"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

yarın gidersin, nişan ne zaman bilmiyorum ama?? birde giyecek başka bir kıyafetin varsa onu giyersin. alman şart mı şuan?hani maddi açıdan dedim.

nişan yarın akşam ama inat ettim ya ondan alacağım illa. bide çok yakın amannn banane. bide bulunduğum yerde öle bakarlar önemlidir böle şeyler. neyse hallolur

kızlar size iyi tatiller bende hafta sonu girmem nete.
inş pazartesi hepimiz yeni güzel bir haftaya başlarız.

Kızlar 4 gün Uludağda kaldım yeni geldim ve topici tanıyamadım adeta :1: en son bıraktığımda MDK55 Ankaraya gidiyordu, nicki değişecekti bazı arkadaşlarla birlikte. Kimin nicki ne oldu ay kafam karıştı burada :9::9::9:

tpic değişti baya bil bakalım ben kimim :9: efsunnn :9:

canlar günaydın,

Efsunn umunda ayrı bir evi olması nasip olur inş. (EFSUNNN dün kv kv sine gittiğinizi gördüm ammaaa erken gelrisin sandım, heee bide sana bebek mi ev mi diye düşündüm, evi daha uygun buldum, ev olursa Allah ın izniyle bebiş olur zatiiii ) ..

inşallah turkuazım yaaa inşallahhhh...

ne erkeni bacım yaaa 2de gittik 7de geldik eve eşim aradı yolda hamile olan arkadaşımı hastaneye kaldırmışlar
böbrek büyümesinden dolayı eve gidince eşim geldi hastaneye götürdü beni
dün gece hastanede onun yanında kaldım akşam üstü geldim eve
bugünde o yüzden yoktum topicte dün acil gidince haberde veremedim size...

ev iş malesef imkansız kpss ataması falan olmadığı sürece o yüzden bebeğe devam diyorum ben :9:

efsun la eylül hala gelemediler ne uykucu ne tembel çıktı bu gelinler yaa:9::9:
gözümüz yollarda kaldı aybukem eylülüm efsun hala yok piyasada ..... vefada hiç gelmedii merak ettim valla nerde bu kızlar

canım üstte yazdım neden gelmediğimi

'' ne erkeni bacım yaaa 2de gittik 7de geldik eve eşim aradı yolda hamile olan arkadaşımı hastaneye kaldırmışlar
böbrek büyümesinden dolayı eve gidince eşim geldi hastaneye götürdü beni
dün gece hastanede onun yanında kaldım akşam üstü geldim eve
bugünde o yüzden yoktum topicte dün acil gidince haberde veremedim size... ''

kızlar günaydın diyeceğim herkes yazmış h.sonu girmeyeceğim diye....bende yokum pazartesi görüşürüz hepinizi öpüyorum.

Günaydın hepinize kızlar.Ben çok üzgünüm bugün benim doğumgünüm ve nişanlım beraber kutlamamız gereken bu ilk günü hatırlamadı galiba :((

Sekerler iyi geceler. HaftasOnu burasi pek sakinmis. Opuyorum sizlerii.
Ahkeskem seni merak ettim iyimisin. Nasil gecti haftasonu.

günaydın kızlar nasılsınız

inş huzurlu mutlu bir hafta başlangıcı olur öpüyorum hepinizi

ahkeşke seni merak ediyorum ne yaptın gittinmi nişana

günaydın kızlarrrrr....
nişana gitmez olurmuyum gittim tabiki de:) valla ne istediysem onları yaptırdım. cuma işten çıktım gittim eşimle buluştuk iğne yaptırdık ona sonra aradan eve geçip bişeyler yeyip beni arkadaşının kardeşinin yanına bıraktı beraber onla alışverişe gittik eşimde arkadaşlarıyla gitti. bizde alışveriş bitince arabayla beylerin yanına geçtik bizde geldik die ohhhhh pek iyiydi valla. ertesi gün nişan falan çok güzeldi.
dünde eşimle biraz dertleştik 1.5 saat yürümüşüz konuşmanın hararetiyle. eşim bana dedi ki bu benim acizliğim sende her defasında bunu yüzüme vurup duruyorsun ben çok mu mutluyum sanki.

