"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

merhaba canım aılemle konusmadım ama hayat benım mutsuz olucksmda ben olucm evlnrkende ıstemdıler esımı kacarak evlendım..dun konustum k.valıdeyle ya zaten host zot bırı degıl ben dedım orda kndımı mısfr gıbı hısstıkten sonra gecmenın anlmı yok bana karısma hıc bısekılde dedım esımde sen kendını mısfr gıbı hsttcn anne dedı:1:allah kımseyı cocuk hasretyle ımtıhan etmesın ben ınanıyrm guzel olucak bastan tavrımı koyrsam ole gıder dıe dusnuyrm

çok haklısın efsun iş burda kocada bıtıyor.bizde gecme kararı aldık k.valıdenın yanına dun konustuk tup bebekte yptryrs allahım emeklerımızın karsılıgını versin

her zmn kocada biter canım olay... onlara emanetiz biz onlar koruyup kollayacaklar bizi... hakkınızda hayırlısı olsun canım inşşallahhh bebiş haberini enn kısa zmnda alırız... eşin seni ezdirmiyorsa fazla korkma

Slm veriyorum kimse almıyor:43:

almaz olurmuyuz canım arada gözden kaçıyor

merhaba canım aılemle konusmadım ama hayat benım mutsuz olucksmda ben olucm evlnrkende ıstemdıler esımı kacarak evlendım..dun konustum k.valıdeyle ya zaten host zot bırı degıl ben dedım orda kndımı mısfr gıbı hısstıkten sonra gecmenın anlmı yok bana karısma hıc bısekılde dedım esımde sen kendını mısfr gıbı hsttcn anne dedı:1:allah kımseyı cocuk hasretyle ımtıhan etmesın ben ınanıyrm guzel olucak bastan tavrımı koyrsam ole gıder dıe dusnuyrm

bak eşin sana destek yanında demekki canım haklısın baştan tavır koymak daha iii olur
herşeyin hayırlısı rabbim gönlüne göre versin inşşallahhhh

o benim ömrüm yaa..destek ezdırmıcek onu bılıyrm ztn bıtek k.valıde var kımse yok karısan edende yok esım dedı dun sen hıcbıseye karısmıcan ayça ne ıstysa onu ypccak ne begenrse onu alcak kadınada uzuldum tamam oglum tamam oglum herseye kabulum dedı oturdu agladı dun kadın ya gene kaynanada olsa kıyamym=)inş.canım yaa bı hamıle kalım zten evın ıcınde hurrem gıbı olruum kımse bısey dıems:1:

Allah yardımcın olsun canm tez zamanda bebeşin olsun.. Bende dün yazmıştım eltim hamile diye dün akşam hayırlı olsun demeye gittik ve ben hamile olduğumda beni arayıp tebrik etmemişti ben yinede hayırlı olsun demeye gittim. Bence eltim hamile değil 6.hislerim çok kuvvetldir benim eltim yalan söylüyor bir dediği bir dediğini tutmuyor eltimde olan bir problemden dolayı çocuğu olmuyordu sanırım kimse çocuğu olmuyor demesin diye hamileyim diyor. böyle birşeye neden gerek duyuyor anlamadım kaynım akşam aradı gelirken birşey lazımmı eltim meyve al dedi adamcağız bütün çeşitlerden almş ayakları yere basmıyor çok üzüldüm

o benim ömrüm yaa..destek ezdırmıcek onu bılıyrm ztn bıtek k.valıde var kımse yok karısan edende yok esım dedı dun sen hıcbıseye karısmıcan ayça ne ıstysa onu ypccak ne begenrse onu alcak kadınada uzuldum tamam oglum tamam oglum herseye kabulum dedı oturdu agladı dun kadın ya gene kaynanada olsa kıyamym=)inş.canım yaa bı hamıle kalım zten evın ıcınde hurrem gıbı olruum kımse bısey dıems:1:

benim gibi bi ömrümcü daha bende eşime ömrüm diyorum :9: :16:
sadece kv ise ve eşin sana destekse çok sıkıntı olmaz gibi geliyor bana zaten
bide yeni evli değilsin ki bizim gibi çok istek arzun olsun
tamam vardır ama evliliğin ilk yıllarının hevesini başbaşayken almışsın
biz onuda alamadık :43:
bencede hürrem gibi olursun :9:
hadi hayırlısı inşşallahhhhh

Allah yardımcın olsun canm tez zamanda bebeşin olsun.. Bende dün yazmıştım eltim hamile diye dün akşam hayırlı olsun demeye gittik ve ben hamile olduğumda beni arayıp tebrik etmemişti ben yinede hayırlı olsun demeye gittim. Bence eltim hamile değil 6.hislerim çok kuvvetldir benim eltim yalan söylüyor bir dediği bir dediğini tutmuyor eltimde olan bir problemden dolayı çocuğu olmuyordu sanırım kimse çocuğu olmuyor demesin diye hamileyim diyor. böyle birşeye neden gerek duyuyor anlamadım kaynım akşam aradı gelirken birşey lazımmı eltim meyve al dedi adamcağız bütün çeşitlerden almş ayakları yere basmıyor çok üzüldüm

eninde sonunda çıkacak hamile olmadığı neden yalan söylesin kiii ???

