- Konu Sahibi efsuNevfel
çok haklısın efsun iş burda kocada bıtıyor.bizde gecme kararı aldık k.valıdenın yanına dun konustuk tup bebekte yptryrs allahım emeklerımızın karsılıgını versin
Canım merhaba geçinebilecekmisin peki ailen ne dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok haklısın efsun iş burda kocada bıtıyor.bizde gecme kararı aldık k.valıdenın yanına dun konustuk tup bebekte yptryrs allahım emeklerımızın karsılıgını versin
Slm veriyorum kimse almıyor![]()
merhaba canım aılemle konusmadım ama hayat benım mutsuz olucksmda ben olucm evlnrkende ıstemdıler esımı kacarak evlendım..dun konustum k.valıdeyle ya zaten host zot bırı degıl ben dedım orda kndımı mısfr gıbı hısstıkten sonra gecmenın anlmı yok bana karısma hıc bısekılde dedım esımde sen kendını mısfr gıbı hsttcn anne dedıallah kımseyı cocuk hasretyle ımtıhan etmesın ben ınanıyrm guzel olucak bastan tavrımı koyrsam ole gıder dıe dusnuyrm
merhaba canım aılemle konusmadım ama hayat benım mutsuz olucksmda ben olucm evlnrkende ıstemdıler esımı kacarak evlendım..dun konustum k.valıdeyle ya zaten host zot bırı degıl ben dedım orda kndımı mısfr gıbı hısstıkten sonra gecmenın anlmı yok bana karısma hıc bısekılde dedım esımde sen kendını mısfr gıbı hsttcn anne dedıallah kımseyı cocuk hasretyle ımtıhan etmesın ben ınanıyrm guzel olucak bastan tavrımı koyrsam ole gıder dıe dusnuyrm
o benim ömrüm yaa..destek ezdırmıcek onu bılıyrm ztn bıtek k.valıde var kımse yok karısan edende yok esım dedı dun sen hıcbıseye karısmıcan ayça ne ıstysa onu ypccak ne begenrse onu alcak kadınada uzuldum tamam oglum tamam oglum herseye kabulum dedı oturdu agladı dun kadın ya gene kaynanada olsa kıyamym=)inş.canım yaa bı hamıle kalım zten evın ıcınde hurrem gıbı olruum kımse bısey dıems![]()
Allah yardımcın olsun canm tez zamanda bebeşin olsun.. Bende dün yazmıştım eltim hamile diye dün akşam hayırlı olsun demeye gittik ve ben hamile olduğumda beni arayıp tebrik etmemişti ben yinede hayırlı olsun demeye gittim. Bence eltim hamile değil 6.hislerim çok kuvvetldir benim eltim yalan söylüyor bir dediği bir dediğini tutmuyor eltimde olan bir problemden dolayı çocuğu olmuyordu sanırım kimse çocuğu olmuyor demesin diye hamileyim diyor. böyle birşeye neden gerek duyuyor anlamadım kaynım akşam aradı gelirken birşey lazımmı eltim meyve al dedi adamcağız bütün çeşitlerden almş ayakları yere basmıyor çok üzüldüm
eninde sonunda çıkacak hamile olmadığı neden yalan söylesin kiii ???
canım tüp bebekle diyorki hamileyim sonra diyor kesin değil 15 gün sonra belli olacak ben salı gün aradım markete gidiyorum dedi dedim tahlil yaptırmadınmı yok yarın yaptırıcam dedi 10 dk geçmedi görümcem aradı eltimin hamile olduğunu söyledi ben şok oldumsende kendıne ıyı bak..aybuke tup bebeklemı hamıle kalmıstı zaten kımse demezkı cocugum olmuyor ıstemyrs derler hep banada hep kolu komsu soryr erken daha dıorum..ole bısey varsa cıkar zaten
haklı olabırsın aybuke sen gel bana sor tüp bebek işlerini=)tup bebekten sonra bekleme suren 13 gun falan yanı eger yptrdysa kesın cıkardı hamıle olup olmdıgı belkıde yptrdılar tutmadı senın dedıgn gıbı dustu dıcek zaten dunde yazmıstın sanırım dusme ıhtımalı var demıs..banada garıp geldı
canım boş gebelık normal yollarla hamıle kalırsan oluyor die bılıyorum tüpte bende hic duymadım
bide hemen boş gebelık oldugunu nerden anlamıs hemenmı gtmıs doktora