- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
- #7.121
günaydın kızlarrr nasılsınız
günaydın banu hoşgeldin..ben iyiyim

sen nasılsın???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftasonu güzel geçti de,misafirler gelmedi..
Ankaradakinin çocukları hastaymış,hava da soğudu gelemediler,sanırım bu hafta gelecekler..bu hafta da olmazsa beklemicem artık..
Bi gelip gitselerdi de rahat etseydim..nerdeyse 1 yıldır "gelecez gelecez" der dururlar,diğerleri gelir arada ama bunlar hep lafta geliyolar aylardır..
Izin alamıyo,ya da bi türlü nasip olmuyo bi şekilde gelemiyolar,tamam hak veriyorum ama her konuşmada "gelecez" denmesi beni sinir ediyo artık,gelin bitsin diyorum!!!
Haksız mıyım yaa,stres oluyorum boş yere..
Sen nasılsın canım?
haklısın tabiii ona göre hazırlık temizlik yapman gerekiyo misafir ağırlamak için ama nasip olmadı demekki boşver takma sen fazla... Gelen gelir boşa stres etme
nasıl olayım aynıCumartesi öğlen çıktım işten bi arkadaşla çay falan içtik sohbet ettik mayısta düğünü var yatak odası baktık istanbulda gezdi dolaştı bulamamış burda ilk girdiğimiz yerde begendi hemen benimde anılarım canlandı
Eve gidince de temizliğimi bitirdim pazar gezebileyim diye... Pazar eşimin işleri vardı yine zaten dedim hafta 8 gün olsa 8. Günü bana ayırır mıydın acaba??? Oda kızdı savunmaya geçti hayallerini yıktım falan diye o çıktı bende abimi aradım gel al diye akşama kdr abim yengem ben yeğenim onlarda beraber takıldık
![]()
Akşamda anneme geçtik eşimde geldi sonra beni almaya çay içerken annemin kuzeni geldi eşiyle oturmaya o teyzede beni oğluna istemişti daha önceden eşimde biliyodu bunu onların geldiğini görünce bozuldu biraz az daha durduk götürdü beni eve işteöleeee geçti
en azından ailemle oldugum için mutluydum![]()
yaniii ona göre temizlik,alışveriş filan yaptık ama neyse,dediğin gibi onu tak bunu tak nereye kadar...
Eşine üslubunu bilemem ama bu konuda rahatsız olduğunu söylemen güzel bence,her ne kadar kızsa da savunsa da,haksız olan o,bunu anlayacak sonunda...
Ailenle olman iyi olmuş,ne güzel...................................
Ayrıca o gelen misafirler yüzünden eşinin kıskançlık damarının kabarması da süper olmuş,heheheheeee![]()
Bizim için güzel bi haftasonu oldu,fazla gezdik bu sefer,sinemaya gittik,gece bile dışarı çıktık arabayla,bilmediğimiz yerlerde dolaştık,dün de eşimin iş ark. Akşam oturmasına gittik,güzel geçti..zaten yüzmeye gidiyorum o çok keyifli..
Dün gece yattığımızda biraz duygusallaştım yine ama...neden burda kimse yok,annem yok filan diye..durduramadım kendimi,napiim..ama geçti,geçmese o kötü....
Bu arada kızlar dün birileri annemin satılık daireye bakıyodu biz abimle onlara gidince hayırlısı inşşalahhh olur bu defa... Akşam laf arasında eşim yokken annem dediki efsunun kocasının işleri iii olsa gelirlerdi falan dedi o daire için sitenin aidatları yüksek yaa onu kastetti karşılayamazlar sanırım diye dedi![]()
bende iyi sayılırım eylülüm hasta olucam sanırım bedemciklerim şiş gibi üzerimdede bir kırgınlık var inş ayakta geçiririm yatma derecesine gelirsem işim çok zorrr.... iyi olmana sevindim canım misafirlerin gelmemiş herhalde hazırlık falan yapmışmıydın yoksa aslında kesin geleceklerse haber vermeleri daha iyi olur benimde geçenlerde eşimin halasının oğluyla karısı geleceklerdi herşeyi hazırladım masa kurulacak sadece bekliyoruz bekliyoruz gelen yok eşime ara bakalım bişeymi var dedim aradığımızda ne deseler karısı annesindeymiş annesi bu akşam burda yemek yiyin demiişş nasıl sinirlenmiştimmmm...o kadar hazırlık yapmıştım..günaydın banu hoşgeldin..ben iyiyim
sen nasılsın???