günaydın kızlarrrrr....
nişana gitmez olurmuyum gittim tabiki de:) valla ne istediysem onları yaptırdım. cuma işten çıktım gittim eşimle buluştuk iğne yaptırdık ona sonra aradan eve geçip bişeyler yeyip beni arkadaşının kardeşinin yanına bıraktı beraber onla alışverişe gittik eşimde arkadaşlarıyla gitti. bizde alışveriş bitince arabayla beylerin yanına geçtik bizde geldik die ohhhhh pek iyiydi valla. ertesi gün nişan falan çok güzeldi.
dünde eşimle biraz dertleştik 1.5 saat yürümüşüz konuşmanın hararetiyle. eşim bana dedi ki bu benim acizliğim sende her defasında bunu yüzüme vurup duruyorsun ben çok mu mutluyum sanki.

kızlar günaydın herkese...ahkeşkem günaydın sanada.anlaşılan haftsaonun iyi geçmiş canım sevindim senin adına,eşininde kafası artık dank etmeye başlamış sanırım canım

günaydın kızlarrrrr....

çok sevindim canım senin adına haftasonun iyi geçmiş ohh ne güzel eşinin de bazı şeylerin farkında olması güzel bişey yapamamasada yine de farkındaaa....

kızlar günaydın herkese...ahkeşkem günaydın sanada.anlaşılan haftsaonun iyi geçmiş canım sevindim senin adına,eşininde kafası artık dank etmeye başlamış sanırım canım

günaydın vefacım ya eşimin kafası hep dank etmiş durumda ama uygulama yapamıyo onda hak veriyorum yoksa oda çok istiyo atrı evi falan oda hiç mutlu değil.hafta sonum aslında ii ama gergin geçti işte canım yaa. amaaan ne yapayım bıraktım artık ne olacaksa.
sen ne yaptın nasılsın

kızlar umarım haftasonunuz iyi geçmiştir,benim için aynı şeyi söleyemeyeceğim 2gün k.vdemde görümcemde bizdelerdi,biz ramazan girmeden k.vdeme yakın kiraya taşınmayı düşünüyorduk tabi otaraflardan bakıyoruz sürekli ev bulursak kış girmeden taşınalım çocuğu sabahtan götürmek banada oğlumada zor geliyor,kışın dahada zor olucak.akşam k.vde bizde yemek yerken eşime yan apartmanlarında satılık daire varmış bence kiraya geçmeyin sonra satarsınız istediğiniz taraftan evinizi alırsınız dedi.k.vdemin oturduğu yer biraz şehrin dışında 15yıllık bi site,içini yaptırısınız falan diyo.allahım eşim agzını açıpta gık diyemedi zaten ben bulaşıkları topluyordum kızım sen ne diyosun diyen yok..akşam onlar gittikten sonra eşime estim gürledim ya sen neden bizim planlarımızdan bahsetmiyosun diye,eminim ona yakın ev alırsak çakılıp kalcaz yanında ömür boyu,bide çocuğum okul hayatı için çarşıdaki okullar eğitimi güzel bunları kendi içimizde konuşuyoruz ama gel görki benim akılsız kocam anasının karşısında pusup kaldı uyuzzzzzz

günaydın vefacım ya eşimin kafası hep dank etmiş durumda ama uygulama yapamıyo onda hak veriyorum yoksa oda çok istiyo atrı evi falan oda hiç mutlu değil.hafta sonum aslında ii ama gergin geçti işte canım yaa. amaaan ne yapayım bıraktım artık ne olacaksa.
sen ne yaptın nasılsın

aman canım ya zor valla idare tem idare et hep kadının işi bende napim yazdım benim haftasonu kötü geçti malesef

gunaydın kızlar..vefa ben sunu bı kez daha anladımkı ıs kocada bıtıyor..kocan dıememıs bısey barı sen deseydın bızım baska planlarımız var dıe olmaz ole dıe

Gunaydin ben yoldayim hala trafik cilesi gene. Eyluss nerde ya bugun Onun yumurtlamasinin sonucu belli olcak. Hadi hayirlisi ins
Ahkeske mmm sevindim valla. Olsun en azindan konusmus ve ortak biseye varmissiniz. Gun ola hayrola.

Back
X