- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
bende geldim yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun kızlar .
ben geldim...hadi hayırlı olsun hepimize
eşim,gelinim ama henüz anne değilim :)))
bi de kadınım (hala tuhaf gelse de )
ben geldim...hadi hayırlı olsun hepimize
eşim,gelinim ama henüz anne değilim :)))
bi de kadınım (hala tuhaf gelse de )
9 yillik anne,13 senelik gelinim..esim..bazen mutlu bazen mutsuzum.ama su aralar hayat anlamini yitirdi..sadece kizim icin varim..
ben yemeğe çıkıyorum kızlar öpüldünüz
Aynen bu sıfat bana da tuhaf geliyor halen -8 aylık evliyim-. Geçen günlerde misafir akraba çocuklardan biri mutfakta ben servisle uğraşırken etrafımda dolanıyordu, k.vdem çocuğa "çekil kadının ayağının altından ya" diye çıkıştı, orda çok garip oldum, sanki başkası için demiş gibi geldiSeninde evleneli 1 sene olmamış galiba daha alışamadık sanırım
Bu arada siz birbirinizi tanıyorsunuz sanırım ben lambur lumbur daldım konunun ortasına kusura bakmayınbugün benzer düşüncelerle uyanmıştım, Allah Allah ben evli miyim k.vdem mi var, şu adam kocam mı , görümcem dediğim biri var, filan diye bu konuyu da görünce direkt yazmış bulundum
kızlar bende geldim çok isabetli bir topik oldu düşündüğünüz için tbr ederim canlar
kızlar ben yemekteyim öpüldünüz
evet canım tanıyoruz, olsun ne demek sende katıl aramıza canım
bu sabah baya karanlık uyanmışsın hayata sen
Bu arada siz birbirinizi tanıyorsunuz sanırım ben lambur lumbur daldım konunun ortasına kusura bakmayınbugün benzer düşüncelerle uyanmıştım, Allah Allah ben evli miyim k.vdem mi var, şu adam kocam mı , görümcem dediğim biri var, filan diye bu konuyu da görünce direkt yazmış bulundum
Çok naziksin cnm :)
Valla biraz değişik uyandım galibainsan hayatına ve geçen günlerine bakınca bazen değişik duygulara kapılıyor öyle oldu sanırım bir zamanlar evlenecek miyim nasıl evleneceğim kimle evleneceğim acaba derken bir de bakıyorsun evlisin onun gibi :123:
hoşgeldin anie...bazen ben de düşünmüyo değilim bunları..ah ne hale geldik :)
sağol canım öyleyimdirsorma canım zaman çabuk geçiyor işte...
eee kendinden bahsetsene biraz canım bize tanıyalım seni
24 yaşındayım Bursada yaşıyorum yani evlendikten sonra geldiğim şehir burası :) Oğlak burcuyum yükselenim terazi. Aöfte okuyorum. Öyle :)
Sizler hangi topicte tanıştınız ve tanıyabilir miyim bende biraz sizi şuana kadar konuştuğum sen ve 18eylülü bilhassa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?