- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
canım bi kaç kez bu konuda konuşmaya kalktım ama benimle konuşmuyor,boş konulara takıyosun benim böyle şeylerle kafamı doldurma der lafları ağzıma tıkar,ben kalırım ortada öyle dün annemlerdeydik mantı açtık akşama kadar gece 12 de aldı beni ordan bana dediği laf kafan esti yine gittin mantı açtın benimle sanki ben değersiz biriymişim gibi konuşuyo offff canım çok acıyo kızlar bana akıl verin ne olur ben bu adamı nasıl değiştiririm değiştirmeyide geçtim ona çok güzel bir ders vermem lazım bana söylediği argo kelimeler yaptığı terbiyesizlikler çok canımı yakıyo....
canım normalde kayınvalde ve kayınpeder ist oturuyorlar eşim evlendikten sonra benim yanıma geldi eşimin babanneside tokatta yaşıyor birde dedesi var işte yan dairede yaşıyorlar onlar, ev borcu olduğundan dolayı iki çocuğa bakıcı tutamadık kv 7 aydır bizde çocuklara bakıyor allaha şükür kızım eylülde okula gidecek oğlumada annemler bakacak 15,20 gün sonra gidecek kv istanbula...
canım ben çok şahit oldum ben uyurken oğlunu alıp karşısına benim hakkımda dolduruşuna ,eşimin de onu dinleyip susturmaması yüzünden soluğu annemlerde aldım 1,5 ay önce,ben öyl gelin istemiyordum kendi kızlrım gibi gelin gerekiyordu benim evime diyordu eşime,daha neler neler anlatsam roman olur valaaa
inşallah bulcaz bi çözüm sen merak etme canım
peki bu kv gelmeden önce nasıldı durumlar yani siz yanlız yaşarken???
ooooo gidiyor yani ne güzel

baksana hep annesi dolduruyor demekki kendi kızları nasılmış melek mi