canım benim hoşgeldin özlettin kendini yav. amin canım amin.
ee anlat neler yaptın kardeşin gitmedi demi.
iyiyim canım,dün gezdik kardeşimle,bizim eylülde 2 düğün var,iki amcamın oğlu da evleniyo bir hafta arayla.onun için elbise baktık ikimize de..
kardeşim gitmedi,annemler şuan memlekette,onlar dönüşte buraya gelcek bir iki gün de onlar kalır,sonra gidecekler..daha burda yani
dün bir elbise beğendim,budur dedim o derece!! giydim yakıştı,oldu ama rengi bordo,gül kurusu gibiydi..tam abiye değil,ara bir elbise sade ve şıktı!
neyse..dedim bir saate eşim de çıkcak işten,o da görsün de öyle alalım..çünkü onun kırmızıya takıntısı var,ona göre bordo,kırmızı,koyu pembe hep aynı demek

bir heves dükkana gittik..bu bağladı kollarını biraz uzağımda bekliyo,karşıdan bakıyo..ben de askıdan aldım şöyle bi tuttum,gelsene bak bi filan dedim..
"o olmadığını biliyorum,şaka yapıyo olmalısın" dedi

yanına gittim ama kırmızı değil falan filan..orda bi sürü bişey gösterdi,benim için bu da kırmızı bu da bu da diye

ben de sinirlendim,peki tamam dedim,dışarı çıktım.kardeşimle o da peşimden !!!
ve gece boyu yüzüne bakmadım! o türlü türlü şeyler yaptı ama çok kırıldım..elbiseyi renginden dolayı beğenmemiş olabilirsin.ama yanıma gel adam doğru düzgün söyle,rengi olmaz filan de..ordan bana alay eder gibi ne laf söylüyo!! bizle ilgilenen kadınlar filan duydu sanırım,yaa öf ne bilim rezil hissettim kendimi.ayrıntılı yazdım çünkü beni üzen tavırlarıydı,almaması değil!
sokakta kolumdan tutmalar,gel başka rengine bakalım demeler beni geri döndürmedi,onu başta diyecekti..çok uzattım,abarttıkça abarttım hiçbi elbise istemiyoruma kadar getirdim durumu...
öyle işte kızlar..kim haklı sizce?