"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

o kendi istek ve arzusu olursa gelir benim yanıma konuşur sevdiğini söyler ama işi bitince yine eski haline döner aynı evin içinde konuşamayız bile benim le iki çift laf etmez ama annesiyle saatlerce sohbet eder,bana eve geldiği zaman asla canım aşkım hayatım nasılsın demez ama annesini görür görmez hayatım aşkım nasılsın der gün içinde ne yaptığını sorar annesine çok güzel evlatlık yapıyo ama bana kocalık yapamıyor, inan canım onun benim gönlümü alıp almaması artık umrumda değil,bildiği yolda devam etsin bende nereye kadar devam edeceğeni çok merak ediyorum ne yapmak istediğini anlamıyorum,artık bıktım onun bu umursmaz duyarsız en önemliside bana karşı ilgisiz hallerinden.:43:

darlık gelir kız bu durumdan sana demiyor annesine diyor yani hayatım aşkım :53:
canım bak ben günlük tutuyorum mesela içimdikeri yazıyorum güzel bi dinle
sende yaz belki bi gün lazım olur
eşine ne desem bilmiyorum yaaa niye evlenmiş o zmn seninle amaç ne yani dicem olmayacak şimdi

darlık gelir kız bu durumdan sana demiyor annesine diyor yani hayatım aşkım :53:
canım bak ben günlük tutuyorum mesela içimdikeri yazıyorum güzel bi dinle
sende yaz belki bi gün lazım olur
eşine ne desem bilmiyorum yaaa niye evlenmiş o zmn seninle amaç ne yani dicem olmayacak şimdi

bende düşünmüyo değilim canım günlük tutmayı içimdekileri yazar rahatlarım iyiki sizlerle tanıştım derdime ortak oluyosunuz annemle bile paylaşamadığım konuları sizlerle paylaşıyorum.evet canım annesine bütün güzel sözleri söyler aşkım...hayatım...bitanem....ben bu sözleri duymayı unuttum artıkk

selam kızlarr. bugüne kimse pek iyi başlamamış galiba...
efsun sana geçmiş olsun canım. Allah korumuş..
banu cum sende üzülme dicem ne diyebilirimki başka. senin kocada, aileside benimkine benziyor. o zyüden dicek bişi bulamıyorum. anlıyorum demekten öte gidemiyorum.

bende düşünmüyo değilim canım günlük tutmayı içimdekileri yazar rahatlarım iyiki sizlerle tanıştım derdime ortak oluyosunuz annemle bile paylaşamadığım konuları sizlerle paylaşıyorum.evet canım annesine bütün güzel sözleri söyler aşkım...hayatım...bitanem....ben bu sözleri duymayı unuttum artıkk

aynen canım rahatlarsın en azından paylaşmış olursun kendince bizim olmadığımız anlarda canım
sende iiiki versin canımıniçi :16:kocan aynı arkadaşımın kocasından oda önce annesine sorar nasılsın diye .53:
kocan hep böylemiydi canım sonradan mı değişti nasıl oldu ????

selam kızlarr. bugüne kimse pek iyi başlamamış galiba...
efsun sana geçmiş olsun canım. Allah korumuş..
banu cum sende üzülme dicem ne diyebilirimki başka. senin kocada, aileside benimkine benziyor. o zyüden dicek bişi bulamıyorum. anlıyorum demekten öte gidemiyorum.

günaydın canım nerelerdesin popişimi kaldıramadın yoksam :9:
çok sağol canım geldi geçti gitti işte...

canım yok kaldırdım onu. ben pek yatamam öle nomalde. erken kalkarım genelde.
bugün dava vardı boşandık. cuma günü akşamda geldi eşyalarını aldı. az bi eşyası kaldı onuda bu hafta alacak. sadece verdiğim emeklere karşı içim açıyor. diyorum emeğe bakkkk gördüğüm muameleye bak. neyseki çocuk yokmuş, olsa oda arada perişan olacaktı.

