- 13 Mayıs 2011
- 3.942
- 3.658
- 373
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
konu çok farazi geldi bana doğrusu. ama gerçekse, kötü tabi.Nerden çıkardınız bunu merak ettim
Malesef gerçek. Aslında ben uzayliymisim gibi görünsemde aslında çoğu kişinin yaşayabileceği durumlar.saniyorlarki ikinci kadınım ve bu durumla gurur duyuyorum ama öyle birşey yok ikinci kadın olmadım zira bu akla sığan birşey değil birşey benimse benim olmalı yoksa paylaşamam.konu çok farazi geldi bana doğrusu. ama gerçekse, kötü tabi.
Asla serbest değil, kötü içerik yapıldığı takdirde mutlaka gereken yapılıyor.Hakaret serbest değil diye biliyorum sayın admin
Bastan sona kadar haksız olduğumu düşünmüyorum ben sadece duygusal anlamda hataya düştüm kimseyle ilişki yaşamadım metres olmadım yani anlayamıyorum ne.merakli.insanlar yargılamaya. Bu arada sevindim.hakaretin serbest olmayışına zira yukarıdaki üye saydırdı bir sürüHanımlar,
konu sahibesi yerden göğe kadar haksız, bir evliliği bitirmek için illa aldatılmak, şiddet görmek, içki kumar bağımlılığı gibi sorunlar yaşamak gerekmiyor, sevilmemek, ilgi görmemek, değer verilmemekte pekala boşanma sebebidir, kilo verip kendine bakmaya başladıktan sonra eşinden göremediği ilgili dışarıda görünce duygu karmaşası yaşayan biri anında boşanma dilekçesini adliyeye vermeli, kadın da erkekte zorla evlilik yürütmemeli, evliliğe 3. kişilerin hayallerini sokmamalı.
Ammaaaaaa bu kadar hataya rağmen hiçbirinizin hakaret etmeye, yerden yere vurmaya da hakkı yok.
Onaylamadığınızı söylersiniz, yanlış buluyorum dersiniz, hakaret edemezsiniz.
Sizin düştüğünüz duygusal hatadan bahsetmedim haksız derken, evliliklerin gidişatı baştan az çok belli olur, örneğin eşiniz baştan beridir maddi manevi yanınızda olan biri değilmiş, pasif biriymiş, bunlar yeni ortaya çıkmış sorunlar değilmiş, zaten varolan sorunlarmış, eşinizin bu ilgisizliği sizi mutsuz etmiş, mutsuzluğunuza rağmen evliliğe devam etmişsiniz, bu bence hatadır, ayrılabilirdiniz, sevgisiz aşk hissetmediğiniz biriyle devam etmek her geçen gün sizi daha fazla soğutacak eşinizden, sevginiz bitmiş, saygınızı da yitireceksiniz, saygı da bitince boşanma isteğiniz daha da nükseder ve bugün kendinizi frenliyorsunuz ama saygı bitince ne yapacağınızı siz bile kestiremezsiniz bugünden.Bastan sona kadar haksız olduğumu düşünmüyorum ben sadece duygusal anlamda hataya düştüm kimseyle ilişki yaşamadım metres olmadım yani anlayamıyorum ne.merakli.insanlar yargılamaya. Bu arada sevindim.hakaretin serbest olmayışına zira yukarıdaki üye saydırdı bir sürü
Bastan sona kadar haksız olduğumu düşünmüyorum ben sadece duygusal anlamda hataya düştüm kimseyle ilişki yaşamadım metres olmadım yani anlayamıyorum ne.merakli.insanlar yargılamaya. Bu arada sevindim.hakaretin serbest olmayışına zira yukarıdaki üye saydırdı bir sürü
Film degil çok şükür bu.ama haklısın ya bunlar olması olası durumlar.allah korudu diyorumBu filmin sonu nasıl bitiyor biliyormusunuz?adamın karısı durumu öğreniyor.sonra adam yana yakıla karısına aranızda bişey olmadığını arkadaşça konuştuğunu dertlestigini söylüyor.kadin yutmuyor tabi..sonra sizi bulup rezil ediyor.hani o size değer veren adam anında size sırtını dönüp karisina kendini affettirmek için uğraşıyor.hatta sizin için kadın bana asıldı hep diyor.sizin hayatınız tepetaklak olurken o karısıyla ikinci baharını yaşıyor.bu aşk değil,heyecan ve sonu genelde utanç dolu biter
Neden biliyormusunuz çünkü şu anda bambaşka bir adama.donustu eşim kibar uyumayan evle çocuklarla ilgilenen hatta benden bile daha fazla ilgilenen bir adama dönüştü. Geçmişe bakarsakta en ufak bir kötü sözü birak ses yükseltme dahi yok yani hakime gidip catir çatır anlatabileceğim ellle tutulur hiç birşey yok. Çocuklar dese babamıza sırf aşık olmadigin icinmi bizi babasız bıraktın. Ne derim?Kendinize neden bunları reva görüyorsunuz.Sevmediğiniz bir insanla neden evlisiniz? Çocuğumu düşünüyorum diyorsunuz ama,çocuklar için mutlu bir anne gibisi yoktur bence. Boşanınca çok daha mutlu olacaksınız gibi yorumluyorum sözlerinizden.Özgüveni yüksek bir insansınız,eşiniz sizden hayatınızdan çalıyor bence.Kızınızın ufkunu açabilirsiniz daha sonra,örnek olursunuz yani sevmediği insana katlanmak zorunda olmamak konusunda misal.
