Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Kesinlikle siz bu adamla konusmayo karsilasmayi kesmediginiz surece kocanizla mutlu olmaniz mumkun degil. Kac yasinda kadinsiniz iki cocugunuz kocaniz o adamin karisi cocuklari... Kusura bakmayin ama sizin kocanizla birakin bu durumda herhangi bir seyle kisiyle mutlu olmaniz mumkun degil. Ne aski allasen.. ask nedir siz bildiginiz anlik hazlarin zevklerin pesinde kosuyorsunuz. egonuzun tatmin edilmesini de ask kilifina sokuyorsunuz... Boyle deyince daha mi masum oluyor.

Ikimizde öğretmeniz lakin mesela sbaahciyiz öğlen geliriz bu ölmüş gibi uyur ben çocuklara bakarım.bundan önce böyleydi şimdide uyumayan köle isaura olduama ben çok yoruldum 2 bebek buyuttim çocuk noktasında haklısınız ama ben aşkı yeni tanıdım bilsem 2 çocuk yapmazdım eşimden.ama iykide varlar

Masumluk değilde cinsellik yok o acıdan masum en azından.ya ask.nedir bilmiyorumki..haklisiniz bir sonraki aşama ahlaksızlık..bende ayni fikirdeyim

Kadınlar olarak çok duygusalız her zaman ilgiye sevgiye ihtiyacımız var o yüzden ben sizi suçlamıyorum.
Boşanmaya karar verirseniz bi ilişkiye adım atanilirsiniz ancak. Bu karşınızdaki adam iyi mi kötü mü olur onunda garantisi yok tabi.

Bence zaman tanıyın kendinize, iyice düşünün. Boşluktasımınız, gerçekten eşinize ilgisizliğiniz geçici mi, bir şeyleri toparlayabilir misiniz diye. Ya da karşınızdaki kişiye olan hisleriniz belki de geçicidir.

Bir kere mesajlasmaniz çok yanlış.Hadi diyelim kadın gördü bu mesajları size bi şekilde ulaştı okula geldi rezillik çıkardı mesela napicaksiniz?
Veya eşinize ulaştı bak karın kocamla mesajlasiyor geceleri dedi napicaksiniz eşinize ne diyeceksiniz?
Rezillik diz boyu olmaz mi ?
Yani tamam elinizde olmadan beğenip hoslanmissinizdir falan filan da baya baya geceleri mesaj atıyor adam size bu da fiilen aldatma demektir.

Karşıdaki adam evli canım onunla olmaz.

Adam evliyse çok üzgünüm ama çok büyük hata yapıyorsunuz. Gece msjlaşmak bir aldatmadır! Yanında kocan varken sen başkasının kocasıyla msjlaşıyorsun! Üzüldüm çocuklara..

Canım ben eşimle uyumuyorum yıllardır sicakliyorum falan gibi bahanelerle benle uyumadi şimdide o yalvarıyor ben istemiyorum alıştım tek yatmaya.oyuzden gece görmüyor zaten telefonum da parmak izi.adamda aynı şekilde. Tedbirsiz hareket etmiyor.yanlis ama durumu bilin diye yazdım

Bosanirsanz bence cok pisman olursunuz esiniz kendini duzeltms cok gec belki ama olsun sizde kendinizi duzeltebilirsz... boyle sebebsz yere gecmste boyleydi artk cok gec mantigiyla bitirirsenz ilerde o cok uyuyan kocanizi duzeninizi ararsnz hayat laylaylom degil bosandm bitti gitti degl heyecan hic degl kendinze gelin ilk tahtim altin bahtim demisler ortada hic sebep kalmamsken hele ... allah yardimcinz olsn

Adam evliyse çok üzgünüm ama çok büyük hata yapıyorsunuz. Gece msjlaşmak bir aldatmadır! Yanında kocan varken sen başkasının kocasıyla msjlaşıyorsun! Üzüldüm çocuklara..
Işte olayın özü o sonra.cocuklar..yoksa ohoo beni baglasaniz durmam.derdime çare ariyorumki ilerde evlatlarim annelerinden utanmasınlar

Tamamen istem dışı
girmeyin bu karmaşık saçma sapan işlere.
Sonunda çocuklardan olmak da var.

Yanındakinin aklı başka bi kadında olsa hala aynı yatağa girmek istermiydin?
Aldatmak sadece dokunmakla olmaz bnce. Duygusal anlamda düşündüğün kişiyle asla konuşma görüşme görme!
Yok ben seviyorum başkasını diyorsan Ayrıl eşinde kurtulsun..
yaşadığın geçici bi arayış gbi geldi bana biraz sabret ..

Karşıdaki adam evli canım onunla olmaz.
E o zaman daha ne ? Birlikte çalışmayın madem özel egitimciyseniz farklı bi partner isteyin bransci veya sinifciysaniz zaten herkes dersine işine gücüne bakar okulda.
Veya tayin isteyin en olmadı.
Kusura bakmayın ama hem size iltifatlar edip ilgi gösteren sonra da karısının telefonunu canım diye açan biri için yuva yıkmaya filan değmez.
Her zaman yüreğimizn sesini dinlemek bizi doğruya götürmez bazen sadece akılla hareket etmek gerekir.

Işte olayın özü o sonra.cocuklar..yoksa ohoo beni baglasaniz durmam.derdime çare ariyorumki ilerde evlatlarim annelerinden utanmasınlar

Bence silkelenin ve kendinize gelin!
Eşiniz gayet düzelmiş ve evine düşkün bir adam besbelli. Daha sonra pişman olacağınız şeyler yapmayın. Hak etmiyor böyle yapmanızı lütfen çocuklar için en azından kendinize gelin. Dediğm gibi bir süre ayrı kalın gerekirse belki o zaman daha mantıklı düşünürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…