- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
- #3.241
günaydınnnn canlarımmm çok özledim sizi nette sorun vardı annemlerde giremedim
günaydınnn ahkeşkem hoşgeldin çok meraktayız yahu nasılsın balım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn canlarımmm çok özledim sizi nette sorun vardı annemlerde giremedim
banuşum sanada günaydın canım,nasıl geçti iftar bakalım,
günaydın vefam günaydın iyiydi canım iftar kaç akşamdır evde yanlızdım zaten iyi oldu ailece yemek iftardan sonrada gezdik çok geç yattım bugün yorgun ve uykusuzum
ayyyy sabahtan doktuşa gittik idrar yolları için canım ilaçlarım bitmişti numune falan verdim yine öğleden sonra doktuş yoktu yarın tekrar gitcem bide iş görüşmem var yarınmalesef yarında öğlene kadar olamicam aranızda
bende sizi çok özledim kızlaarrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar yaaa gerçekten çok farklı bi hafta geçirdim. kabus gibiydi. eşimle daha dün halledebildik sorunlarımızı. öncelikle birikim yapıpı ayrı eve çıkacağız eşim dedi. başlarım atına arabaısına tek istediğim huzurum için ev bunun için uğraşıyorum ama sen görmüyosun bana arkanı dönüyosun surat asıyosun dedi. ama sonuçta hallettik gibi. tabi ki zamanı var oda ne kadar zaman belli değil
ya canım benim kolaymı yaşadıkların sen ne emekler çektin neler yaptın eşin için,ahkeşkem sana da kızıyorum biraz lütfen bencil ol sen herşeyi yaptıkça sen üzerine titredikçe sorumlulukların hepsi üzerine kalır sölim,birazda eşin çaba göstersin,ayrı ev işine sevindim valla kredi mredi çekip ev işini hızlandır derim hazır sıcağındayken,bişkelide ödenip gidiyo emin ol,
baştan başlıyorum anlatmaya zaten eşimle 4 gün konuşmadık gittim dört gün boyunca ne aradık ne sorduk. bu arada annem babam beni hatalı buldu yani şu açıdan annem dedi ki ben sana biraz az konuş demiyomuyum yavrum kesin surat astın hep sürekli aynı şeyleri söledin söyledin durdun ben kızımı tanıyorum dedi ve evet doğru sölüyodu anne işte.
sonra pazar eşim aradı konuştuk resmen çekip gittin beni bırakıp gittin dedi. sana günlerdir elimi bile süremiyodum sürdürmüyodun suratın asık geziyodun yada şikayetleeniyodun beni istemiyodun artık bırakıp gittin işte dedi.
ve bana hani eve gitmek istemiyorum ayaklarım geri geri gidiyo diyosunya işte beninde eve gelmek istemiyorum ayaklarım geri geri gidiyo diyorum yine suratı asık duruyodur. bu cümleyle kafam dank etti çok düşündüm ve evet öyleydi.
dün akşam geldim eşimle birbirimize sımsıkısarılıp ağladık. bir haftadır kendimi tutuyodum ona sarılınca nasıl boşaldım. gözlerim şuan felaket şiş
kızlar hani nerelerdesiniz yaaabide beni özlemişler
kızlar maillere bakın yorum bekliyorum...
özledik tabi kızım özlemez olurmuyuz,
öncelikle çok güzel olmuşsun çok yakışmış gelinlik arıca fotolarda sana aşkla bakan bir adam gördüm hayat bu birbirimizi ne kadar kırsakta ne kadar incitsekte onlar bizim eşimiz bizde onların,herşey yolunda gitmiyor bazen ama sevgi herşeyin üstesinden gelir bende sizde bu sevgiyi gözlerinizdeki aşkı gördüm fotolarda rabbim mutluluğunuzu bozmasın canım benim herşey gönlünce olsun inş.
ayyyyyyyyyyyy rüya gibi ahkeşkem yaaaa bayıldım bayıldım canım benim,çok güzel olmuşsunuz allahım daim etsin huzurunuzu mutluluğunuzu,kızım siz nazara geliyosunuz diyeyim bak evini okuyomusun üflüyomusun bişeyler yap kocanıda oku,adamın resimlerde sana gözleri ışıyo baksana,amanın ne güzel bi duygudur,benim gelinliğimde duruyo ama içine girebilene aşk olsun:)))