kızlar ya kv dem kendi kv sine gidelim diyor ben çıkıyorum kendinize iii bakın akşama görüşmek dileğiyle...

sende kendıne ıyı bak..aybuke tup bebeklemı hamıle kalmıstı zaten kımse demezkı cocugum olmuyor ıstemyrs derler hep banada hep kolu komsu soryr erken daha dıorum..ole bısey varsa cıkar zaten

sende kendıne ıyı bak..aybuke tup bebeklemı hamıle kalmıstı zaten kımse demezkı cocugum olmuyor ıstemyrs derler hep banada hep kolu komsu soryr erken daha dıorum..ole bısey varsa cıkar zaten
canım tüp bebekle diyorki hamileyim sonra diyor kesin değil 15 gün sonra belli olacak ben salı gün aradım markete gidiyorum dedi dedim tahlil yaptırmadınmı yok yarın yaptırıcam dedi 10 dk geçmedi görümcem aradı eltimin hamile olduğunu söyledi ben şok oldum

haklı olabırsın aybuke sen gel bana sor tüp bebek işlerini=)tup bebekten sonra bekleme suren 13 gun falan yanı eger yptrdysa kesın cıkardı hamıle olup olmdıgı belkıde yptrdılar tutmadı senın dedıgn gıbı dustu dıcek zaten dunde yazmıstın sanırım dusme ıhtımalı var demıs..banada garıp geldı

haklı olabırsın aybuke sen gel bana sor tüp bebek işlerini=)tup bebekten sonra bekleme suren 13 gun falan yanı eger yptrdysa kesın cıkardı hamıle olup olmdıgı belkıde yptrdılar tutmadı senın dedıgn gıbı dustu dıcek zaten dunde yazmıstın sanırım dusme ıhtımalı var demıs..banada garıp geldı

ya canım onunda çarş.gün doluyordu 13 günü diyorki tuttu ama boş gebelik olabilir ben tüp bebekte öyle birşey duymadım varmı peki boş gebelik diye birşey

canım boş gebelık normal yollarla hamıle kalırsan oluyor die bılıyorum tüpte bende hic duymadım

canım boş gebelık normal yollarla hamıle kalırsan oluyor die bılıyorum tüpte bende hic duymadım

kendisi bir kadın doğum uzmanının yanında sekreterlik yapıyordu sürekli bize bilimsel şeyler söylüyor sanki çok anlıyoruz aile içinde herkes sevinç içinde ama o herkesi kandırıyor

bide hemen boş gebelık oldugunu nerden anlamıs hemenmı gtmıs doktora

canım ben aradım marketteyim dedi dedim neden gittin dinlenseydin gebelik testi ne zaman yaptıracaksın dedi yarın 10 dk geçmedi görümcem aradı hamile diye bende eltimi tebrik için aradım dedi ben yaptırmıştım da sana söylemedim bende olsun gözün aydın olsun sağlıkla kucağına alırsın inş.dedim dünde halini hatrını sormak için aradınm bana dün neden öyle dediği ile ilgili değişik açıklamalar yapıyor olsun önemli değil dedim. çalıştığım dr yanına gidip muayene olsaydın dedim diyor 15 gün sonra tüp bebek yaptırdığım hast.gidicem hamileyim ama her an düşebilir yada boş gebelikte olabilir bakalım tutup tutmadığını göreceğiz gibi laflar söyledi. Bende dedim kan tahlili yaptırmadınmı sonuçta onda pozitif çıktıysa hamilesindir senin benden daha iyi bilmen lazım bana dolambaçlı cevaplar veriyor . kendi evimize geçerken eşimde dedi sen yengemin hamile olduğuna inandınmı ben inanamıyorum da dedi

kızlar ben geldim valla okudumda bu kadınlardan korkulur hem yalan sölesek ne geçecek eline dimi eninde sonunda belli olmayacakmı hamile olmadığı aklınca kendi duygularını tatmin ediyor,ilgil alaka bekliyor yazıkkk

herkese merhaba,geçmişe göz attım geldim..
ahkeşkeciim gelmiş,hoşgeldin canım,tatilini çok güzel bi şekilde anlatacağını sanıyodum açıkcası,üzüldüm,bozuldum,kızdım!! senin görümcelerin ikisi de evli mi,yani bunların kocaları yok mu sizle ne işleri var,ne o öyle cümbür cemaat tatile çıkmak ? kıyamadım sana :(

Back
X