- 1 Ekim 2017
- 176
- 59
- 13
- 38
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Amin canim insallah benim çabam da bu zaten.İnsan bosaninca arş titrermis esiniz duzelmis eger siz seytana uyarsaniz iki kez titreteceksiniz arşı yuva yikanin yuvasi olmaz eninde sonunda biter ve siz pisman olursunuz iki tarafinda cocuklari var kiymayin cocuklariniza karsi taraftaki kadina ve cocuklarina siz guzel oldugunuz icin karsidaki size ilgi gosteriyor gelmeyin seytanin oyununa berbat evliligim var keske duzelse ama oglum icin sabrediyorum sanslisiniz duzelmis esiniz kaybetmekten korkuyor esim her gun otuz kere evden kovuyor yavruma kiyamiyorum duzelin ölüm var ahiretinizi de dunyanizi da kaybetmeyin
Maddi acıdan o da öğretmen ama paranın hesabını bilmez gerekli gereksiz harcar yani hala bir ev alamadık sürekli bir borç ödüyoruz ivir zıvırEşin maddi açından nasıl destek değil sana?çaluşmıyor mu?yada senin kadar kazanmıyoe mu?
Maddi acıdan o da öğretmen ama paranın hesabını bilmez gerekli gereksiz harcar yani hala bir ev alamadık sürekli bir borç ödüyoruz ivir zıvır
İki çocuğun var ben düzenini bozma derimMaddi acıdan o da öğretmen ama paranın hesabını bilmez gerekli gereksiz harcar yani hala bir ev alamadık sürekli bir borç ödüyoruz ivir zıvır
Peki diger Adama karsi suan duygulariniz nasil halen asikmisiniz onaCanım öncelikle kibar yorumun için teşekkür ederim evet bende eve yöneldim zaten elimden geleni yapiyorum cinsellik hariç herşey yolunda. Diger adama gelince malesef aynı is ortamındayız ama tayin dönemi okul degistirecegim
Aşk mi bilmiyorum ama görünce birşeyler hissediyorum mümkün mertebe görmemeye çalışıyorum ama ne mümkün aynı okuldayizPeki diger Adama karsi suan duygulariniz nasil halen asikmisiniz ona
Evet öğretmenim telefon ile alakalı canım alel acele yazınca bazen hata oluyorGerçekten ögretmen misiniz konu sahibi? Yanlış anlamayın da ne öğretmenisiniz?..yazım, imla almış başını gidiyor da..
Pasif agresiflik kavramını bir araştırır mısınız?Sahiplenici tavrına diyelim benim eşinin en iyi cevabı sen bilirsin..inanin herşeyi bilmek yoruyor beni. Herşeye ben karar veriyorum bu adam oyle.degildi yöneten yönlendiren sahip çıkan ne bilim işte sacma ama farklı tamamen.
Şu an ikna oldum pas ag olduğuna.Ben kilolu olduğum için bana ilgisiz olacak eşin cani cehenneme lakin bizimki öyle değil benimki bana ilgiyi geç yaşamaya usenen bir tipti.hayat enerjimi sömürdü resmen.bakk şimdi aradı aksana yer ayırmış balık yemeye goturecekmis bizi. Şu an ben şok.ne diyim adam evrim geçiriyor demekki
Annesinin her gün 30 kere evden kovulduğu evlilikte çocuğunuza kıyamıyorsunuz?İnsan bosaninca arş titrermis esiniz duzelmis eger siz seytana uyarsaniz iki kez titreteceksiniz arşı yuva yikanin yuvasi olmaz eninde sonunda biter ve siz pisman olursunuz iki tarafinda cocuklari var kiymayin cocuklariniza karsi taraftaki kadina ve cocuklarina siz guzel oldugunuz icin karsidaki size ilgi gosteriyor gelmeyin seytanin oyununa berbat evliligim var keske duzelse ama oglum icin sabrediyorum sanslisiniz duzelmis esiniz kaybetmekten korkuyor esim her gun otuz kere evden kovuyor yavruma kiyamiyorum duzelin ölüm var ahiretinizi de dunyanizi da kaybetmeyin
Oglum hasta tedavileri icin bir muddet daha beklemem gerekiyorAnnesinin her gün 30 kere evden kovulduğu evlilikte çocuğunuza kıyamıyorsunuz?
Nasılsınız?sizi merak ettim.sonuç ne oldu?Aşk mi bilmiyorum ama görünce birşeyler hissediyorum mümkün mertebe görmemeye çalışıyorum ama ne mümkün aynı okuldayiz
Bu itirafınız bile boşanmada delil olur her zmn aldatan taraf haksız olur. Çocuklarınızın gelecegini bile olumsuz etkiler.Aslında soyle.diyeyim malesef sanırım ben aşık oldum ki benim eşim girdiği her ortamda dikkat çeken bir adarken tam tersi hiç bir gösterisi olmayan birine aşık oldumbunu kendime bile itiraf edemezken burda yazmamda şaşırtıcı ama kimseye anlatamıyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?