Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ben terslediğim zaman ne diyor biliyormusun sen beni en sonun da dışarı kaçıracaksın beni zorlama hata yapmaya diyor anlayacağın gözümü korkutacak bende diyorum ki öyşe bişey yaparsan eve gelmeden önce avukata uğra dilekçe ver öyle gel ..
aklı sıra gözdağı veriyolar ha:):)aslında beyinleri küçük akılları hep oraya çalıştığı için diğer yerlere fikirleri yetmiyor.iyi demişsin helal:)geçen haftasonu bana temizliğe yardım etti ee çıkar için seninki gelmeden kapanış yapalım diyor:))bende iş güç yoruluyorum tek başıma herşey bana bakıyor dedim iki balkonu temizledi kahvaltı hazırladı oglanla ilgilendi yaaa isteyince nasıl oluyormuş:)))
hay allahım yaa valla erkekler hep aynı dediğin gibi akılları hiç başka bişeye çalışmıyo beni üzmese hoş tutsa bi kaç güzel kelime söylese ben onu herzaman mutlu etmesini bilirim ama nerdeee kendi ediyo kendi buluyo
evet canım,bugünde sen le ben varız dimi kızlar yok baksana
vallla canım ikimiz takılıyoruz ne tembel çıktı bizim kızlar yaa uykudan gözlerini açıpta gelemiyorlar
şekerler bende okunmakla yetiniyorum yazdıklarınızı. yazdıklarınızada katılıyorum. ama bende artık bekarrr olduğumdan öyle dertlerim kalmadı.
artık kısmet olursa yeni yuva kurmak o zaman yorumlarımı eklerim..![]()
günaydın arkadaşlar kullanıcı adımı değiştirdim (nasyabanu) hatırlamayanlar olabilir belki,
gece yine geç yattım eşimin babannesi mevlit yapacak bugün ona zeytinyağlı dolma sardık yatmam 12 oldu yine,
arkadaşlar babanne bana ne dedi biliyomusunuz kayınvaldem den açıldı konu eşime diyor muş ki erkek özürmü dilermiş sakın kendini küçük düşürme kadın dediğin her zaman alttan alır erkek suçlu bile olsa senin gönlünü gelip o yapsın diyormuş bu ne demek ya resmen eşimi körüklüyo babannede yavrum bu benim gelinim sende onun gelinisin sakın bu kadının ağzına laf verme bu senin yuvanı dağıtır ben bunu anladım dedi şok oldum yani bu kadına diyecek bişey bulamıyorum allahım sana havale ediyorum.
günaydın canım işlerini halletde gel bakalım dün ben yoktum çok yoğundu işyerinde işlerim yazıları okudum çok geçmiş olsun tatlım kaza atlatmışsınız sen yine başından oku üfle cevir bi fakiri sevindir arkadaşım
kızlar günaydın dün akşam eşimle kavga ettik,akşam oğlumuzu yürüyüşe parka götürecektik yemekten sonra,bende bikaç gün önce yeni 2tane elbise aldım çıkmadan onları giyinip üzerime denedim eşim elbise aldığımı biliyodu ama üzerimde görmemişti tek tek giyinip gösterdim,hatların çok çıktı çok üzerine yapıştı dedi bende elbisenin kumasından likralı nekadar zayıf olursan ol tene değiyor dedim.sonra geçen sene aldığım hiç giymediğim kaprim vardı onu giyineyim parka giderken dedi.geçen seneden 2kilo aldım kapri tam oturdu üzerime ama kötü duracak bi hali yok ve yinede kafamda kalçamı göstermesin diye uzun tişört giymek vardı ben daha üzerime tişört giymeden eşim arkanı dön dedi döndüm.bununlamı çıkacaksın dışarı demeye başladı nevar üzerine uzun tişört giyerim dedimçıkart dedi çıkarttım ve pijamalarımı giydim gelmiyomusun dedi gelmicem ben dedim,pijamalrımla geniş geniş evde oturucam dedim.yaptığından utansenin yaptığın ayıp otur düşün dedi,çocukça yaptığın dedi.oğlanı hazırla ben götürcem onu sende evde otur düşün dedi.oglum anne sen dedi yani gelmeyecekmisin diye soruyo yavrum,bende ben evde oturup düşünmem lazım oğlum dedim eşim bana bir bağırdı kes sesini diye,onu hiç böle görmemiştim eşine saygılı olmayı ögren diyip durdu şoktayım kızlar neye uğradımı şaşırdım ve aldı çocuğu gitti parka.bende evde oturdum agladım
efsun le eylül uykuyu bırakıp ta gelemiyorlar sanırım uykucu hatunlar
efsunnnn eylüllllll elifeyza hadi ahkeşke tatilde siz nerdesininzzzz hatunlarrrrr şuan içimden size su döküp uyandırmak geçiyo
benim kafam rahat diyosun yaniiiii sen bizim ablamızsın kardeşlerinin her zaman akıllarına ihtiyacı var unutmaaa
bi durgunluk var üstümde,açtım sayfayı ne yazsam diye bakıyorum,aklımdakileri aktaramıyorum...nolduysaaa
bi durgunluk var üstümde,açtım sayfayı ne yazsam diye bakıyorum,aklımdakileri aktaramıyorum...nolduysaaa
kv lerin ahı mı tuttu ne ... BENDE DE aynı durum var beebaaammm
banucuma yazabildim bii
bende seni bekliyorum yazacaksın bişeler diye eylüşüm
hadi hayırlısı bu durgunluğun![]()
![]()
benimki ah etmemiştir yaa..ama oladabilir,bilemem tabiii kv bu :) çok çınlattım bu ara kulakçıklarını..kv lerin ahı mı tuttu ne ... BENDE DE aynı durum var beebaaammm
banucuma yazabildim bii