"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar,hepiniz severek mi evlendiniz???
hadi anlatın birazcık..
önce ben başlıyım
biz eşimle ortaokuldan arkadaştık...yıllar sonra o kpss için dersane ararken karşılaştık,ben aöf için dersaneye gidiyodum,o da kpss..böyle başladık görüşmeye.. :16: :16:
2010 martta sevgili olduk.2011 martta istediler :) eylülde de evlendik...siz pekiiii???

Evet evet severek evlendik :1:

Biz de liseden arkadaştık ama merhaba bile demişliğimiz yoktur :19: sınıfın arka sıralarından bi çocuktu işte :1: yıllar sonra nasip olunca birbirini buluyor insan bir şekilde.. :34:

Ortak arkadaşlar vardı öyle irtibata geçtik ama askerdi.. 15 ay askerlik 6 ay hazırlık aşamasından sonra Mart 2011 de sözlendik Kasım 2011 de de evlendik çok şükür Rabbimize :16:

ne güzell...
ben de mayısta nişanlandım ama 2011 de :)
sen asker de bekledin hee,zor olmuştur..

sen nişanlanırken ben evlenmeye hazırlanıyordum yaniiiii
yok canım çok zor olmadı onun askerliğinden 1 ay önce üni. yerleştim ben
samsunda değildim o askerken o yüzden biraz daha kolay oldu
yoksa o yokken duramazdım buralarda :43:

kızlar,hepiniz severek mi evlendiniz???
hadi anlatın birazcık..
önce ben başlıyım
biz eşimle ortaokuldan arkadaştık...yıllar sonra o kpss için dersane ararken karşılaştık,ben aöf için dersaneye gidiyodum,o da kpss..böyle başladık görüşmeye.. :16: :16:
2010 martta sevgili olduk.2011 martta istediler :) eylülde de evlendik...siz pekiiii???

eveeet severek evlendim hemde çooook
ilk başta ünv de yani 2006-2007 arkadaştık hemde kankaaa sonra 2007 ocakta çıkmaya başladık sonra derken 2009 da nişanlandık sonra 2011 de avlendik ayyy ne güzel yıllardı yaa ama valla ailemi ikna edene kadar canım çıktı canım

Evet evet severek evlendik :1:

Biz de liseden arkadaştık ama merhaba bile demişliğimiz yoktur :19: sınıfın arka sıralarından bi çocuktu işte :1: yıllar sonra nasip olunca birbirini buluyor insan bir şekilde.. :34:

Ortak arkadaşlar vardı öyle irtibata geçtik ama askerdi.. 15 ay askerlik 6 ay hazırlık aşamasından sonra Mart 2011 de sözlendik Kasım 2011 de de evlendik çok şükür Rabbimize :16:

bizim de ortaokul zamanında merhabamız yoktu,öyle biriydi işte :) biz karşılaştığımızda o da askerdi,ama aynı şehirde askerdi,akşamları eve gidiyo,haftasonu tatil oluyodu,o yüzden zorlanmadım :) ve aynı şekilde martta söz oldu..
aynı zaman dilimlerinde aynı şeyleri yaşamışız :)
şimdi yıldönümü telaşı saracak bizi,o zaman da paylaşırız burda bişeyler ;)

ilk başta ünv de yani 2006-2007 arkadaştık hemde kankaaa sonra 2007 ocakta çıkmaya başladık sonra derken 2009 da nişanlandık sonra 2011 de avlendik ayyy ne güzel yıllardı yaa ama valla ailemi ikna edene kadar canım çıktı canım

arkadaşlık aşka dönüşüyoorrr :) iyiymiş bu da!!
sen baya nişanlı durdun o zaman,aile niye zor ikna oldu,küçüksün diye filan mı

sen nişanlanırken ben evlenmeye hazırlanıyordum yaniiiii
yok canım çok zor olmadı onun askerliğinden 1 ay önce üni. yerleştim ben
samsunda değildim o askerken o yüzden biraz daha kolay oldu
yoksa o yokken duramazdım buralarda :43:

hıı iyiymiş o zaman,sen üniv telaşındayken o da askerliği yapıp geldi,seni aldı :21: :21:

ohhh ne güzel maşaşallahh valla :nazar:
benimki bırak pazarı bazen markete bile götürmüyor
ben alıp gelerim sen listeyi ver diyor :47:
efsun evde beklesinnnnn

pazar bize çok yakın,ondan hep gidiyoruz,markete filan da birlkte gideriz biz,o da sever.yoksa ben iyice evde aksesuar gibi hissedicem kendimi,azcık çıkıyım hava alıyım bari :)

ooyyy kıyamam ben sana yaaaa canım yaaa benim gibi uğraşmışsın bayaa yaniii

ben geldim ynee...babam gelmedi vazgeçmiş kızlar iki dakkda alıştım sze ya özldim bile sanki :))konuları kaçırdım mı ne..yemek olarak dünden karnıyarık var yanına da şehrye çorba yaparım artık...evlenme konusuna gelince en eskiniz benm tarih olarak galiba 25 yaşında 7 senelik evliyiim yahu..severek evlendik bizde bu aralar canımı sıktı benm gerç ama sevgim bitmez eşime karşı seviyorum onu çook ve itiraf ediyorum kim çok kıskanmaya başldm bu aralar yeni doğum yaptım dye mi neyse..

