"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

günaydın vefam günaydın iyiydi canım iftar kaç akşamdır evde yanlızdım zaten iyi oldu ailece yemek iftardan sonrada gezdik çok geç yattım bugün yorgun ve uykusuzum

benim dünki hallerim bugün senin olmuş,uykusuzluk oruçluyken insanı alt üst ediyor ,oruçlu olmayınca ne bilim bi çay kahve insanı yine ayakta tutuyor,bende yemekten sonra nerede yattığımı bilemedim o oda senin bu oda benim derken uyumuşum

kızlar yaaa gerçekten çok farklı bi hafta geçirdim. kabus gibiydi. eşimle daha dün halledebildik sorunlarımızı. öncelikle birikim yapıpı ayrı eve çıkacağız eşim dedi. başlarım atına arabaısına tek istediğim huzurum için ev bunun için uğraşıyorum ama sen görmüyosun bana arkanı dönüyosun surat asıyosun dedi. ama sonuçta hallettik gibi. tabi ki zamanı var oda ne kadar zaman belli değil

ayyyy sabahtan doktuşa gittik idrar yolları için canım ilaçlarım bitmişti numune falan verdim yine öğleden sonra doktuş yoktu yarın tekrar gitcem bide iş görüşmem var yarın :9: malesef yarında öğlene kadar olamicam aranızda :43: bende sizi çok özledim kızlaarrrrrrrrrrrrrrrr

canım dikkat et kendine özellikle içtiğin sular ve sebzelerin ii yıkanması çok önemli biliyorsun,sana başarılar diliyorum iş görüşmen için inş ii biyerdir ve olur ççalışmanı çok isterim inan kafan dağılır

kızlar yaaa gerçekten çok farklı bi hafta geçirdim. kabus gibiydi. eşimle daha dün halledebildik sorunlarımızı. öncelikle birikim yapıpı ayrı eve çıkacağız eşim dedi. başlarım atına arabaısına tek istediğim huzurum için ev bunun için uğraşıyorum ama sen görmüyosun bana arkanı dönüyosun surat asıyosun dedi. ama sonuçta hallettik gibi. tabi ki zamanı var oda ne kadar zaman belli değil

ya canım benim kolaymı yaşadıkların sen ne emekler çektin neler yaptın eşin için,ahkeşkem sana da kızıyorum biraz lütfen bencil ol sen herşeyi yaptıkça sen üzerine titredikçe sorumlulukların hepsi üzerine kalır sölim,birazda eşin çaba göstersin,ayrı ev işine sevindim valla kredi mredi çekip ev işini hızlandır derim hazır sıcağındayken,bişkelide ödenip gidiyo emin ol,

baştan başlıyorum anlatmaya zaten eşimle 4 gün konuşmadık gittim dört gün boyunca ne aradık ne sorduk. bu arada annem babam beni hatalı buldu yani şu açıdan annem dedi ki ben sana biraz az konuş demiyomuyum yavrum kesin surat astın hep sürekli aynı şeyleri söledin söyledin durdun ben kızımı tanıyorum dedi ve evet doğru sölüyodu anne işte.
sonra pazar eşim aradı konuştuk resmen çekip gittin beni bırakıp gittin dedi. sana günlerdir elimi bile süremiyodum sürdürmüyodun suratın asık geziyodun yada şikayetleeniyodun beni istemiyodun artık bırakıp gittin işte dedi.
ve bana hani eve gitmek istemiyorum ayaklarım geri geri gidiyo diyosunya işte beninde eve gelmek istemiyorum ayaklarım geri geri gidiyo diyorum yine suratı asık duruyodur. bu cümleyle kafam dank etti çok düşündüm ve evet öyleydi.

dün akşam geldim eşimle birbirimize sımsıkısarılıp ağladık. bir haftadır kendimi tutuyodum ona sarılınca nasıl boşaldım. gözlerim şuan felaket şiş

ya canım benim kolaymı yaşadıkların sen ne emekler çektin neler yaptın eşin için,ahkeşkem sana da kızıyorum biraz lütfen bencil ol sen herşeyi yaptıkça sen üzerine titredikçe sorumlulukların hepsi üzerine kalır sölim,birazda eşin çaba göstersin,ayrı ev işine sevindim valla kredi mredi çekip ev işini hızlandır derim hazır sıcağındayken,bişkelide ödenip gidiyo emin ol,

canım benim aslında eşimde yapıyo ama ben sabırsızım işte. yok ya şuan krediye bulaşmayı düşünmem. zaten şu benim kpss sınavı bi olsun falan bakalım. dua edeceğim bol bol herşey rabbimin elinde verecek o. biriyle karşılaştım kalp gözü açık beni görür görmez bu ne kadar sıkıntı rahat olmaya çalış yalnızım kimse anlamıyo beni deme namaz kıl seni anlayan olan rabbim bak gör herşey ne güzel olacak demişti