günaydın banummmm
iç güveysinden halliceeee![]()
![]()
Sen nasılsın, su ne oldu ?![]()
ay hadi hayırlısıyla inşallahh,bir an öncee...
Nasıl yani,o dairede oturmayacak olmanızın nedeni aidatlar,maddiyat değilki..
Eşinin daha iyi ikna olması için kvlerle aynı site olması lazım,ondan değil mi...
Annen biliyo mu,orayı satınca sizin ordan ev alacağınızı??
bende iyi sayılırım eylülüm hasta olucam sanırım bedemciklerim şiş gibi üzerimdede bir kırgınlık var inş ayakta geçiririm yatma derecesine gelirsem işim çok zorrr.... Iyi olmana sevindim canım misafirlerin gelmemiş herhalde hazırlık falan yapmışmıydın yoksa aslında kesin geleceklerse haber vermeleri daha iyi olur benimde geçenlerde eşimin halasının oğluyla karısı geleceklerdi herşeyi hazırladım masa kurulacak sadece bekliyoruz bekliyoruz gelen yok eşime ara bakalım bişeymi var dedim aradığımızda ne deseler karısı annesindeymiş annesi bu akşam burda yemek yiyin demiişş nasıl sinirlenmiştimmmm...o kadar hazırlık yapmıştım..
Suyu yaptım canım cumartesi akşamı bekliyorum bakalım bir değişiklik olacakmı bu aralar gayet iyiyiz amadünde biz alıışverişe falan çıktık eşimle benim bota ihtiyacımız vardı bot aldık...taşınacağımız evin salonu büyük oraya iki tane halı almam lazımdı halı beğendikk...kızın okuluna malzeme falan aldık dolaştık yağmurdaaaa
bende iyi sayılırım eylülüm hasta olucam sanırım bedemciklerim şiş gibi üzerimdede bir kırgınlık var inş ayakta geçiririm yatma derecesine gelirsem işim çok zorrr.... iyi olmana sevindim canım misafirlerin gelmemiş herhalde hazırlık falan yapmışmıydın yoksa aslında kesin geleceklerse haber vermeleri daha iyi olur benimde geçenlerde eşimin halasının oğluyla karısı geleceklerdi herşeyi hazırladım masa kurulacak sadece bekliyoruz bekliyoruz gelen yok eşime ara bakalım bişeymi var dedim aradığımızda ne deseler karısı annesindeymiş annesi bu akşam burda yemek yiyin demiişş nasıl sinirlenmiştimmmm...o kadar hazırlık yapmıştım..
suyu yaptım canım cumartesi akşamı bekliyorum bakalım bir değişiklik olacakmı bu aralar gayet iyiyiz amadünde biz alıışverişe falan çıktık eşimle benim bota ihtiyacımız vardı bot aldık...taşınacağımız evin salonu büyük oraya iki tane halı almam lazımdı halı beğendikk...kızın okuluna malzeme falan aldık dolaştık yağmurdaaaa
inşşşallllaaahhh...
