"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

hayır olsun kuzum ya bende çok değişik rüyalar gördüm iş değişitiriyorum ababa kullanıyorum ama arabayı sağa sola savurarak kullanıyorum stresli bir rüyaydı benimkisi,ben hamsteri severim kıs ögrenciyken arkadaşımın vardı bakıyordukk :)))

valla netten baktım da diyanetin sitesinden
Rüyada Kuzu Görmek

Rüyada kuzu güzel bir çocuk sahibi olacağına yorumlanır.
Güzel arkadaşlar edinecek, mutlu bir yaşam sürdüreceksiniz. Müjdeli haberdir.
Rüyada görülen kuzu, ana ve babasina itaat eden bir çocuktur. Güzel arkadaşlar edinecek, mutlu bir yaşam süreceksiniz. diyor...

hamsterde çok tuhaf çıktı :9:
Rüyada hamster görmek az gelişmiş duyguları temsil eder. hamsterler ayrıca cinsellik konularının sizin için önemsiz olduğunu ifade edebilir.

:9: :9: fare olarakk baktım oda pek ii değil sanırım :14:

seninde karışıkmış bayaa canım hayırlara gelsin inşşalahhh ikimizin rüyalarıda...

günaydın efsuncuğum . ALLAH rüyanı hayırlara çıkarsın . benimde çorumda oturan bir arkadaşım var kuzeni hamileydi dün doktor kontrolüne gitmişler ama bebeğin kalp atışlarını duyamamışlar . bebek kızın karnında ölmüş . çok üzüldüm dün seninle konuşmuştuk çok korkuyorum bundan diye bide bunu duyunca çok etkilendim

günaydın nazcım & minik mercimeğimiz...
amin canım inşşşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
çok üzüldüm yaaaa ama demekki Rabbim böyle nasip etmiş ama inşşallahh yine olur...
sen sakın korkma aklına kötü şeyler getirme canım nolur mercimekde üzülür sonraaa
düşünme ve etkilenme olurmu nolurrrr...

burdada hava çok soğuk kızlar yağmurda yağıyor hiç sevmiyorum kapalı ve soğuk havaları içim daralıyorrr

günaydın kızlarrrrr hava soğuk kapalı hasta olmamak için mücadele ediyorum sabahları boğazlarım şiş kalkıyorum öglene bişeyim kalmıyor 3 gündür hastalık beni yatıramadı bende onu bitiremedim:(((

Günaydın canlar...
Hayırlı sabahlar... Hayırlı cumalar...
Rabbim bugün dualarda buluşmayı nasip etsin inşşallah...
Gönlünüzden geçenlerin gerçekleşmesi dileğimle....

$4.webp

günaydın kızlarrrrr hava soğuk kapalı hasta olmamak için mücadele ediyorum sabahları boğazlarım şiş kalkıyorum öglene bişeyim kalmıyor 3 gündür hastalık beni yatıramadı bende onu bitiremedim:(((

günaydın vefam
bende aynen boğazım şiş uyanıyrm :14:

hayırlı sabahlar... hayırlı haftalar...
Rabbim gönlünüzden geçen ne dileğiniz varsa gerçekleşmesi için yar ve yardımcınız olsun inşşallahhhh...

$16.webp

hoşgeldin canım... Bende kimse yok diye çıkmıştım :14:
Inşşşallahhhhhhhhhhhhhhhh hepimize...
Hafta sonu nası geçti misafirler memnun kalmış mı canım?

haftasonu güzel geçti de,misafirler gelmedi..
ankaradakinin çocukları hastaymış,hava da soğudu gelemediler,sanırım bu hafta gelecekler..bu hafta da olmazsa beklemicem artık..
bi gelip gitselerdi de rahat etseydim..nerdeyse 1 yıldır "gelecez gelecez" der dururlar,diğerleri gelir arada ama bunlar hep lafta geliyolar aylardır..
izin alamıyo,ya da bi türlü nasip olmuyo bi şekilde gelemiyolar,tamam hak veriyorum ama her konuşmada "gelecez" denmesi beni sinir ediyo artık,gelin bitsin diyorum!!!
haksız mıyım yaa,stres oluyorum boş yere..
sen nasılsın canım?

Back
X