Ne demek askım bitanem filan yaa! Bunlar ailece seni deli etmeye mi çalışıyo..kvnin de nasıl hoşuna gidiyodur..ufff sinirler!!

aynen canım rahatlarsın en azından paylaşmış olursun kendince bizim olmadığımız anlarda canım
sende iiiki versin canımıniçi :16:kocan aynı arkadaşımın kocasından oda önce annesine sorar nasılsın diye .53:
kocan hep böylemiydi canım sonradan mı değişti nasıl oldu ????

canım genelinde de pek güzel kelimeler kullanmazdı ben seni kalbimde seviyorum dışarı yansıtmaktan hoşlanmam derdi ben de bunu anlayışla karşılardım o zamanlar ama şimdi benim yanımda annesine kullanıpta kendim için söylemediği zaman kendimi değersiz gibi hissediyorum madem sevgini içinde yaşayan bir kişiliksin annene karşıda içinde yaşa yanlış anlamayın kıskanmıyorum ama bende duymak istiyorum,ama benim umudum yok bu adam değişmez

bugün dava vardı boşandık. cuma günü akşamda geldi eşyalarını aldı. az bi eşyası kaldı onuda bu hafta alacak. sadece verdiğim emeklere karşı içim açıyor. diyorum emeğe bakkkk gördüğüm muameleye bak. neyseki çocuk yokmuş, olsa oda arada perişan olacaktı.

hakkında hayırlısı olsun turkuazım bundan sonra yeni hayatındada
çok haklısın canım emeğe yazık ve iii bebek yok arada gerçekten
mecbur görecektin arada sırada

selam dostlar...bende geciktim bu gün aslında erken kalktım ama pazartesi ev işi çok oluyo öğlede eşim de yemeğe geldi anca grebildim nete..turkuaz boşanmışın ne deyim hyırlısı olsun bunda sonra herşy gnlünce olur inşallh yaşın kaçtı canım benm

Ne demek askım bitanem filan yaa! Bunlar ailece seni deli etmeye mi çalışıyo..kvnin de nasıl hoşuna gidiyodur..ufff sinirler!!

sen bugün öğle arası gördüğüm manzarayı biliyomusun canım eve gittim balkonda oturuyorlar bende mutfaktayım kendime bişeyler hazırladım oğlumda yanımdaydı kahkaha sesleri geliyo sonra eşim yanımdan çocuğu aldı gitti yattı yüzüme bile bakmıyo ,kayınvalde geldi mutfağa hiç konuşmuyo benimle, yüzündede pişkin pişkin bir gülümseme konuşmadan çıktı gitti oda, bende işe geldim tekrar

Bitti demek...geçmiş olsun turkuazcım...bundan sonrası için hersey gönlüne göre olsun insallah.sorunsuz bitti en azından mahkemelerde sürünmediniz..bundan sonra Allah hayırlılarla karsılastırsın

canım genelinde de pek güzel kelimeler kullanmazdı ben seni kalbimde seviyorum dışarı yansıtmaktan hoşlanmam derdi ben de bunu anlayışla karşılardım o zamanlar ama şimdi benim yanımda annesine kullanıpta kendim için söylemediği zaman kendimi değersiz gibi hissediyorum madem sevgini içinde yaşayan bir kişiliksin annene karşıda içinde yaşa yanlış anlamayın kıskanmıyorum ama bende duymak istiyorum,ama benim umudum yok bu adam değişmez

he he he kalpte sevmeyle olmuyo çicek bile sulanmak ister canım...
kıskan canım kıskan niye kıskanmayacan sana demesi gerekeni anasına derken...
konuşuyor musun peki beni kalpten seviyodun da anneni niye böyle seviyorsun diye
yani ona her türlü güze lafı ediyosun diye

sen bugün öğle arası gördüğüm manzarayı biliyomusun canım eve gittim balkonda oturuyorlar bende mutfaktayım kendime bişeyler hazırladım oğlumda yanımdaydı kahkaha sesleri geliyo sonra eşim yanımdan çocuğu aldı gitti yattı yüzüme bile bakmıyo ,kayınvalde geldi mutfağa hiç konuşmuyo benimle, yüzündede pişkin pişkin bir gülümseme konuşmadan çıktı gitti oda, bende işe geldim tekrar

düşmansınız sanki...eşinin bi kendine gelmesi lazım ama nasıl!!! başındaki anne değilki evladına da doğru yolu göstersin!! nefret ettim kvdenden!!

