"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

vefacım dr gitmesen de netten filan araştır uzmanların görüşlerini..
ben tecrübesiz biri olaraktan üstüne gitme derim,inada binmesin diye,belki dikkat çekmeye çalışıyodur,eli burnundayken filan eline başka bişey vermeye çalışsan,meyve filan,ya da herhangi bişey..

nettende baktım el beceri oyunlarına yöneltin diyor legolar boyamalarla ilgili beceri kazansın diyor içime sinmedi sizede danışayım bi doktora götüreyimmi diye sordum canımm

kızlar günaydın herkesee.kocişi gönderdim.uyku tutmadı bi bakayım dedim...tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkürler...kızımın şimdiden herşeyi hazır bi kendi kaldı bekliyoruz sabırla:16:..sağlıkla hayırlısıyla...

neclasucum sana 2 kez günaydın, 2.si minik prensese :16:

hemen dün akşama özet geceyim 7:00 da eşim mesaj cekti evde biri varmı yokmu ben 9 gibi gelicem sorarlarsa beni işte dersin diye tamam dedim bende... bir işi var demiştim yaa onun için böle dedi.. 7:15 te dayısı yengesi felan geldi anneanneyi görmeye kadın bana diyorki 1,5 ay oldu görüşmeyeli çokda umrumda sankim :27: neyese meyve falan verdim onlara... onlar 8 de gitti onların peşine görümcemler geldi eşimin doğum günü için pasta kola falan almış eşimi aradı ben geldim gel diye... görümcemin 1 yaşında oğlu var eşim çok düşkün ona 9a çeyrek varken geldi hemen çay suyu koymuştum sonra pastayı falan kestik yediler içtiler işte öleee geçti gece...

sabahda kehvaltı hazırladım eşime beni öptü gitti....

heeee bu arada doğum günü bana asıl zehir eden teyzesi ve evde kalmış oğlundan haber maber yok :47: gelmediler...

Son düzenleme:
günaydın efsuncum.dün bende problemler yaşadım eşimin ailesiyle.kaynım kv ile yaşıyor ya.borcu varmış araba almıştı kaynım.ödeyememiş borcunu.bizden borç istedi.bnde yeni bileziklerimi satmıştım.2.500 tl verdik dün.borç vermek önmli değil tabi ama kv kolunda yeni bileziklerle dolaşırken bn takılarımı sattm ihtiyacmz oldğu için.hiç düşünmezmi insan geline varana kadar ben vereym bilezkleri de oğlum borcunu ödesin diye.bu kız hamile bi ihtiyaçları olur paraya ihtiyaçları var diye hiç düşünmüyolar.eşimde anladı tabi bozulduğumu ama bişey demedik.yani efsuncum aynı evde olmanın zorlukları çok tahmin ediyorum ama yapacak insan ayrı evdede rahat bırakmıyo işte..daha bi sürü olay yaşadık geçenlerde ama diyorum ya ALLAH a havale ediyorum bn bu insanları...

günaydın efsuncum.dün bende problemler yaşadım eşimin ailesiyle.kaynım kv ile yaşıyor ya.borcu varmış araba almıştı kaynım.ödeyememiş borcunu.bizden borç istedi.bnde yeni bileziklerimi satmıştım.2.500 tl verdik dün.borç vermek önmli değil tabi ama kv kolunda yeni bileziklerle dolaşırken bn takılarımı sattm ihtiyacmz oldğu için.hiç düşünmezmi insan geline varana kadar ben vereym bilezkleri de oğlum borcunu ödesin diye.bu kız hamile bi ihtiyaçları olur paraya ihtiyaçları var diye hiç düşünmüyolar.eşimde anladı tabi bozulduğumu ama bişey demedik.yani efsuncum aynı evde olmanın zorlukları çok tahmin ediyorum ama yapacak insan ayrı evdede rahat bırakmıyo işte..daha bi sürü olay yaşadık geçenlerde ama diyorum ya ALLAH a havale ediyorum bn bu insanları...

tabiki öncelikle kv yapması lasımdı ama demekki oğluna güvenmiyo ki vermedi keşke sizde vermeseydiniz yaaa dediğin gibi senin bebeğin olacak masrafın olacak... ama düşünen nerdeeeeee...
benimkiler ayrı evde olsam karışmazlar canım karışmazlarda o zmn ama şimdi annelerinin evi diye herkes rahatca hareket ediyo burda sıkıntımız o... herkes çat kapı gelebiliyo ama benim eşimle ayrı evim olsa her an gelemezler böle yada haber vermeden damlama sansları olmaz... bana sorarlar ederler yani ama şuan beni tınlayan yok

tabiki öncelikle kv yapması lasımdı ama demekki oğluna güvenmiyo ki vermedi keşke sizde vermeseydiniz yaaa dediğin gibi senin bebeğin olacak masrafın olacak... ama düşünen nerdeeeeee...
benimkiler ayrı evde olsam karışmazlar canım karışmazlarda o zmn ama şimdi annelerinin evi diye herkes rahatca hareket ediyo burda sıkıntımız o... herkes çat kapı gelebiliyo ama benim eşimle ayrı evim olsa her an gelemezler böle yada haber vermeden damlama sansları olmaz... bana sorarlar ederler yani ama şuan beni tınlayan yok

evet haklısın tabi..gelenlerin düşünmesi lazım orda bi tek büyükler yaşamıyo evli genç bi çift var diye..burda iş eşlere düşüyo işte bizimki artık anladı ne olduklarını... ne derlerse he de geç yada oğlunuz duymasın bu dediklerinizi de fln diyo...önceden takıntılısın bişey dedikleri yok diyodu.anladı şükür...

