Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Mutsuzteacher

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
176
59
13
38
Merhaba kızlar uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye oldum öğretmenim dünya tatlısı 2 evlâdım var..benim derdim mutsuzluk şöyleki eşim pasif bir adam yıllardır ne maddi ne manevi sürekli ben yıprandım en iyi yaptığı şey uyumak sürekli. Onun haricinde kibar saygılı efendi biri. 5 yıl bitirdik böyle evliliğimde lakin cinsellik hep bir sorun oldu hep isteksizdim.kiloluydum.derken okulum değişti 10 kilo verdim saçlara kaynak yaptırdım derken göze batmaya başladım evdeki beni farketmesede bende kadınmışım dedim.o sırada malesef diyorum çünkü tamamen istem dışı aklım bir başkasına kaydı duygusal anlamda.tabiki fiilen değil çünkü ben bir anneyim.simdi eşim 180 derece değişti ilgili üzerime düşen iyi bir eş oldu ama ben artık zerre kadar bir şey hissetmiyorum aynı yatağa girmek işkence.iste böyle bir.cikmaz suançocuklarda babalarina asik.ne dersiniz geçer mi böyle ömür?ayrılalım dedim sensiz olmaz diyor

Aslında soyle.diyeyim malesef sanırım ben aşık oldum ki benim eşim girdiği her ortamda dikkat çeken bir adarken tam tersi hiç bir gösterisi olmayan birine aşık oldumbunu kendime bile itiraf edemezken burda yazmamda şaşırtıcı ama kimseye anlatamıyorum iste

Eşini aldatmadan boşanmalısın...ayrıca boşanmak için eşinin onayına ihtiyacın yok..

sizinki bence biraz şımarıklık, kusura bakmayın da...
eşiniz siz isteksizken kiloluyken sizi aldatmamış, evine bağlı olmaya devam etmiş, siz biraz zayıflayıp bakım yaptırınca hemen gözünüz dışarı kaymış.. çok yanlış bence...
maceraya atılayım diyorsanız açık açık konuşup boşanın, adamcağıza yazık..

hmm yani öteki adam evliyse is daha da karmasik hal alabilir...bir macera ugruna zaten yuvanizi yikmayin derim ama sevmediginiz kisi ile de 1 omur gecirmeye razı mısıniz siz karar vermelisiniz

canım aldatmak söz konusu değilde tabi duygusal yönden aldatıyormuşum gibi hissetiğim doğru.yani benim merak ettiğim herkesmi eşine birşeyler hissediyor böylede gitmezmiyani esinin bir kötü yani var.mi desen elle.tutulur bir sebebim.yok.adam son 1 senedir kölem oldu resmen.ama ben ayda bir zorla cinselliğe izin veriyorum onada haksizlik gibi.

Onu senin icindekileri bitirmeden dusunecekti.. insan 3 saatte dunysnin en cekici erkegine bile alisirken 5 yilda tembelligi sizi biktirmis.. bi sayginligi kalmamis gozunde..gozunde tabiiki kaymis baskasina.. eskiden erkegi ilgisiz birakma denirdi.. gunumuzde kadin icinde aynisi gecerli.. cslisiyoruz uretiyoruz baska insanlar taniyoruz.. belli bi yastan sonrada kadinligimizi kesfediyoruz.. yillardir belkide mahrum oldugun duygularin yoklugunu farkediyorsun bir anda..

In san duygularına laf geçiremiyor olabilir ama bilemedim çok bencilce geldi bana
Önceliğiniz kadınlığınizmi ne demekse o da yoksa 2 yavrunuz mu
Ilerde neden boşandın diye sorduklarinda bu duygularınızın yerini ne alır düşündünüzmü

Canım o donem ilgisiz uyuyan maddi hesap bilmayan bir adamdı eşim bende iki küçük çocukla yaşama savaşı veren bir kadin.sacimi boyaysam ruhu duymaz.simdi prenses muamelesi görüyorum ama ruhum geçti ondan yılların yorgunluğu var.simariklik mi bilmem ama tıkandım

Bu duruma gelmenizde eşinizinde suçu var mı, evet bal gibide var..fiziksele dökmeden ayrılmanız en doğrusu demek zorundayım fakat aşık olduğunuz adamla uzun bir ilişki yaşamama ihtimalini de göz önünde bulundurun.aile,çevre baskısı,çocuklarınızın üzülmesi vb şeyleri göze alamayacaksanız yol yakınken kocanızla aşk tazeleyin.

Işte bende o noktadayım yavrularima zarar gelsin istemiyorum kadınlık değilde bana dokununca geriliyorum inan cinsellik olmasa Sonsuza kadar yasarim

Nesine aşık oldun peki?
Eşin 180 derece değişmiş.
Evliliğinde hala eksik olan ne?
Duygularını iyi tart derim.

Evet diğer adamda evli ve sanırm onunda frekansı benle.tuttu çünkü beraber çalıştım bu yil hep bir arada.surekli bir iltifat hasta olsam ben hep tek.giderim hastaneye esim gelmez bir baktım ben serum alıyorum bu adam gelmis.cok garip geldi ama bende insanmisim biride beni önemsedi diye sevindim lakin onun bir ailesi var benimde çocuklarım oyuzden renk vermedim evet aşık oldum ama renk verirsem yuvasına zarar veririm diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…