Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Gecmez.esinize asik olsaniz akliniz baskasina kaymazdi.
Sevgisiz asksiz evlilik niye?siz mutlu olacaksiniz ki cocuklarinizda olsun.

Nesine aşık oldun peki?
Eşin 180 derece değişmiş.
Evliliğinde hala eksik olan ne?
Duygularını iyi tart derim.
Sahiplenici tavrına diyelim benim eşinin en iyi cevabı sen bilirsin..inanin herşeyi bilmek yoruyor beni. Herşeye ben karar veriyorum bu adam oyle.degildi yöneten yönlendiren sahip çıkan ne bilim işte sacma ama farklı tamamen.

Amin inşallah zaten bende yardım istiyorum çünkü böyle çok zor..

Bakin insan duygularina engel olamaz duygularından sorumlu da degildir. Ama duygular degisir. Sonradan pisman olmak istemiyorsaniz biran önce kendinize ceki duzen verin o adamla gorusmeyi kesin ailenize esinize yonelin.

Yoksa cok pisman olursunuz ve her sey icin cok gec olur.. ne saniyorsunuz gul gibi yuvanizi bozup baskasina gidince mutlu olacaginizi mi?

Valla kimi gorduysem bu heyecanlara kapilan sonu her manada husran oldu yine de karar sizin...

Canım zaten gidilecek bir şey yok adamda evli.yani o.taraftan yana umut yok..

Çok tehlikeli bir durumdasınız elin evli adamının hastanede ne işi var, iki evli insan yanlış yoldasınız,bu ilgide hoşunuza gitmiş ama bu tarz yakınlıga izin vermemeliydiniz....karşı tarafın evliliğini düşüncene kendi evliliğini düşün genelde erkekler cinsellik için aldatır çogu boşanmaz, kadın aldatırsa toplum hiç hoş bakmaz..Bu adamla arana mesafe koymalısın..

Haklısınız hoşuma gitti zaten sürekli etrafımda. Özel konularada girdi yok benim hanımla sürekli tartışıyoruz senin arkadaşlığın benim için com değerli gibi. Lakin ben aptal değilim karnım doysun hem.pastam dursun olmaz.karsimdaki yürekli bir adam degil

Zaten bi adam karisiyla probleminden bahsediyosa bilkibeklenti cok baska

Zaten siz herşeyin farkındasınız akıllı bir hanımefendi oldugunuz belli, insanız ve boşluk duygusu bazen şaşırtıyor insanı. Keşke eşinizde kendi hatasına varıp toparlamışken kendisini sizde ilginizi eşinize yöneltseniz belkide eskisinden daha iyi bir evliliğiniz olur, beraber sinema, tatiller, çılgınlıklar yapın mesela..ama ne yaparsanız yapın evli erkekten uzak durun, evli erkegin evli kadına masum yaklaştıgını hiç düşünmüyorum, siz aşık oldugunuzu zannediyorsunuz ama düşününce bir fırsat verseniz karısını sizle aldatır bu adam , siz bu erkekdenmi hoşlanıyorsunuz mantıken? hata yapmamanız için ilginizi çekip size yaklaşmasınada izin vermeyin lütfen...

Zaten bi adam karisiyla probleminden bahsediyosa bilkibeklenti cok baska
Öyle mi dersiniz?yani onuda çözemedim ki..nedir beklenti..cinsellikse olmayacağı aşikar ki tek.istedigi beraber kahve içelim çay içelim.. o da iş ortamında.. zaten dışarda mümkün değil ki golgesinden korkuyor karısı arayınca canimsiz cevap.veremiyor kavga çıkarmış canım demezse.. çözemedim

Kesinlikle haklısınız zaten eşini aldatacak bir erkeğe ne kadar.guvenebiliriz ki..tek yaptığı mesaj atmak gece karısı uyuyunca.iste havadan sudan.bir de iş ortamında 5 dk molalarda görüşmek.bundan başka birşey yok

Canım bu adam eninde sonunda karısını aldatır kapasite o, ama sen ama başkası bilemem, ama asla boşanmaz... Kesinlikle arkadan şikayet edip yüzünede canım cicim diyen adamların karakteri bu malesef..

Evet cinsellik cok acik ve net olayim :)

Ben bi ara is yerinde babami taniyan bitine denk gelmistim.. o zamanlar bekarim aklimda zerre kotuluk yok karsidaki evli veya degil. Yeminle bazi erkekleri adam yerine koyup konusmak bile hata.. daha ilk konusmamizda bana karisiyla ilgili sorunlarindan bahsetmeye basladi :) ben seni tanimam etmem banane senin sorunlarindan diyerekten tersledim herifi.. bir dahada adamla ayni saatlerde karsilasmamaya ozen gosterdim. Isten bile bir kac hafta once ciktim ki gayet rahat bir isti..

Ya siz bu adamla gece msjları kadar samimiyken karısını, kendi kocanızı hiç düşündünüz mü msjlaşırken hiç etik değil yaptıgınız iş iki tarafta evli sizde adama fırsat veriyorsunuz..

İlgisizlikten dolayı başkasının ilgisi hoşunuza gitmiş olabilir.. gayet doğal birşey. Evde ki adam kadın olduğunuzu hissettirmezse,erkeğin yaptığı gibi kadın da başkasına yönelebilir..
Eşinizle konjşun bence evliliği sürdürmek istemediğinizi sevginizin bittiğini anlatın. Belki biraz ayrı kalmak da iyi gelebilir, eksilerini artılarını görmüş olursunuz..

Yok artık gece mesajla filan ne işiniz var sizde ayiptir yamayin. Hani sadece sizin içinizde sandım ben aklınıza takılmış dedim.Ama kahveler samimiyet gece mesaj atmasina kadar müsade ettiyseniz aldatmaya başlamışsiniz yavaştan. .

Buna aldatma denirse evet sanırm ama aşkım canım cicim değil gayet sıradan iki arkadas.gibi.bu arada bu adam normalde asla.civik biri değil herkesin beyefendi diye el üstünde tuttuğu biri.ama işte hatalar hatalar..esimede ayrılalım dedim bir ağlamadığı kaldı tekrar deneyelim dedi.

Eşinizin işi gücü yok mu?
Benim gözümde çalışamayan birşey başaramayan erkeğin mutfaktaki sarı bezden farkı yok.
Keşke 2 çocuk olmadan yolun başındayken ayrılmayı düşünseymişsiniz şimdi bu durumda napılır bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…