evet haklısın tabi..gelenlerin düşünmesi lazım orda bi tek büyükler yaşamıyo evli genç bi çift var diye..burda iş eşlere düşüyo işte bizimki artık anladı ne olduklarını... ne derlerse he de geç yada oğlunuz duymasın bu dediklerinizi de fln diyo...önceden takıntılısın bişey dedikleri yok diyodu.anladı şükür...

onlar düşünmüyolar işte neclasucum :14: benim eşimde az çok anlıyo ama nebilim yaaa bizde olay kv bitiyo biraz...
eşinin anlaması güzel canım yaaa az çok düzelmiştir... benimki zor biraz daha

onlar düşünmüyolar işte neclasucum :14: benim eşimde az çok anlıyo ama nebilim yaaa bizde olay kv bitiyo biraz...
eşinin anlaması güzel canım yaaa az çok düzelmiştir... benimki zor biraz daha

bende eşim hayatta anlamaz diyodum ama ona da o kdr çok şey yapıyolarki artık oda rahatsz oldu.birde o annesi babası olduğu için kızdığı zmn laf söyleyebiliyo.ben söyleyemem aynı şekilde bnde kendi aileme kızsam laf sölerim belki ama o söleyemez.onu için de biraz beni savunma ihtiyacı hissediyo bazen...

bende eşim hayatta anlamaz diyodum ama ona da o kdr çok şey yapıyolarki artık oda rahatsz oldu.birde o annesi babası olduğu için kızdığı zmn laf söyleyebiliyo.ben söyleyemem aynı şekilde bnde kendi aileme kızsam laf sölerim belki ama o söleyemez.onu için de biraz beni savunma ihtiyacı hissediyo bazen...

haklısın... aslında benim eşimde anlıyorda elinden bişey gelmiyor baba yok anne - anneanne tek kalır düşüncesi vardı şimdi onu aştık ayrı eve ikna oldu ama bu seferde maddi durum yok işyerinin kredileri falan elinden pek bişey gelmiyo malesef... aynı evde olunca sorunlarda artıyo tabiii... bide kv eskiden eşimi kıskanmazdı şimdi kıskanıyor benden sanırım akşam doğum günü için oğluna pasta yapmış ondanda ye diyor sürekli eşime bi iki aydır çok düşüyo eşimin üstüne hayırdır inşşşallahhh

Son düzenleme:
kızlarrr günaydın ;

bugün aranıza çok takılamayabilirim müdürüm burda olucak;bu arada kızlara akşam eşimle özcan denizin filmine gittik evim sensine ağlamaktan gözlerim şişti,eşimle çok güzel vakit geçirdik,eşim bana mutlumusun seni mutlu edebiliyormuyum diye sorular sordu gece pek bi romantikdi:))

kızlarrr günaydın ;

bugün aranıza çok takılamayabilirim müdürüm burda olucak;bu arada kızlara akşam eşimle özcan denizin filmine gittik evim sensine ağlamaktan gözlerim şişti,eşimle çok güzel vakit geçirdik,eşim bana mutlumusun seni mutlu edebiliyormuyum diye sorular sordu gece pek bi romantikdi:))

vefa nasıl güzel mi film tavsiye edermisin bende çok merak ediyorum gitmek istiyorum ama eşim bu ne yaaa herkes ağlıyo ben gitmem buna diyooo:)

iyiyim neclasucum ne olsun uğraşıp duruyoruz işte. senin gibi tatlı bi kızımız yok kiiii :16: öle monoton yaşayıp gidiyoruz.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım analı babalı büyütsün...
bitanem sakın canını sıkma boşver insanlar yaptıklarını bulurlar buna inan olurmu. prensesi üzme annesi oluyo böle şeyler işte. sen boşver mutlu olmaya bak benim yerime sev bi annesi prensesi :54:

vefa nasıl güzel mi film tavsiye edermisin bende çok merak ediyorum gitmek istiyorum ama eşim bu ne yaaa herkes ağlıyo ben gitmem buna diyooo:)

aslında ilk bölümde çok bişey yok bumu film diyosun mola arasında ama esas film 2.bölümde orda film kopuyo işte tavsiye ederim,,abartılcak kadar şöyleymiş böyleymiş diyemem ama gidilmeye değer bi film bence

Back
X