+1Konu sahibine laf edenler kadının kocasının dibinde durmasını onayladığı için laf etmiyor ki. Diş kapının mandalınin sırf dedikodu olsun diye elestirmesine laf ediyorlar. Ben de eşimle burun buruna dolaşmam ama dolaşana da laf etmem. İkisi de memnunsa kime ne ki.
İyide insanların düzenini tercihini sorun eden sizsinizYa kocası zaten 5 de evde olup hafta sonları da ful evde olan insan. Ayda bir dışarı çıkmak bu kadar mı sorun olur anlamadım
Haz deyince gülesim geldi.Kadınların olduğu ortamda dedikodudan kıskançlıktan başka bir şey yok.Ben kadınların sohbetinden bir şey anlamıyorum artık.Bu yüzden de ailem ve eşim dışında kimseyle görüşmek istemiyorum.Diyeceksiniz sizin çevreniz öyle.Öyle de olabilir ama kadın ortamları genelde böyle ve haz almıyorum.Kocamla vakit geçirmeyi çok severim ama altın günüme de giderim yani kadınlarla geçirilen vakitten alınan haz da başka ayda bir kez yahu
+1
Hayır, kocası problemli ve kısıtlayıcı biri de olabilir, kadın belki de cidden çıkamıyor yazık, kalkıp bunu kendi doğrularına ve kendi hayatına göre kadını eleştirip yargılarcasına yorumlamak, bilip bilmeden konuşmak, sırf dedikodu olsun diye konu açmak falan hadsizlik, kendini bilmezlik.
Ben de dedikoduyu sevmem hiç dedikodu yapmıyoruz desem inanır mısınız?Haz deyince gülesim geldi.Kadınların olduğu ortamda dedikodudan kıskançlıktan başka bir şey yok.Ben kadınların sohbetinden bir şey anlamıyorum artık.Bu yüzden de ailem ve eşim dışında kimseyle görüşmek istemiyorum.Diyeceksiniz sizin çevreniz öyle.Öyle de olabilir ama kadın ortamları genelde böyle ve haz almıyorum.
Merakınız gitse ne gitmesen ne ? Size ne ki ister çıkar ister çıkmaz . Herkesin aile dinamikleri farklı bende eşim evdeyken çıkmam birlikte ailecek zaman geçirmeyi seviyoruz biz . Dedikodu yapmak için konu açmışsınız ortada dert yokSaygı duymama gibi bir durum yok ortada. Burada bu durumda olanlar vsrmı diye merak ettim
İnanırımBen de dedikoduyu sevmem hiç dedikodu yapmıyoruz desem inanır mısınız?
Kocamın evde olduğu gün dışarı çıkmam. Misafirde kabul etmem. Altı üstü 1 günü var benimle geçirmek için geri kalan 6 gün çuvala mı girdi?Hanımlar çok merak ediyorum eşi evdeyken dışarı çıkmayan var mı. Eşimin kuzeni 2 yıllık evli. Kocası evdeyken asla dışarı çıkmıyor. Altın günümüz var kendi ablasında gün var Kocam evde çıkamam diyormuş. Eşi de mühendis kendi ev hanımı anlamadım. Benim eşim saolsun evdeyken bile bana sen gez eğlen der o yüzdem farklı geldi belki de normaldir
Böyle arkasından anonim forumlarda dedikodusunu yapmaya çalışan insanlarla vakit geçirmek yerine eşiyle vakit geçirmeyi tercih etmesi çok mantıklıBen rahatsız olmyorum ki buraya dedikodu olsun diye yazdım
Akıllı kadın hem birikim yapıyor hem akraba kahrı çekmiyorYav kötü olan bişey yok. Biz sadece altın gününde görüşüyoruz. Ayda bir denk gelem güne genellikle gelmiyor eşim evde diye. Yapılan altın günüde kendi annesi ablaları halaları olan bir gün
Saçma geldiğini yazmışsınız,yadırgamışsınız üstüne konu açıyorsunuz,boşverin,herkesin kendi düşüncesiHerkesin kendince bir ev düzeni dinamiği var.Saygı duymanız gerekir.
Bizde eskiden öyleydik.Şimdi çoluk çocuğa karıştık ayrı ayrıda çıkıyoruz.
Ya kadın altını bir şekilde veriyorsa sorun ne ki?Ayda bir olan altın gününe de mi?
Sizi anlıyorum normal zamanlarda ben de öyleyim birçok kişiden hatta kendi çevremden dedikodu yaptıkları sebebiyle uzaklaştım bu grubumuzla dedikodu yok insana iyi geliyorİnanırımİlk atandığım okulda 6 sene çalışmıştım ve okulun bütün bayan öğretmenleri hepimiz kardeş gibiydik.Kimse kimseye bir gün bile kırılmadı kimse kimsenin dedikodusunu yapmadı.Şuanda 18 yıllık öğretmenim.O 6 yılın tadını bir daha bulamadım.Teneffüslerde çay içmek olmasa hiç çıkmam sınıftan o kadar sıkıcı artık okul ortamı.Ya birilerinin dedikodusu var ya da insanlar sürekli kendini anlatıyor.Bu yüzden eşim ve kendi ailem yetiyor bana.
Bence normal. Benim eşim evdeyken temizlik bile yapasım gelmiyor. Film izleriz, kahve içeriz nebileyim birlikte zaman geçirmek daha güzelHanımlar çok merak ediyorum eşi evdeyken dışarı çıkmayan var mı. Eşimin kuzeni 2 yıllık evli. Kocası evdeyken asla dışarı çıkmıyor. Altın günümüz var kendi ablasında gün var Kocam evde çıkamam diyormuş. Eşi de mühendis kendi ev hanımı anlamadım. Benim eşim saolsun evdeyken bile bana sen gez eğlen der o yüzdem farklı geldi belki de normaldir
Ablasını da sevmiyordur belki.Kadının ablası da varmış günde o kadar sevmemekten değildir bence ama eşi evdeyken dışarıda olmayı sevmeyebilir gerçekten, eşinin de böyle bir talebi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?