arkadaşlık aşka dönüşüyoorrr :) iyiymiş bu da!!
sen baya nişanlı durdun o zaman,aile niye zor ikna oldu,küçüksün diye filan mı

yok canım yaaa uzak memleket die bide babam çıktığımızı falan bilmiyodu.ondan zor ikna ettim dayanamadım sonunda aman baba yaaa seviyorum ben seviyo dedim.:9::9:

ben geldim ynee...babam gelmedi vazgeçmiş kızlar iki dakkda alıştım sze ya özldim bile sanki :))konuları kaçırdım mı ne..yemek olarak dünden karnıyarık var yanına da şehrye çorba yaparım artık...evlenme konusuna gelince en eskiniz benm tarih olarak galiba 25 yaşında 7 senelik evliyiim yahu..severek evlendik bizde bu aralar canımı sıktı benm gerç ama sevgim bitmez eşime karşı seviyorum onu çook ve itiraf ediyorum kim çok kıskanmaya başldm bu aralar yeni doğum yaptım dye mi neyse..

ayy 2 aylık bebeğin var de miii..ne güzell :16: onun psikolojisindendir,ona bağlayalım :) hem seven insan kıskanır canım:)
bu arada baya erken evlenmişsin gerçekten,ya da biz geç kaldık bilemiyorum..ama napiim benim hayatımın aşkı anca çıktı karşıma :16:

pazar bize çok yakın,ondan hep gidiyoruz,markete filan da birlkte gideriz biz,o da sever.yoksa ben iyice evde aksesuar gibi hissedicem kendimi,azcık çıkıyım hava alıyım bari :)

aynen bende nereye gitse gderim çoçuklar annede ii duruyo da allahtan nefes alıyorum şikayetç değilim çoçuklar akıllı ama işte hava almak çok ii geliyo insana

yok canım yaaa uzak memleket die bide babam çıktığımızı falan bilmiyodu.ondan zor ikna ettim dayanamadım sonunda aman baba yaaa seviyorum ben seviyo dedim.:9::9:

babayla konuşmak en zoru yaa..aklıma geldi de şimdi çok fenaydı..bu konularda hiç konuşmazdık bi de biz...ama sağolsun babam hiç zorluk çıkarmadı,verdi gittiiiiii :9:

bizim de ortaokul zamanında merhabamız yoktu,öyle biriydi işte :) biz karşılaştığımızda o da askerdi,ama aynı şehirde askerdi,akşamları eve gidiyo,haftasonu tatil oluyodu,o yüzden zorlanmadım :) ve aynı şekilde martta söz oldu..
aynı zaman dilimlerinde aynı şeyleri yaşamışız :)
şimdi yıldönümü telaşı saracak bizi,o zaman da paylaşırız burda bişeyler ;)

Ne güzel , önceden konuşmamış olmak daha gizemli oluyor :1:

Sizin adınıza sevindim. Çünkü bizim askerlik dönemi berbattı Hakkari / Yüksekova da yaptı ve telefon bile yasaktı.. Kırmızı alarmlar vs. tehlike de cabası.. O dönem eridim bittim diyebilirim..

Neyse ki gelince herşey bambaşka oldu , sonsuz şükürler olsun :16:

babayla konuşmak en zoru yaa..aklıma geldi de şimdi çok fenaydı..bu konularda hiç konuşmazdık bi de biz...ama sağolsun babam hiç zorluk çıkarmadı,verdi gittiiiiii :9:
"seviyorum babaaaaaaaa" demiş gibisin sen de :))

ayy 2 aylık bebeğin var de miii..ne güzell :16: onun psikolojisindendir,ona bağlayalım :) hem seven insan kıskanır canım:)
bu arada baya erken evlenmişsin gerçekten,ya da biz geç kaldık bilemiyorum..ama napiim benim hayatımın aşkı anca çıktı karşıma :16:

sorunda bu zaten benmki beni hç kıskanmaz ya uyuz oluyorm bazen çok sıksın istemem ama azcık ta kıskansın isterim yaa

Back
X