"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

et canım et utandım sadece biraz
ooh ne güzel akşama hem okuyun hem uygulayın hem de izleyin...

et canım et utandım sadece biraz
Ooh ne güzel akşama hem okuyun hem uygulayın hem de izleyin...

utanma canımmmm
Maaaile izlicez ama yine neyse...
Okumayı bu akşam yapabilir miyiz bilmiyorum ama ayrı evin olsa kesin bunları not olarak asardım bi yerelere...

kızlar bizim iş yerinde meleklermekanı açılmıyo açabilen varmı

Eşime,herşeyime...www.********************************************************* › ... › Aşk Hikayeleri › Sevgini HaykırÖnbellek - 5 Ağu 2008
herşeyime eşime mektup eşime mesaj mektuplar Bir Eşi Olmalı İnsanın!!! Bakarken yüreğinin kabardığı ... Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı, ...
böle bişey baksanız bi

yok canım açılmıyo ama o yazı bende var biliyorum ben...

.................................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar çıkıyorum ben,başım ağrıdı,hem de azcık işim var..görüşürüüüzzzzzzzz sevgi pıtırcıklarıı

Seviyorum seni

Canımdaki yaşayan can gibisin. Heran seninle yaşıyorum. Karanlık gecemde gözlerin bir yıldız gibi parlıyor. Sevginin sıcaklığı süzülüyor yüreğime. Seni sevmek için kalbimdeki umut kırıntılarını senin yüzündeki tebessümlere yüklüyorum.
Seninle, iki ayrı bedeninin tek kalbindeki bir sevdayı yaşıyoruz. Sana söylediğim her kelime, sana okunan her şiir senin kalbindeki sevgiyle güzelleşip özel bir sevda oluyor.
Sevdalıyım sana. Seni sevmek bir kuru ekmeği paylaşmak gibi. Her lokmada daha çok seviyorum seni. Yıldız olup senin karanlığında gözlerinde kaybolmak belki senin sevginde nefes almak, yalnızlığa perdeleri çekip mutlulukların gölgelerinde serinlemek seni sevmek.
Seviyorum seni demekten öte senin için yaşıyorum bu hayatta. Öyle tutulmuşum ki sana anlatamam. Daha çok sevmek için yüreğine konakladım. Bir misafirdim ilk önceleri ama artık öyle değil, seni, senin kalbinde yaşayarak seviyorum.
Dertlerimi sende unutup, acılara seninle gülümsüyorum. Senin gül yüzünde umutla bakıyorum artık yarınlarıma. Uçurumun kenarında solmayı bekleyen bir çiçekken, senin sevginle yeniden mutluluklara tomurcuk açıyorum.
Her sabah perdeleri aralayıp günışığıyla sevgini dolduruyorum dünyama Sen farklısın. Canımsın, nefesimin mutluluk rengindeki suretisin, sevdanın en güzel meleğisin.
Kalbimdeki tek can, hayata dair tek umudumsun.
Seninle yaşayıp, hayata yine seninle bakıyorum.
Seni düşündükçe sevdan daha da büyüyor kalbimde.
Oturduğum kayaların üzerinde, gözlerim ufka senin gözbebeklerin geliyor, gözlerimin önüne. Gözlerin ufkumda büyüdükçe satırlara dökülüyor sevdan.
Her hecede her sözcükte seni yazıyorum. Sen nefes aldıkça ben mutlu oluyorum.
Seni sevmek öyle güzel ki anlatamam. Çünkü nedeni yok bu sevginin bir şeye bağlı olarak sevmek istemiyorum seni; seni sadece sen olduğun için seviyorum. Eskiden hep “Ben.” diye başlardım cümlelerime, şimdi “Biz.” diyorum.
Sen ve ben yani biz, yani ikimiz. Yani geleceğimsin benim. Her şeyimsin.
Seni sevmek, her yeni güne seninle başlamak ve her günün bitişinde her şeye rağmen seni sevmek çok güzel.
Seni çok seviyorum

çok güzel olmuş ahkeşkem yüreğine sağlık...

aslında çok güzel yazarım ben bu konuda yetenek var bende ama iş yerinde olmuyo ki ilham gelmiyo burada. niye fena mı olmuş hem eşlerimize versek sevinmezler mi.
heee kızlar yine terk etti bizi bide mektup yazacağım dedim onlara ama kaçtı hepsi

yaniiii ilham şart
Valla ben eşimi evlenene kadar çok mektuba bogdugum için şuan gerek yok sanırım...
Ayrıca ben ona faceden attım güzel paylaşımlar
Evet gittiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…