"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

efsuNevfel

efsun
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
3.869
14
108
sevdiceğimize eş olduk...
eşimizin var olmalarını sağlayan anacıklarına gelin olduk...
bazen sevildik bazen sevilmedik, bazen mutlu olduk bazen gözyaşına boğulduk...
Rabbimizin izniyle inşallah anne de olacağız...
ama işte hayat böyle birşey...
haydi kızlar sohbete...
18eylul+, AHKESKE+, turkuaz8+, nasyabanu+ , vefa84 ve diğer dostlar....

ben geldim...hadi hayırlı olsun hepimize
eşim,gelinim ama henüz anne değilim :)))
bi de kadınım (hala tuhaf gelse de )

9 yillik anne,13 senelik gelinim..esim..bazen mutlu bazen mutsuzum.ama su aralar hayat anlamini yitirdi..sadece kizim icin varim..

bende geldim yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun kızlar .

hoşgeldin nasyacım, amin canım hadi hayırlısı inşallahhh

hoşgeldin eylülüm bacıların hası :)))
evet eşim,gelinim ama bende anne değilim :8 ama Rabbimin izniyle hayırlısıyla bizde anne olcaz bacım inşallahhh... o kadın olma işini hiç sorma zaten canım yaaa

Aynen bu sıfat bana da tuhaf geliyor halen -8 aylık evliyim-. Geçen günlerde misafir akraba çocuklardan biri mutfakta ben servisle uğraşırken etrafımda dolanıyordu, k.vdem çocuğa "çekil kadının ayağının altından ya" diye çıkıştı, orda çok garip oldum, sanki başkası için demiş gibi geldi Seninde evleneli 1 sene olmamış galiba daha alışamadık sanırım

9 yillik anne,13 senelik gelinim..esim..bazen mutlu bazen mutsuzum.ama su aralar hayat anlamini yitirdi..sadece kizim icin varim..

hoşgeldin canım sen bizden bayaa tecrübelisin bu konuda o zaman, inşşallaah hayatın tekrar anlam bulur canım
kızımızın adı ney acaba güzel meleğin

ben yemeğe çıkıyorum kızlar öpüldünüz

afiyet olsun canım

Bu arada siz birbirinizi tanıyorsunuz sanırım ben lambur lumbur daldım konunun ortasına kusura bakmayın bugün benzer düşüncelerle uyanmıştım, Allah Allah ben evli miyim k.vdem mi var, şu adam kocam mı , görümcem dediğim biri var, filan diye bu konuyu da görünce direkt yazmış bulundum

hoşgeldin kadın dermişim
hoşgeldin canım
"çekil kadının ayağının altından ya'' evet kadın olduk canım benim 1 yılım doldu ay başında canım ufaktan alışıyoruz işte mecburen

kızlar bende geldim çok isabetli bir topik oldu düşündüğünüz için tbr ederim canlar

evet canım tanıyoruz, olsun ne demek sende katıl aramıza canım
bu sabah baya karanlık uyanmışsın hayata sen

evet canım tanıyoruz, olsun ne demek sende katıl aramıza canım
bu sabah baya karanlık uyanmışsın hayata sen

Çok naziksin cnm :)
Valla biraz değişik uyandım galiba insan hayatına ve geçen günlerine bakınca bazen değişik duygulara kapılıyor öyle oldu sanırım bir zamanlar evlenecek miyim nasıl evleneceğim kimle evleneceğim acaba derken bir de bakıyorsun evlisin onun gibi :123:

hoşgeldin anie...bazen ben de düşünmüyo değilim bunları..ah ne hale geldik :)

sağol canım öyleyimdir sorma canım zaman çabuk geçiyor işte...
eee kendinden bahsetsene biraz canım bize tanıyalım seni

hoşgeldin anie...bazen ben de düşünmüyo değilim bunları..ah ne hale geldik :)

sorma eylüşüm yaaa
hani kız kocişin gelmedi mi yemeğe
gerçi cuma bugün ama

sağol canım öyleyimdir sorma canım zaman çabuk geçiyor işte...
eee kendinden bahsetsene biraz canım bize tanıyalım seni

24 yaşındayım Bursada yaşıyorum yani evlendikten sonra geldiğim şehir burası :) Oğlak burcuyum yükselenim terazi. Aöfte okuyorum. Öyle :)

Sizler hangi topicte tanıştınız ve tanıyabilir miyim bende biraz sizi şuana kadar konuştuğum sen ve 18eylülü bilhassa :)

aslen nerelisin canım, ben 25 yaşındayım samsunda yaşıyorum canım burcum aslan yükselenim akrep bende aöf deyim biz kaynana topicinde tanıştık canım, bu arada nickin biraz değişik sana ne diye hitap edelim canım

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende 25 yaşındayım ve eş,anne ,gelin,kız,çoçuk ve hatta şimdilerde öğrenci olmak üzereyim yani ne varsa olacam bu gdişle....açıköğretim okumak istiyorum da açtığım konumu okumuşsunuzdur bel ki de..yaşım küçük ama tecrübeliyim galiba hayat konusunda iki oğlum var 7 yıllık evliyim gurbete gelin gittim ama 2 yıl önce memlekete ailemle aynı şehre taşındık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…