baştan başlıyorum anlatmaya zaten eşimle 4 gün konuşmadık gittim dört gün boyunca ne aradık ne sorduk. bu arada annem babam beni hatalı buldu yani şu açıdan annem dedi ki ben sana biraz az konuş demiyomuyum yavrum kesin surat astın hep sürekli aynı şeyleri söledin söyledin durdun ben kızımı tanıyorum dedi ve evet doğru sölüyodu anne işte.
sonra pazar eşim aradı konuştuk resmen çekip gittin beni bırakıp gittin dedi. sana günlerdir elimi bile süremiyodum sürdürmüyodun suratın asık geziyodun yada şikayetleeniyodun beni istemiyodun artık bırakıp gittin işte dedi.
ve bana hani eve gitmek istemiyorum ayaklarım geri geri gidiyo diyosunya işte beninde eve gelmek istemiyorum ayaklarım geri geri gidiyo diyorum yine suratı asık duruyodur. bu cümleyle kafam dank etti çok düşündüm ve evet öyleydi.

dün akşam geldim eşimle birbirimize sımsıkısarılıp ağladık. bir haftadır kendimi tutuyodum ona sarılınca nasıl boşaldım. gözlerim şuan felaket şiş

ah ahkeşkem biz kadınlar işte böleyiz,çok vericiyiz karşılığını görmeyincede suratımız düşüyo moralimiz bitiyo,sana tavsiyem hazır barışmışken eşinin üzerine çok varma derim ipler elinde olsun,ne soğuk ol nede sıcak yaşadıklarından etkilendiğini bilsin herşeyin kolay silinmediğini anlasın kendisi,erkekler evde suratı asık kadına asla tahammül edemezler,eşim bikeresinde demiştiki bana,eve gelgiğimde ilk işim gözlerine bakmak suratına bakmak acaba morali nasıl bi sorun çıkcakmı yüzün sirke satıyorsa vay halime derim demişti

kızlar hepinize aşkolsun beni unutmuşsunuz dün nesajıma kimse ynıt bile vermemiş...halbuki bu topiğin ilk günü birlikteydik..hayatta olduğu gibi nette de bi dost bulamadım yani..peki öle olsun bende tek tabanca gezerim artık!!!!

kızlar hani nerelerdesiniz yaaa :( bide beni özlemişler

özledik tabi kızım özlemez olurmuyuz,

öncelikle çok güzel olmuşsun çok yakışmış gelinlik arıca fotolarda sana aşkla bakan bir adam gördüm hayat bu birbirimizi ne kadar kırsakta ne kadar incitsekte onlar bizim eşimiz bizde onların,herşey yolunda gitmiyor bazen ama sevgi herşeyin üstesinden gelir bende sizde bu sevgiyi gözlerinizdeki aşkı gördüm fotolarda rabbim mutluluğunuzu bozmasın canım benim herşey gönlünce olsun inş.

kızlar maillere bakın yorum bekliyorum...

ayyyyyyyyyyyy rüya gibi ahkeşkem yaaaa bayıldım bayıldım canım benim,çok güzel olmuşsunuz allahım daim etsin huzurunuzu mutluluğunuzu,kızım siz nazara geliyosunuz diyeyim bak evini okuyomusun üflüyomusun bişeyler yap kocanıda oku,adamın resimlerde sana gözleri ışıyo baksana,amanın ne güzel bi duygudur,benim gelinliğimde duruyo ama içine girebilene aşk olsun:)))

özledik tabi kızım özlemez olurmuyuz,

öncelikle çok güzel olmuşsun çok yakışmış gelinlik arıca fotolarda sana aşkla bakan bir adam gördüm hayat bu birbirimizi ne kadar kırsakta ne kadar incitsekte onlar bizim eşimiz bizde onların,herşey yolunda gitmiyor bazen ama sevgi herşeyin üstesinden gelir bende sizde bu sevgiyi gözlerinizdeki aşkı gördüm fotolarda rabbim mutluluğunuzu bozmasın canım benim herşey gönlünce olsun inş.

ayyyyyyyyyyyy rüya gibi ahkeşkem yaaaa bayıldım bayıldım canım benim,çok güzel olmuşsunuz allahım daim etsin huzurunuzu mutluluğunuzu,kızım siz nazara geliyosunuz diyeyim bak evini okuyomusun üflüyomusun bişeyler yap kocanıda oku,adamın resimlerde sana gözleri ışıyo baksana,amanın ne güzel bi duygudur,benim gelinliğimde duruyo ama içine girebilene aşk olsun:)))

kızlar yaaaaa canım arkadaşlarım benim amin amin valla bencede nazar var diyorum kesin çünkü ogünden sonra olanlar oldu zaten.ama valla çok seviyorum kocamı onun yokluğunda daha çok anladım onsuz ben olamam bensizde o çok korkmuş bensizlikten çok kırılmış canım aşkım yaaa.
kızlar bak kocişleri üzmek falan surat asmak yoook

Back
X