- 1 Ekim 2017
- 176
- 59
- 13
- 38
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Eşini aldatmadan boşanmalısın...ayrıca boşanmak için eşinin onayına ihtiyacın yok..Aslında soyle.diyeyim malesef sanırım ben aşık oldum ki benim eşim girdiği her ortamda dikkat çeken bir adarken tam tersi hiç bir gösterisi olmayan birine aşık oldumbunu kendime bile itiraf edemezken burda yazmamda şaşırtıcı ama kimseye anlatamıyorum iste
Siz bu adamı aldatmadan önce boşanın bence. Buz gibi olmuşsunuz.
Çocuklar yine görüşür babalarıyla.[/QU canım aldatmak söz konusu değilde tabi duygusal yönden aldatıyormuşum gibi hissetiğim doğru.yani benim merak ettiğim herkesmi eşine birşeyler hissediyor böylede gitmezmiyani esinin bir kötü yani var.mi desen elle.tutulur bir sebebim.yok.adam son 1 senedir kölem oldu resmen.ama ben ayda bir zorla cinselliğe izin veriyorum onada haksizlik gibi.
Onu senin icindekileri bitirmeden dusunecekti.. insan 3 saatte dunysnin en cekici erkegine bile alisirken 5 yilda tembelligi sizi biktirmis.. bi sayginligi kalmamis gozunde..gozunde tabiiki kaymis baskasina.. eskiden erkegi ilgisiz birakma denirdi.. gunumuzde kadin icinde aynisi gecerli.. cslisiyoruz uretiyoruz baska insanlar taniyoruz.. belli bi yastan sonrada kadinligimizi kesfediyoruz.. yillardir belkide mahrum oldugun duygularin yoklugunu farkediyorsun bir anda..Aslında soyle.diyeyim malesef sanırım ben aşık oldum ki benim eşim girdiği her ortamda dikkat çeken bir adarken tam tersi hiç bir gösterisi olmayan birine aşık oldumbunu kendime bile itiraf edemezken burda yazmamda şaşırtıcı ama kimseye anlatamıyorum iste
Canım o donem ilgisiz uyuyan maddi hesap bilmayan bir adamdı eşim bende iki küçük çocukla yaşama savaşı veren bir kadin.sacimi boyaysam ruhu duymaz.simdi prenses muamelesi görüyorum ama ruhum geçti ondan yılların yorgunluğu var.simariklik mi bilmem ama tıkandımsizinki bence biraz şımarıklık, kusura bakmayın da...
eşiniz siz isteksizken kiloluyken sizi aldatmamış, evine bağlı olmaya devam etmiş, siz biraz zayıflayıp bakım yaptırınca hemen gözünüz dışarı kaymış.. çok yanlış bence...
maceraya atılayım diyorsanız açık açık konuşup boşanın, adamcağıza yazık..
Işte bende o noktadayım yavrularima zarar gelsin istemiyorum kadınlık değilde bana dokununca geriliyorum inan cinsellik olmasa Sonsuza kadar yasarimIn san duygularına laf geçiremiyor olabilir ama bilemedim çok bencilce geldi bana
Önceliğiniz kadınlığınizmi ne demekse o da yoksa 2 yavrunuz mu
Ilerde neden boşandın diye sorduklarinda bu duygularınızın yerini ne alır düşündünüzmü
Aslında soyle.diyeyim malesef sanırım ben aşık oldum ki benim eşim girdiği her ortamda dikkat çeken bir adarken tam tersi hiç bir gösterisi olmayan birine aşık oldumbunu kendime bile itiraf edemezken burda yazmamda şaşırtıcı ama kimseye anlatamıyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?