- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
- #2.621
vefam zaten tartışırsanız kardeşin gitmek ister.bende kv ilacına kadar düşünür doktora gider arardım.doktor randevularını ayarlatırdım. sürekli onu yapalım bunu yapalım derdim. ama bir kere ne ondan nede oğlundan duymadım Allah razı olsun diye. genede ilgisiz soğuk duran benmişim. ne yapcaksam başka.sonra zamanla yapmamaya başladım içimden gelmiyo diye.. yane el onlar sana da el gözüyle bakarlar.bende hiç yüzgöz olmadım onlarla ama buda çözüm olmadı. o yüzden es geçeceksin, kocanla huzurunu bu insalar için bozma değmez. sen yırtınsan ağlasan patlasan değişmez düzelmez. o yüzden durumu kabullen onlar böyleler de. yoksa üzülürsün çok hemde.
ahkeşke sende tak yüzüğünü bende bi takar bi çıkartırdım sonra baktım yüzükten soğumuş takmıyom. yapma öle o yüzük sonuçta bence değerli ve önemli. o yüzden ne olursa olsun çıkarma parmağından. kocanı sahiplendihini anlasın. aferin sana böyle ol sen o sana daha çok bağlancak. erkekler kötü zamanlarında yanında olan kadına çok bağlanırlar.
evet canım üzülüyorum artı benim ailem bana hiç bunu dillendirmezken buraya her geldiklerinde hediyelerle geliyorlar herkese ayrı ayrı dedesinden nenesine,şimdide kardeşimle gööndermiş birsürü şey yine bende eziliyorum maddi bişey yapmasınlar inan istediğim bu değil maneviyat ya maneviyat bi hatrı gönül alma istediğim,ben doğumumda annem 1 ay yanımda kaldı eve temzilikçi tutturmadı allah var görümcemde çok yardım etti 10 gün annemle evi temizlediler,k.vdemde gezmeye çaya geldi sadece son işler mutfak fayansı ve tuvalet kaldı son gün,onuda k.vdem mutfak fayansları sildi tuvaleti temizledi annemde osırada mutfakta oturmuş tesbih çekiyormuş k.vdemin karşısında,bana 2,5 yıl önce olan şeyi düngeceki konuşmamızda sölüyo savunmak için düşünebiliyormusun yememiş içmemiş tutmuş ben olsam bunu sorun etseydim ozaman derdimki bunda ne sorun var,be mübarek benim anam geliyo yapıyo pişiriyo temizliyo hergeldiklerinde benim evimde k.vdemi görümcemi ağırlıyo,benim anam karşısında oturmuş allahtan korksun yaaa yine dellendim bakk