Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Ben kadinlarin hemcinslerini böyle değersizlestirmesini anlamıyorum. Kadın kiloluyken karısıyla ilgilenmeyen, daha iyi görünmesi konusunda onu teşvik etmeyip pasiflesen bir erkek çok iyi, dürüst ama bundan yakınan kadın daha iyi hissettiren şeyi yapan kadın kötü...
Eşlerimız bize kendimizi güzel hissettirmeli, bizi takdir etmeli, bize destek olmali her konuda.Bir kadın bunları görmuyorsa daha fazlasını isteme hakkı var tabi.Bizi de anne doğurdu. Biz erkeklerden daha çok çabalıyoruz.Daha çok düşünüyoruz, üzülüyoruz...

Nasıl bir kadın para kazaniyor, evin tüm işlerine kosturuyor, çocuklarla çoğu zaman bir erkekten daha çok ilgileniyorsa o erkek de o kadına destek olacak, takdir edecek, ilgi göstercek sevecek bir bebek gibi.Çok mu bunlar ...Çok ütopik şeyler mi

Kesinlikle çok ütopik şeyler olarak değerlendiriliyor ama göründüğü gibi değil bence kadın en az erkek kadar değerli ben eşim elimden kaçmasın diye çabalamam asıl o çabalasin ki yapamadı gönlüm başkasına kaydı şimdide kendini parçalıyor benim için ama iş işten geciyor

Bu da sizi şimdi haklı yaptı yani öyle mi?
Cidden böyle mi hissediyor o vicdanınız da?

Bırakın hiç uğraşmayın yolunu bulmuş herkes bakin hiç utanma yok olmadığı gibide değer vermediği için gönlü kaymış bunu kendinde hak görüyo ama adam bunu postalayınca döndü eşine oda öğrenir tez vakitte umarım

Bir ogretmen bile esi ilgisiz diye aldatma yoluna giriyorsa eger vay toplumun geri kalan kisminin haline. Ne olursa olsun yaptiginiz sey yanlis. Hicbir sey sizi hakli cikarmaz. Yapmaniz gereken sey bosanmak ve sonra ne yasayacaksaniz onu yasamakti.
Sizin mantiginiza gore ilgi gostermeyen kadin erkek herkes aldatilmayi hakediyor oylemi. Minareyi calan kilifini uydurur hesabi. Bosanmis ailenin cocugu olmak aldatan bir annenin ve aldatilan bir babanin cocugu olmaktan cok daha az utandirir o kuzulari. Iyi ki sizin gibi ogretmen olmus ama annelik nedir bilmeyen bir annem olmamis. Cok sukur bin sukur.

Hakaret serbest değil diye biliyorum sayın admin
Tam bir karakter yoksunu yazık . Yaptığın orospuluk tan başka bsii değil faişeler senden dürüst ve karakterli. Bu ayrımı bile bilmeyen aciz bir kahpesin!!! Kendine saygisi olmayanin kime saygisi olurki . Bosuna su kadina ogut vermeyin öğretmen ama bir bok bilmeyen bir Kadin

Hanfendi(!) bu sözlerinizden dolayı size yasal süreç başlatılabilir ağzınızı bir toplayın isterseniz bakın aşağıda ne yazıyor yazdıklarınızdan kendiniz sorumlusunuz.

Ben sadece konu sahibine diyorum yazık degilmi o çocuklara o adama o diğer adamın karısına çocuğuna kim vericek bunların hesabını . Asıl ben gidip şikayet ederdim böyle inşaları . Yazık yazık ban verirlerse versinler ama yasayan gören biri olarak bu acılar ihanetler kolay bisi değil bir insanı ömrüm boyunca unutamayacahi açığı yaşatmak adillikmi hak mi

Ayy ne kadarda güzel öğrettiniz yanlışı maaşallah ayakta alkışlıyorum sizi.

Şimdi sizin bu yazdıklarınızın yanlış olduğunu öğretmek için sizden daha mı iğrenç küfür etmeliyiz?

Hanımefendi kendinize gelin..bu arada bu sitede böyle bir özgürlük var mı bu kadar hakaret.neyse bu sözler beni inanın zerre kadar etkilemedi zira hakedecek birşey yapmadım. Ama tabi herkes kalitesini konuşma sekli ile ortaya koyuyor

Haklı yapmadı ama aldatan bir erkek oldumu nasıl bakış açısı oluyor aman erkektir yapar affet.yikma yuvamı diyorlar kadında aynı kategoride onu diyorum evet ben duygusal boşluk ve üzerime binen hayat yükünü tek başıma taşımaktan yorulmusken böyle bir hata yaptim pişmanım ve telafi etmeye çalışıyorum ama vijdan azabindanda ölmüyorum çünkü insanın başına herşey gelir kadın ya da erkek farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…