- 1 Ekim 2017
- 176
- 59
- 13
- 38
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Tam olarak budur evet şu anki durumun ozetiYani o adamla irtibatı kestiniz ve eşinize doğru yönelmeye mi karar verdiniz ?
Sevgi olmadan bir Evliliği sürdürmek zorInsan olarak evet ama karsi cins olarak hayir
Kesinlikle çok ütopik şeyler olarak değerlendiriliyor ama göründüğü gibi değil bence kadın en az erkek kadar değerli ben eşim elimden kaçmasın diye çabalamam asıl o çabalasin ki yapamadı gönlüm başkasına kaydı şimdide kendini parçalıyor benim için ama iş işten geciyorNasıl bir kadın para kazaniyor, evin tüm işlerine kosturuyor, çocuklarla çoğu zaman bir erkekten daha çok ilgileniyorsa o erkek de o kadına destek olacak, takdir edecek, ilgi göstercek sevecek bir bebek gibi.Çok mu bunlar ...Çok ütopik şeyler mi
Kesinlikle çok ütopik şeyler olarak değerlendiriliyor ama göründüğü gibi değil bence kadın en az erkek kadar değerli ben eşim elimden kaçmasın diye çabalamam asıl o çabalasin ki yapamadı gönlüm başkasına kaydı şimdide kendini parçalıyor benim için ama iş işten geciyor
Bırakın hiç uğraşmayın yolunu bulmuş herkes bakin hiç utanma yok olmadığı gibide değer vermediği için gönlü kaymış bunu kendinde hak görüyo ama adam bunu postalayınca döndü eşine oda öğrenir tez vakitte umarımBu da sizi şimdi haklı yaptı yani öyle mi?
Cidden böyle mi hissediyor o vicdanınız da?
Hakaret serbest değil diye biliyorum sayın adminKonu sahibi tam bir kahpesin
Okumak senin ahlakını medeniyetini geliştirmemiş yazık.
Tam bir karakter yoksunu yazık . Yaptığın orospuluk tan başka bsii değil faişeler senden dürüst ve karakterli. Bu ayrımı bile bilmeyen aciz bir kahpesin!!! Kendine saygisi olmayanin kime saygisi olurki . Bosuna su kadina ogut vermeyin öğretmen ama bir bok bilmeyen bir KadinHakaret serbest değil diye biliyorum sayın admin
Hanfendi(!) bu sözlerinizden dolayı size yasal süreç başlatılabilir ağzınızı bir toplayın isterseniz bakın aşağıda ne yazıyor yazdıklarınızdan kendiniz sorumlusunuz.Tam bir karakter yoksunu yazık . Yaptığın orospuluk tan başka bsii değil faişeler senden dürüst ve karakterli. Bu ayrımı bile bilmeyen aciz bir kahpesin!!! Kendine saygisi olmayanin kime saygisi olurki . Bosuna su kadina ogut vermeyin öğretmen ama bir bok bilmeyen bir Kadin
Ayy ne kadarda güzel öğrettiniz yanlışı maaşallah ayakta alkışlıyorum sizi.Tam bir karakter yoksunu yazık . Yaptığın orospuluk tan başka bsii değil faişeler senden dürüst ve karakterli. Bu ayrımı bile bilmeyen aciz bir kahpesin!!! Kendine saygisi olmayanin kime saygisi olurki . Bosuna su kadina ogut vermeyin öğretmen ama bir bok bilmeyen bir Kadin
Hanımefendi kendinize gelin..bu arada bu sitede böyle bir özgürlük var mı bu kadar hakaret.neyse bu sözler beni inanın zerre kadar etkilemedi zira hakedecek birşey yapmadım. Ama tabi herkes kalitesini konuşma sekli ile ortaya koyuyorTam bir karakter yoksunu yazık . Yaptığın orospuluk tan başka bsii değil faişeler senden dürüst ve karakterli. Bu ayrımı bile bilmeyen aciz bir kahpesin!!! Kendine saygisi olmayanin kime saygisi olurki . Bosuna su kadina ogut vermeyin öğretmen ama bir bok bilmeyen bir Kadin
Canim tek ben.misim gibi görünüyor yorumlara bakarsak..Sizin kafanızı birçok insan yaşamıştır biraz değişince fiziksel olarak ego tavan yapar sizdeki de aynen o.
Haklı yapmadı ama aldatan bir erkek oldumu nasıl bakış açısı oluyor aman erkektir yapar affet.yikma yuvamı diyorlar kadında aynı kategoride onu diyorum evet ben duygusal boşluk ve üzerime binen hayat yükünü tek başıma taşımaktan yorulmusken böyle bir hata yaptim pişmanım ve telafi etmeye çalışıyorum ama vijdan azabindanda ölmüyorum çünkü insanın başına herşey gelir kadın ya da erkek farketmezBu da sizi şimdi haklı yaptı yani öyle mi?
Cidden böyle mi hissediyor o vicdanınız da?
Nerden çıkardınız bunu merak ettimbana sıkı bir magazin takipçisiymişsiniz gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?