bana eşi evdeyken dışarı çıkmıyor diye anlattıkları için buraya yazdım

Ya kocası zaten 5 de evde olup hafta sonları da ful evde olan insan. Ayda bir dışarı çıkmak bu kadar mı sorun olur anlamadım
Ev hanımı kadın kocasının olmadığı zamanlarda plan yapmak istiyor olabilir. Ben sandım ki gün içinde olan plana eşi evde diye katılmıyor. Akşam veya haftasonu planlarına ben de katılmam, eşim evim benim sorumluluğum. Sorunluluğum haricindeki zamanlarda plan yaparım mümkün olduğunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…