Eş evdeyken dışarı çıkmamak

+1
Hayır, kocası problemli ve kısıtlayıcı biri de olabilir, kadın belki de cidden çıkamıyor yazık, kalkıp bunu kendi doğrularına ve kendi hayatına göre kadını eleştirip yargılarcasına yorumlamak, bilip bilmeden konuşmak, sırf dedikodu olsun diye konu açmak falan hadsizlik, kendini bilmezlik.

Kocamla vakit geçirmeyi çok severim ama altın günüme de giderim yani kadınlarla geçirilen vakitten alınan haz da başka ayda bir kez yahu
Haz deyince gülesim geldi.Kadınların olduğu ortamda dedikodudan kıskançlıktan başka bir şey yok.Ben kadınların sohbetinden bir şey anlamıyorum artık.Bu yüzden de ailem ve eşim dışında kimseyle görüşmek istemiyorum.Diyeceksiniz sizin çevreniz öyle.Öyle de olabilir ama kadın ortamları genelde böyle ve haz almıyorum.

Ben de dedikoduyu sevmem hiç dedikodu yapmıyoruz desem inanır mısınız?

Saygı duymama gibi bir durum yok ortada. Burada bu durumda olanlar vsrmı diye merak ettim
Merakınız gitse ne gitmesen ne ? Size ne ki ister çıkar ister çıkmaz . Herkesin aile dinamikleri farklı bende eşim evdeyken çıkmam birlikte ailecek zaman geçirmeyi seviyoruz biz . Dedikodu yapmak için konu açmışsınız ortada dert yok

Ben de dedikoduyu sevmem hiç dedikodu yapmıyoruz desem inanır mısınız?
İnanırım İlk atandığım okulda 6 sene çalışmıştım ve okulun bütün bayan öğretmenleri hepimiz kardeş gibiydik.Kimse kimseye bir gün bile kırılmadı kimse kimsenin dedikodusunu yapmadı.Şuanda 18 yıllık öğretmenim.O 6 yılın tadını bir daha bulamadım.Teneffüslerde çay içmek olmasa hiç çıkmam sınıftan o kadar sıkıcı artık okul ortamı.Ya birilerinin dedikodusu var ya da insanlar sürekli kendini anlatıyor.Bu yüzden eşim ve kendi ailem yetiyor bana.

Kocamın evde olduğu gün dışarı çıkmam. Misafirde kabul etmem. Altı üstü 1 günü var benimle geçirmek için geri kalan 6 gün çuvala mı girdi?

Eşimin evde oldugu gün onunla oturur çayımı kahvemi içerim, çıkacaksam onunla cikarim, onu birkaip çıkmam yani, diğer günler kizlarla cikilsa olmuyor mu?

Yav kötü olan bişey yok. Biz sadece altın gününde görüşüyoruz. Ayda bir denk gelem güne genellikle gelmiyor eşim evde diye. Yapılan altın günüde kendi annesi ablaları halaları olan bir gün
Akıllı kadın hem birikim yapıyor hem akraba kahrı çekmiyor

Sizi anlıyorum normal zamanlarda ben de öyleyim birçok kişiden hatta kendi çevremden dedikodu yaptıkları sebebiyle uzaklaştım bu grubumuzla dedikodu yok insana iyi geliyor

Bence normal. Benim eşim evdeyken temizlik bile yapasım gelmiyor. Film izleriz, kahve içeriz nebileyim birlikte zaman geçirmek daha güzel

Kadının ablası da varmış günde o kadar sevmemekten değildir bence ama eşi evdeyken dışarıda olmayı sevmeyebilir gerçekten, eşinin de böyle bir talebi olabilir.
Ablasını da sevmiyordur belki. Veya ablasıyla sorunu yoksa bile sırf onun için o kadar kişiyi çekmek istemiyordur, muhabbetleri sarmamıştır. Kocasıyla muhabbet etmek daha eğlencelidir. Bir sürü ihtimal olabilir ama dert edilecek bir konu değil, gelmezse gelmesin.

Tercihleri öyledir.Kimine garip gelir,kimine ise olağandır.Bizim dinamiğimizde ise eşim evdeyken dışarı çıkmayı severim.Hem köpeğim de evde yalnız kalmamış olur,için rahat keyifli takılırım.Bu arada eşim de öğretmen olduğu için boş günleri var.Öyle haftanın sadece 1 günü falan evde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…