Eş evdeyken dışarı çıkmamak

Gidememesi değil gitmek istemiyordur. Eşi evde yokken gidiyordur. Ben anneme de eşimin annesine de tek gitmiyorum. Bu benim tercihim. Eşimle uzaya bile giderim. Milletin tercihi sizi neden bu kadar rahatsız etti?
Ablası alınmış gelmemesine bunu söyleyince bende buraya yazdım

Nasıl bir aile ortamı var bilemem ben mesela eşimle zaman geçirmeye bayılırım

Arkadaşlarımı ektiğim çok oldu gitme ya beraber bir şeyler yaparız demesi bana yetiyor ama arkadaş ortamı da güzel yani biraz sosyaleşmek den zarar gelmez

Eger mutluysa bence sıkıntı yok ama kocası izin vermediği için çıkmıyorsa o problem ama bizim problemimiz değil

Kendi kabul ediyorsa o hayatı demek

Ben de çıkmam eşim evdeyken. Akşam ikimiz de çıkmayız. Birlikte zaman geçirmek istemenin nesi kötü ?

Ben de çıkmam eşim evdeyken. Akşam ikimiz de çıkmayız. Birlikte zaman geçirmek istemenin nesi kötü ?
Yav kötü olan bişey yok. Biz sadece altın gününde görüşüyoruz. Ayda bir denk gelem güne genellikle gelmiyor eşim evde diye. Yapılan altın günüde kendi annesi ablaları halaları olan bir gün

Yav kötü olan bişey yok. Biz sadece altın gününde görüşüyoruz. Ayda bir denk gelem güne genellikle gelmiyor eşim evde diye. Yapılan altın günüde kendi annesi ablaları halaları olan bir gün
E madem eşi evdeyken çıkmıyor/çıkamıyor, ne diye baştan katılmış güne?

E madem eşi evdeyken çıkmıyor/çıkamıyor, ne diye baştan katılmış güne?
Valla yazdıklarımı okudum da kendi kendimi batırmışım ben gün dışında öyle görüşmüyorum. Eşlerle görüşüyoruz görüşürsek onun dişinda aile altın günü yaptılar nemi de çağırdılar. Ama kendi gelmiyor

Ee bir dahakine kocasının evde olmadığı bir gün tarihi rica etsin gündekilere yani ayda bir kez de kocasını bıraksın evde belki de altın biriksin diye katılmıştır güne

Eşim ctesi de çalıştıgı için sadece pazar evde ve biz öyle aşırı önemli bir işimiz olmazsa yakın akraba dügünü, mevlüdü vs dışında ikimizde evde olmayı tercih ediyoruz . Evde olmasak dahi bir yerlere gidiyoruz. Çevremizde bunu bildikleri için pazar günü bize dokunmazlar mesela. Adamın bir gün izni var onda da güne mi gideyim bana saçma geliyor.

Bende sisin gibi olsam çıkmam ama benim eşim genelde evde olduğu için doyduk herhalde birbirimize

Eşim çok sık evde olmuyor. Onun olduğu günleri çocuklar iple çekiyor, ben de öyle. Ortak bir şeyler yapmadığımız her planı iptal ederim o yüzden. Fakat insanlar bunu neden anlamak istemiyor? Ben de bunu anlamıyorum. Hadi davetleri anlarım gidip gitmemek bana kalmıştır. Fakat eşimin evde olduğu gün bildikleri halde size geliyoruz diyen insanlar sinirimi bozuyor. Yahu adamı evden mi
göndereyim çocuklarıyla zaman geçirip dinleneceği günde. Benim olay sınırlar ihlaline, ayağımı ne kadar uzatırıma döndü bir kaç kez. O nedenle artık asla taviz vermiyorum. Dışarıdan bana da garip bakanlar oluyordur muhtemelen

ya güne gelmemek için kocasını bahane ediyordur ya da belki eşiyle çok fazla vakit geçiremiyorlardır

Ben rahatsız olmyorum ki buraya dedikodu olsun diye yazdım
İşte bu yüzden katılmıyordur. Arkasından forum sayfalarında bile dedikodusu yapılıyorsa güne bu yüzden katılmıyordur.
Ayrıca ablası ,ailesi ile olan ilişkisini tam olarak nereden bileceksiniz.

Ay ben giderim kocam da gider. Herkesin arkadaşı olur bi planı olur yani. Size niye muhalefet edildi bilemedim şaşkınım.

Ablasındaki güne bile kocam var gelemem demesi öğk.
Konu sahibine laf edenler kadının kocasının dibinde durmasını onayladığı için laf etmiyor ki. Diş kapının mandalınin sırf dedikodu olsun diye elestirmesine laf ediyorlar. Ben de eşimle burun buruna dolaşmam ama dolaşana da laf etmem. İkisi de memnunsa kime ne ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…