selam dostlar...bende geciktim bu gün aslında erken kalktım ama pazartesi ev işi çok oluyo öğlede eşim de yemeğe geldi anca grebildim nete..turkuaz boşanmışın ne deyim hyırlısı olsun bunda sonra herşy gnlünce olur inşallh yaşın kaçtı canım benm

hoşgeldin elifeyza..ben de kaldıramıyorum kendimi,ev perişan halde (bana göre ) ama hiçbişey yapasım yok valla

cidden o ne öle yaa sanki seni kıskandırmaya çalışır gbi çok sinir bozucu yaa...annenle herşyi paylaş eşinin bi halini hatrını sorma kıymet bilmez mi bu erkekler hiç ya

hoşgeldin elifeyza..ben de kaldıramıyorum kendimi,ev perişan halde (bana göre ) ama hiçbişey yapasım yok valla

için de rahat değildir eminim işler bi tarfta durunca benm başım ağrıyo valla bazen benm de yapasım olmuyo ama yarın misafr gelcek bu gün zar zor yaptım mecbur

he he he kalpte sevmeyle olmuyo çicek bile sulanmak ister canım...
kıskan canım kıskan niye kıskanmayacan sana demesi gerekeni anasına derken...
konuşuyor musun peki beni kalpten seviyodun da anneni niye böyle seviyorsun diye
yani ona her türlü güze lafı ediyosun diye

canım bi kaç kez bu konuda konuşmaya kalktım ama benimle konuşmuyor,boş konulara takıyosun benim böyle şeylerle kafamı doldurma der lafları ağzıma tıkar,ben kalırım ortada öyle dün annemlerdeydik mantı açtık akşama kadar gece 12 de aldı beni ordan bana dediği laf kafan esti yine gittin mantı açtın benimle sanki ben değersiz biriymişim gibi konuşuyo offff canım çok acıyo kızlar bana akıl verin ne olur ben bu adamı nasıl değiştiririm değiştirmeyide geçtim ona çok güzel bir ders vermem lazım bana söylediği argo kelimeler yaptığı terbiyesizlikler çok canımı yakıyo...

turkuaz boşanmışsın canım allahım bundan sonraki hayatında mutlu mesut etsin,kalbi iyi insanlarla karşılaştırsın biliyomusun benim içimde belki o odun kocan gelir özür diler hatalarını anlarda barışırsınız diye bi umut vardı ama hayırlısı böyleymiş.

için de rahat değildir eminim işler bi tarfta durunca benm başım ağrıyo valla bazen benm de yapasım olmuyo ama yarın misafr gelcek bu gün zar zor yaptım mecbur

rahat değil,herşey batıyo ama canım da istemiyo napiiiimmm...benim misafirim gelme ihtimali de olmadığı için rahatım biraz :27:

inş Allah bana güç kuvvet versin. hem yaşadığım kötü günleri hemde onu unutup, yeni hayatımda daha güçlü olabilmek için.
evet sorunsuz bitti. gelmek istemiyodu mahkemeye ama ben zorladım. babam da diyoki senden bir sıcaklık bekliyo sende göstermeyince oda iyice agresifleşiyor. asıl hayat şimdi başlıyor daha güçlü olmam gerekli (nasıl olcam bu kadar hayal kırıklığı kalp kırıklığı ile bilmiyorum)

elifeyza cnm ben 30 yaşındayım, 2,5 sen olmuştu evleneli, çocuğumuz yoktu. kv ve onun ailesi yüzünden biten bir evlilik. yani nedenler onlar. ama benim içimde onun evine, bana sahip çıkmayışı, sorumluluklarını yerine getirmemesi. yani ailesi herşeyi yapabilir bana. önemli olan onun buna müsade etmemesidir. oda saolsun hiçç sahip çıkmadı. deyim yerindeyse bana yapması gereken şeyleri yapmadı, ne yapmaması gerekiyorsa da hepsini yaptı. sonuç ta bitti işte. sadece kararın yazılmasını beklicez 10 gün kadar sonra resmiyette bitmiş oluyor.

Back
X