- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Ikimizde öğretmeniz lakin mesela sbaahciyiz öğlen geliriz bu ölmüş gibi uyur ben çocuklara bakarım.bundan önce böyleydi şimdide uyumayan köle isaura olduama ben çok yoruldum 2 bebek buyuttim çocuk noktasında haklısınız ama ben aşkı yeni tanıdım bilsem 2 çocuk yapmazdım eşimden.ama iykide varlarEşinizin işi gücü yok mu?
Benim gözümde çalışamayan birşey başaramayan erkeğin mutfaktaki sarı bezden farkı yok.
Keşke 2 çocuk olmadan yolun başındayken ayrılmayı düşünseymişsiniz şimdi bu durumda napılır bilemedim.
Masumluk değilde cinsellik yok o acıdan masum en azından.ya ask.nedir bilmiyorumki..haklisiniz bir sonraki aşama ahlaksızlık..bende ayni fikirdeyimKesinlikle siz bu adamla konusmayo karsilasmayi kesmediginiz surece kocanizla mutlu olmaniz mumkun degil. Kac yasinda kadinsiniz iki cocugunuz kocaniz o adamin karisi cocuklari... Kusura bakmayin ama sizin kocanizla birakin bu durumda herhangi bir seyle kisiyle mutlu olmaniz mumkun degil. Ne aski allasen.. ask nedir siz bildiginiz anlik hazlarin zevklerin pesinde kosuyorsunuz. egonuzun tatmin edilmesini de ask kilifina sokuyorsunuz... Boyle deyince daha mi masum oluyor.
Kadınlar olarak çok duygusalız her zaman ilgiye sevgiye ihtiyacımız var o yüzden ben sizi suçlamıyorum.Ikimizde öğretmeniz lakin mesela sbaahciyiz öğlen geliriz bu ölmüş gibi uyur ben çocuklara bakarım.bundan önce böyleydi şimdide uyumayan köle isaura olduama ben çok yoruldum 2 bebek buyuttim çocuk noktasında haklısınız ama ben aşkı yeni tanıdım bilsem 2 çocuk yapmazdım eşimden.ama iykide varlar
Bir kere mesajlasmaniz çok yanlış.Hadi diyelim kadın gördü bu mesajları size bi şekilde ulaştı okula geldi rezillik çıkardı mesela napicaksiniz?Kesinlikle haklısınız zaten eşini aldatacak bir erkeğe ne kadar.guvenebiliriz ki..tek yaptığı mesaj atmak gece karısı uyuyunca.iste havadan sudan.bir de iş ortamında 5 dk molalarda görüşmek.bundan başka birşey yok
Karşıdaki adam evli canım onunla olmaz.Kadınlar olarak çok duygusalız her zaman ilgiye sevgiye ihtiyacımız var o yüzden ben sizi suçlamıyorum.
Boşanmaya karar verirseniz bi ilişkiye adım atanilirsiniz ancak. Bu karşınızdaki adam iyi mi kötü mü olur onunda garantisi yok tabi.
Buna aldatma denirse evet sanırm ama aşkım canım cicim değil gayet sıradan iki arkadas.gibi.bu arada bu adam normalde asla.civik biri değil herkesin beyefendi diye el üstünde tuttuğu biri.ama işte hatalar hatalar..esimede ayrılalım dedim bir ağlamadığı kaldı tekrar deneyelim dedi.
+1Siz bu adamı aldatmadan önce boşanın bence. Buz gibi olmuşsunuz.
Çocuklar yine görüşür babalarıyla.
Canım ben eşimle uyumuyorum yıllardır sicakliyorum falan gibi bahanelerle benle uyumadi şimdide o yalvarıyor ben istemiyorum alıştım tek yatmaya.oyuzden gece görmüyor zaten telefonum da parmak izi.adamda aynı şekilde. Tedbirsiz hareket etmiyor.yanlis ama durumu bilin diye yazdımBir kere mesajlasmaniz çok yanlış.Hadi diyelim kadın gördü bu mesajları size bi şekilde ulaştı okula geldi rezillik çıkardı mesela napicaksiniz?
Veya eşinize ulaştı bak karın kocamla mesajlasiyor geceleri dedi napicaksiniz eşinize ne diyeceksiniz?
Rezillik diz boyu olmaz mi ?
Yani tamam elinizde olmadan beğenip hoslanmissinizdir falan filan da baya baya geceleri mesaj atıyor adam size bu da fiilen aldatma demektir.
Peki bekar olsaydi?Karşıdaki adam evli canım onunla olmaz.
Işte olayın özü o sonra.cocuklar..yoksa ohoo beni baglasaniz durmam.derdime çare ariyorumki ilerde evlatlarim annelerinden utanmasınlarAdam evliyse çok üzgünüm ama çok büyük hata yapıyorsunuz. Gece msjlaşmak bir aldatmadır! Yanında kocan varken sen başkasının kocasıyla msjlaşıyorsun! Üzüldüm çocuklara..
Tamamen istem dışıMerhaba kızlar uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye oldum öğretmenim dünya tatlısı 2 evlâdım var..benim derdim mutsuzluk şöyleki eşim pasif bir adam yıllardır ne maddi ne manevi sürekli ben yıprandım en iyi yaptığı şey uyumak sürekli. Onun haricinde kibar saygılı efendi biri. 5 yıl bitirdik böyle evliliğimde lakin cinsellik hep bir sorun oldu hep isteksizdim.kiloluydum.derken okulum değişti 10 kilo verdim saçlara kaynak yaptırdım derken göze batmaya başladım evdeki beni farketmesede bende kadınmışım dedim.o sırada malesef diyorum çünkü tamamen istem dışı aklım bir başkasına kaydı duygusal anlamda.tabiki fiilen değil çünkü ben bir anneyim.simdi eşim 180 derece değişti ilgili üzerime düşen iyi bir eş oldu ama ben artık zerre kadar bir şey hissetmiyorum aynı yatağa girmek işkence.iste böyle bir.cikmaz suançocuklarda babalarina asik.ne dersiniz geçer mi böyle ömür?ayrılalım dedim sensiz olmaz diyor
Işte ozaman onunla yeni bir hayat kurardim çocuklarımı alıp. Inanılmaz anlaştık sanki diğer yarın ruh ikizim gibi birşey..Peki bekar olsaydi?
E o zaman daha ne ? Birlikte çalışmayın madem özel egitimciyseniz farklı bi partner isteyin bransci veya sinifciysaniz zaten herkes dersine işine gücüne bakar okulda.Karşıdaki adam evli canım onunla olmaz.
Işte olayın özü o sonra.cocuklar..yoksa ohoo beni baglasaniz durmam.derdime çare ariyorumki ilerde evlatlarim annelerinden utanmasınlar
Allah korusun onlarsız olmazTamamen istem dışı
girmeyin bu karmaşık saçma sapan işlere.
Sonunda çocuklardan olmak da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?