"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

slm nihalce, ayaza katılıyorum senin evin organizasyon evimi bence de eşinle görüş bunu kabul edemeyeceğini dile getir canım,sende çalışan birisin neticede seninde dinlenmeye kendine ayırmaya vaktin olmalı ,bence bu arkadaşlar eşinin rahatlıuğından istifade ediyorlar,ohhh ne ala valla ye iç eğlen bas git kusura bakma canım ama bedevacı ve asalak insanları arkadaş sıfatına bile sokmam ben.

bende asla insan sıfatına bile koymam öyle insanları ve iğreniyorum zaten.5 para etmez insanlar bide ve ben onlara hizmet edecğimi düşündükçe çıldırıyorum.zaten eşimin iyi niyetinden faydalanıyorlar.yoksa nasıl gelcekler hemen herseye okey verir eşim yemediği kazık duymadığı laf kalmaz sonrasında da.keşke normal bi aile olabilsek ya o kadar isterdimki tahammülüm kalmıyor artık benim fikrimi almıyor gelmesinler dedim dün kavga ettik.gelcekler dediii.

dedim ama onlar gelcek sende beni küçük düşürmeyeceksin diyor.yani kararlı.sormuyorki hiç senin düşüncen ne diyee

:47: yani eşin de......
burdan yorum yapmak kolay diceksin belki ama ben kesinlikle kabul etmezdim,banane tanımıyorum bile,bu ne emrivaki!!!
madem öyle,o gün evde olmazdım,bunu da söylerdim eşime,ben o gün evde olmıcam sen nasıl istiyosan öyle yap diye..onun da seni küçük düşürmeye hakkı yok o zaman,bi sorar insan...

:47: yani eşin de......
burdan yorum yapmak kolay diceksin belki ama ben kesinlikle kabul etmezdim,banane tanımıyorum bile,bu ne emrivaki!!!
madem öyle,o gün evde olmazdım,bunu da söylerdim eşime,ben o gün evde olmıcam sen nasıl istiyosan öyle yap diye..onun da seni küçük düşürmeye hakkı yok o zaman,bi sorar insan...

desemki o gün evde olmayacagım.bi daha gelmeyeceksin der bu eve.yani hiçbir şekilde anlamaz ne desem diyim.sürekli böyle sorunlarımız var diyorum ya yıldım.sormuyor bile bana .geliyo biri gelceği zaman işte şu şu gelcek haberin olsun beni küçük düşürme sürekli lafı bu.

desemki o gün evde olmayacagım.bi daha gelmeyeceksin der bu eve.yani hiçbir şekilde anlamaz ne desem diyim.sürekli böyle sorunlarımız var diyorum ya yıldım.sormuyor bile bana .geliyo biri gelceği zaman işte şu şu gelcek haberin olsun beni küçük düşürme sürekli lafı bu.

o "beni küçük düşürme" ne demekse,sana niye güvenmiyo napıcaksın sanki,hayret bişey..küçük düşürülmeyi hak ediyo demekki,en sevmediğim şey,sormadan misafir çağırmak ya da söz vermek bi yere..o yüzden diyorum hiç başıma gelmedi ama gelse tepki veririm..sen de ver dedim ama madem böyle kötü olur ne diyebilirim,sen bilirsin nihalce,bi daha gelme derse,iş büyürse,katlanacaksın o halde..
güzel bi anınızda,eşin yumuşakken,tatlı dille anlatsan?kendini benim yerime koy desen,bana sormalısın,birlikte karar vermeliyiz,böyle üzülüyorum filan desen,o da mı kar etmez??

o "beni küçük düşürme" ne demekse,sana niye güvenmiyo napıcaksın sanki,hayret bişey..küçük düşürülmeyi hak ediyo demekki,en sevmediğim şey,sormadan misafir çağırmak ya da söz vermek bi yere..o yüzden diyorum hiç başıma gelmedi ama gelse tepki veririm..sen de ver dedim ama madem böyle kötü olur ne diyebilirim,sen bilirsin nihalce,bi daha gelme derse,iş büyürse,katlanacaksın o halde..
güzel bi anınızda,eşin yumuşakken,tatlı dille anlatsan?kendini benim yerime koy desen,bana sormalısın,birlikte karar vermeliyiz,böyle üzülüyorum filan desen,o da mı kar etmez??

biz zaten uzatmaları oynuyoruz canım ama ben sanırım cok uzun süre oynayamayacagım bu oyunu :( hastlanıyorum artık kahırlana kahırlana.

biz zaten uzatmaları oynuyoruz canım ama ben sanırım cok uzun süre oynayamayacagım bu oyunu :( hastlanıyorum artık kahırlana kahırlana.

nihalce hakkında hayırlısı olsun..ama kendine bunu yapma,evlilik bu değil..kendini zorladığına değmiyosa yapcak bişey yok..
Allah yardımcın olsun

nihalce hakkında hayırlısı olsun..ama kendine bunu yapma,evlilik bu değil..kendini zorladığına değmiyosa yapcak bişey yok..
Allah yardımcın olsun

sagolasın canım .evet zorluyorum ama boşa kürek çektiğiminde farkındayım.kaldi ki o istemediği için ailemle bile görüşmüyorum.hasretimle yanıyor o insanlar halbuki.
benim işin sonunda herkes hakettiğini bulacak.allaha hepimizin sonunu hayır etsin.