Eşinize gerçekten üzüldüm. Hiç kimsenin fiili ya da ruhani kimseyi aldatma hakkı yoktur. Boşanıp istediğinizi yaparsınız ki eşiniz hakkında uyuyordan başkasını yazamıyorsunuz. Sizin de onu suçlamaya yetecek veriniz yok ve görüyorum ki vicdanınız da rahatsız. Bence o aklınızın kaydığı insanla aynı ortama girmeyin. Unutun çıkarın aklınızdan. Bu nereden bakılırsa bakılsın yanlış bir davranış çünkü. Diğer taraftan madem eşiniz şuan istediğiniz gibi birisi ne güzel işte. Evliliğinizi ciddiye alıyor adam. Yani siz konuşunca hiçbir şey yapmaya da bilirdi. Ne bileyim söyleyecek şey çok ama kırmak da istemiyorum sizi. Lütfen evinize yönelin. Bence bu sadece bir buhran dönemi. Boşanırsanız pişman olursunuz gibi hissediyorum...Neden biliyormusunuz çünkü şu anda bambaşka bir adama.donustu eşim kibar uyumayan evle çocuklarla ilgilenen hatta benden bile daha fazla ilgilenen bir adama dönüştü. Geçmişe bakarsakta en ufak bir kötü sözü birak ses yükseltme dahi yok yani hakime gidip catir çatır anlatabileceğim ellle tutulur hiç birşey yok. Çocuklar dese babamıza sırf aşık olmadigin icinmi bizi babasız bıraktın. Ne derim?
Canım öncelikle kibar yorumun için teşekkür ederim evet bende eve yöneldim zaten elimden geleni yapiyorum cinsellik hariç herşey yolunda. Diger adama gelince malesef aynı is ortamındayız ama tayin dönemi okul degistirecegimEşinize gerçekten üzüldüm. Hiç kimsenin fiili ya da ruhani kimseyi aldatma hakkı yoktur. Boşanıp istediğinizi yaparsınız ki eşiniz hakkında uyuyordan başkasını yazamıyorsunuz. Sizin de onu suçlamaya yetecek veriniz yok ve görüyorum ki vicdanınız da rahatsız. Bence o aklınızın kaydığı insanla aynı ortama girmeyin. Unutun çıkarın aklınızdan. Bu nereden bakılırsa bakılsın yanlış bir davranış çünkü. Diğer taraftan madem eşiniz şuan istediğiniz gibi birisi ne güzel işte. Evliliğinizi ciddiye alıyor adam. Yani siz konuşunca hiçbir şey yapmaya da bilirdi. Ne bileyim söyleyecek şey çok ama kırmak da istemiyorum sizi. Lütfen evinize yönelin. Bence bu sadece bir buhran dönemi. Boşanırsanız pişman olursunuz gibi hissediyorum...
Kötü olsam ohoo benden rahatı olmazdı herkesi parmagimda oynatırım ama gidiyorsunuz ki ben öyle biri degilim.yazdiklairmi iyi okuyun benceSana yakışan buymuş ki yapıyorsun. Her insan erdemli olacak ya da doğruyu yapacak diye bir şey yok. Dünyada kötü insanlar da var.
Ben kilolu olduğum için bana ilgisiz olacak eşin cani cehenneme lakin bizimki öyle değil benimki bana ilgiyi geç yaşamaya usenen bir tipti.hayat enerjimi sömürdü resmen.bakk şimdi aradı aksana yer ayırmış balık yemeye goturecekmis bizi. Şu an ben şok.ne diyim adam evrim geçiriyor demekkiHic düşündün mu esin seni kilolu oldugun ve 5 sene boyunca ona güzel görünmek icin çabalamadığin icin sana ilgisizse? Simdi sen eşin icin değil dışarıda ki insanlar icin kiko vermis oldun yanlış anlamadıysam... sana şu kadarini söyleyeyim boşanip eşini mumla arayacaksin. Buralarda maviliezgi vardi aç onun konusunu oku bence.
İnsan bosaninca arş titrermis esiniz duzelmis eger siz seytana uyarsaniz iki kez titreteceksiniz arşı yuva yikanin yuvasi olmaz eninde sonunda biter ve siz pisman olursunuz iki tarafinda cocuklari var kiymayin cocuklariniza karsi taraftaki kadina ve cocuklarina siz guzel oldugunuz icin karsidaki size ilgi gosteriyor gelmeyin seytanin oyununa berbat evliligim var keske duzelse ama oglum icin sabrediyorum sanslisiniz duzelmis esiniz kaybetmekten korkuyor esim her gun otuz kere evden kovuyor yavruma kiyamiyorum duzelin ölüm var ahiretinizi de dunyanizi da kaybetmeyinEvet diğer adamda evli ve sanırm onunda frekansı benle.tuttu çünkü beraber çalıştım bu yil hep bir arada.surekli bir iltifat hasta olsam ben hep tek.giderim hastaneye esim gelmez bir baktım ben serum alıyorum bu adam gelmis.cok garip geldi ama bende insanmisim biride beni önemsedi diye sevindim lakin onun bir ailesi var benimde çocuklarım oyuzden renk vermedim evet aşık oldum ama renk verirsem yuvasına zarar veririm diye düşündüm
Zayiflayinca ilgisi baska adama kayan kadina ne demeli? Onun cani nereye? Neyse eşelemiycem .bak adam ne guzel plan yapmış birak gecmis gecmiste kalsin eşinle sıfırdan basla. Yapamiyorsanda muhakkak boşan. Cocuklarina ve eşine yazık etme.Ben kilolu olduğum için bana ilgisiz olacak eşin cani cehenneme lakin bizimki öyle değil benimki bana ilgiyi geç yaşamaya usenen bir tipti.hayat enerjimi sömürdü resmen.bakk şimdi aradı aksana yer ayırmış balık yemeye goturecekmis bizi. Şu an ben şok.ne diyim adam evrim geçiriyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?