kızlar umarım haftasonunuz iyi geçmiştir,benim için aynı şeyi söleyemeyeceğim 2gün k.vdemde görümcemde bizdelerdi,biz ramazan girmeden k.vdeme yakın kiraya taşınmayı düşünüyorduk tabi otaraflardan bakıyoruz sürekli ev bulursak kış girmeden taşınalım çocuğu sabahtan götürmek banada oğlumada zor geliyor,kışın dahada zor olucak.akşam k.vde bizde yemek yerken eşime yan apartmanlarında satılık daire varmış bence kiraya geçmeyin sonra satarsınız istediğiniz taraftan evinizi alırsınız dedi.k.vdemin oturduğu yer biraz şehrin dışında 15yıllık bi site,içini yaptırısınız falan diyo.allahım eşim agzını açıpta gık diyemedi zaten ben bulaşıkları topluyordum kızım sen ne diyosun diyen yok..akşam onlar gittikten sonra eşime estim gürledim ya sen neden bizim planlarımızdan bahsetmiyosun diye,eminim ona yakın ev alırsak çakılıp kalcaz yanında ömür boyu,bide çocuğum okul hayatı için çarşıdaki okullar eğitimi güzel bunları kendi içimizde konuşuyoruz ama gel görki benim akılsız kocam anasının karşısında pusup kaldı uyuzzzzzz