teşekkr ederiz nihal teyzesi..bn pek giremiyorum ama takip ediyorum topiği arada..ALLAH ım herkesin gönlüne göre versin...kimin ne sıkıntısı varsa bi an önce son bulsun...ama bnde artık eşim ve kızımdan bşkasını özellikle sevgili kv ciğimi hiç önemsememeye karar verdim..sevdiklerimi ALLAH a emanet ediyorum...sevmediklerimi de ALLAH a havale ediyorum...sizde öyle yapın en iyisi....

neclasuuu eee kızın olucaksa biz hemen oğluşumla talibizzz prensese:))) Rabbim ayıpsız kusursuz versin kucağınıza canım benimm

buarada kızlar nihalcenin yazdıklarına inanın çok üzüldüm ne demek ya insanın eşine beni küçük düşürme demesi,insan bi misafirliğe gitse küçük çocuğa etmez bu lafı ,nekadar onur kırıcı,sakın nihalcim ezdirme kendini bide ailenle görüşmüyosun sırf eşinden dolayı nasıl sabrediyosun aileni görmemeyi nasıl göze alabildinn

kızlarrr size bişey danışmak istiyorum ;

benim oğluş 2,5 yaşında eli çok afedersiniz sürekli burnunda ,burnunu kurcalıyo napacağımı şaşırdım çok dillendirip yapma etme demek istemiyorum inadına yapar die yara olur oğlum elini çek diyorum 2dk geçmeden yine yapıyor bide kazak mont giyerse boyun kısmından kenarlarını kemiriyor ıslıyor yakasını acaba psikolojik bi durummu doktora götürsemmiii

buarada kızlar nihalcenin yazdıklarına inanın çok üzüldüm ne demek ya insanın eşine beni küçük düşürme demesi,insan bi misafirliğe gitse küçük çocuğa etmez bu lafı ,nekadar onur kırıcı,sakın nihalcim ezdirme kendini bide ailenle görüşmüyosun sırf eşinden dolayı nasıl sabrediyosun aileni görmemeyi nasıl göze alabildinn
o kdar çok şeyi göze aldım o kadar çok şeyi sineye çektimki o gelecek olanları istemiyorum diye diyor sevmiyosun bari say.küçük düşürme beni.bende kendimi tanıyamıyorum bazen yanlıs bişeyi bile bana dogru gibi kabul ettiriyor.sanırım sendrom yasıyorum her dediğine tamam diyorum ya eninde sonunda hep onun istediği oluyor.nasıl aşacağım inanın bilmiyorum.doktor desteğide şart bana.ailemi ilk evlendiğim sene gördüm.zaten kactım ben bu adama.sonra eşim istemediğinden dolayı 2 senedir hasretiz birbirimize ailemle.hemde aynı sehirde.

o kdar çok şeyi göze aldım o kadar çok şeyi sineye çektimki o gelecek olanları istemiyorum diye diyor sevmiyosun bari say.küçük düşürme beni.bende kendimi tanıyamıyorum bazen yanlıs bişeyi bile bana dogru gibi kabul ettiriyor.sanırım sendrom yasıyorum her dediğine tamam diyorum ya eninde sonunda hep onun istediği oluyor.nasıl aşacağım inanın bilmiyorum.doktor desteğide şart bana.ailemi ilk evlendiğim sene gördüm.zaten kactım ben bu adama.sonra eşim istemediğinden dolayı 2 senedir hasretiz birbirimize ailemle.hemde aynı sehirde.

sana bunu yaşatmaya hakkı yokki canım birde aynı şehirdeyken çok zor görüşmemek ,nasıl bi düşünceye sahip eşin,kaç yıl oldu evleneli çocuğun varmı sen kaçtığın halde ailen seni kabul etmişken özlemliyken onlara daha fazla hasret çektirmen inan doğru değil,hatalar hata üstüne kuruluyor,ailen ii günündede kötü günündede yanında olur bence görüş derimm

kızlarrr size bişey danışmak istiyorum ;

benim oğluş 2,5 yaşında eli çok afedersiniz sürekli burnunda ,burnunu kurcalıyo napacağımı şaşırdım çok dillendirip yapma etme demek istemiyorum inadına yapar die yara olur oğlum elini çek diyorum 2dk geçmeden yine yapıyor bide kazak mont giyerse boyun kısmından kenarlarını kemiriyor ıslıyor yakasını acaba psikolojik bi durummu doktora götürsemmiii

vefacım dr gitmesen de netten filan araştır uzmanların görüşlerini..
ben tecrübesiz biri olaraktan üstüne gitme derim,inada binmesin diye,belki dikkat çekmeye çalışıyodur,eli burnundayken filan eline başka bişey vermeye çalışsan,meyve filan,ya da herhangi bişey..

Back
X