Onlarında etkisi var biraz canım yaa... Abim annem tokiden almaz demişti bana ama artık aynı siteyi bende istemiyrm tokiye o parayı verdirmek istemiyorum afedersin lavabolardan koku geliyo hepönce bi ev satılsın diye bekliyrz artık devamı nası olacak bende bilmiyrm şuan
e canım madem öyle bi durum var,ya da öyle bi durum olmasa bile,sonuçta ev alıyosun dünyanın parasını yatıracaksın,içine de sinsin yani..
ama aynı site olursa hem kvlere yakın olursunuz hem eşin kolay ikna olur diye iyi olacaktı..
ama bu düşünceniz daha mantıklı,pazardan meyve alınmıyo sonuçta,ev alınıyo :)
hayırlısı olsun yaa,önce bi satılsın da,sonra kvlerle de konuşursunuz,niyetiniz iyice açığa çıkar,uygun bi ev bulunur elbet..
ne suyu yaptınız yaa bana da söyleyin??? su ne??
AYNEN ÖLEE CANIM AZ DEĞİL BU 120 MİLYAR TOKİNİN EVİDE
EŞİM AZ ÇOK OLDU İKNA DA EV SATILMADI İŞTE
EVET ÖNCE EVİN SATILMASI LAZIM MALESEF... ONDAN SONRA BAKICAZ DİĞER İŞLERE İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞAAAAALLLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
bir kimse sevdiği kimsenin sınırsız sevgisi ve bağlılığını kazanmak isterse, içinde su dolu bir bardak yada kaba 786 defa Bismillahirrahmanirrahım okuyup suya üfler sevdiğine içirir ise,onun sınırsız sevgi ve bağlılığına kavuşur.
EŞLERİMİZ SÖZLERİMİZDEN ÇIKMASIN DİYE OKUDUK BİZ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kızlarrr günaydın herkesee,,,,
nasılsınız haftasonu çok soğuk bir hava vardı kombimiz takıldı çok şükür derken ısınamıyoruz ya;
doğalgazla ısınan varmı? Ne şekilde kaç derecede kullanıyorsunuz kombiyi önerileriniz varsa bekliyorum çocuk üşümesin diye elektrikli soba açtım gece birde kışı nasıl geçireceğim bilmiyorum uffffffff
az değilmiş işte,madem o kadar para verilip ev alınıyo,iyi olsun güzel olsun,sinsin içinize..
Eşin de artık bir arada olmadığını anladı heralde,yoksa sen düzelmiceksin,sen sen olamıcaksın,bunu görmüştür..
Hadi hayırlsı,satılacak inşallah...
Ayy o su ne iyiymiş öyle ama benim eşim zaten sınırsız sevgi ve bağlılık taşıyo![]()
![]()
Ama iyiymiş,"bismillah"tan zarar gelmez sonuçta..maşallah hepinizeAllah mutluluklarınızı artırsın kızlarr
günaydın toprişimmm
kombi yeni oldugu içindir canım evide ilk defa ısıtıyor ondandır
bizimki doğalgazlı ama kombiden kombiye fark var sen derecesini kendine göre ayarlicaksın odaların hepsi açıkmı hangileri açılacak, gündüz evden çıkarken kombiyi kapatıyomusun bunlarda önemli canım
tabiki az değil canım güyaaa toki işte...
Aslında hep anlıyoda ben yüz bulmim diye açıkayamıyo fikirlerini fazla çünkü üstüne gideceğimi biliyo haklı oldugum için... Hayırlısıyla inşşalahhh
aynen seninkinde bunlar var zaten canımBiz sözümüzü dinlesinler diye yaptık
![]()
Amin inşşşallahhh
canım,benden daha uzun süredir evlisin ve anne-babandan uzaktasın,beni sen cevaplayabilirsin bi tek..
benim bu özlemim ne zaman geçecek,yani en azından ağlamalarım ne zaman biter,eskiye nazaran çok azaldı,sizler bile farkedersiniz çok daha iyiyim ama ne bilim,yine de ağlarsam eskisi gibi şiddetle ağlayabiliyorum
ve
bi çocuğum olursa daha mı çok ihtiyaç hissederim anneme,tanıdıklara,yakınlara??
yoksa aksine çocuğun üstüne düştükçe daha mı iyi olurum??
sen daha çok yol katettin ve çocuğun var,ne dersin bana![]()