"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

8 yıllık (gördüklerini görmezden,duyduklarınıda duymazdan gelen) gelinim,5 yyıllık anneyim (ikinci bebiş yolda) 10 aylık eltiyim ,8 senelik kadınım iiii veya kötü ama herşeye ragmen evlatlarım için dimdik ayaktayım:1::46::16:

günaydın canım arkadaşlarım nasılsınıa bugün benden herkese güzel biiiiiiiiiii günaydın öpücüğü :54:
turkuazım bugün ii ol bak biz alışkın değiliz seni böle görmeye.
ayazcım bakalım haberler nasıl olacak ama rabbim hayırlısını versin.
vefa bugün iyisindir inşallah biraz daha sakin ve mutlu bekliyorum seni.
banum dün çok çalıştın görüşemedik senle.
efsun hanım alooooooooo siz nerelerdesiniz

günaydın canım arkadaşlarım nasılsınıa bugün benden herkese güzel biiiiiiiiiii günaydın öpücüğü :54:

canım benden de sana güzel bi günaydın öpücüğü:54: sen nasılsın bugun dün çok yoğundum ben hafta başı işler falan derken 3 gibi de bankaya teslimat götürmem gerekti ordan da annemlere geçtim gece 12 kadar ordaydım fırsat olmadı birtürlü yazmaya ,efsun nerelerde bende merak ediyorum onu

günaydın canımmm,bugün tahmin ettiğin gibi bomba gibiyim eminim bizim kızlarda aynıdır mutludurlar,eşim dün işe gitmemiş yana yakıla kiralık ev aramış k.vdenin o taraftan kuzum benim,ben senin istemediğin hiç bişey yapmam beni tanımıyormusun sensin herşey dedi ya kıyamam..ee benim yelkenler suya indi tabi...çok güzel bi gece yaşadık uzun süredir bu elektiriği yaşamamıştık oğluşu uyuttuk...bizde bol bol yaramazlık yaptık:))

canım benden de sana güzel bi günaydın öpücüğü:54: sen nasılsın bugun dün çok yoğundum ben hafta başı işler falan derken 3 gibi de bankaya teslimat götürmem gerekti ordan da annemlere geçtim gece 12 kadar ordaydım fırsat olmadı birtürlü yazmaya ,efsun nerelerde bende merak ediyorum onu

kimse yok ortalarda eylül le efsun kesin uyuyorlardırr:1:

iyiyim canım sadece çok ama çok uykum var geç yattım karın ağrısından uyuyamadım derken ayakta uyuyoyorum valla gözler gidiyo zor tutuyorum. bugün yoğunluk yok canım sakin birgün.
valla kızlar uyuyo ne güzel ayyy bende şiödi yatağımda olmayı çok isterdim yaa. keşke hadi bugünlük paydos deseler:) ama saat daha dokuzzzz:(

günaydın canımmm,bugün tahmin ettiğin gibi bomba gibiyim eminim bizim kızlarda aynıdır mutludurlar,eşim dün işe gitmemiş yana yakıla kiralık ev aramış k.vdenin o taraftan kuzum benim,ben senin istemediğin hiç bişey yapmam beni tanımıyormusun sensin herşey dedi ya kıyamam..ee benim yelkenler suya indi tabi...çok güzel bi gece yaşadık uzun süredir bu elektiriği yaşamamıştık oğluşu uyuttuk...bizde bol bol yaramazlık yaptık:))

ooooooooooooo işte vefa yaaaaaaaa maşallah canım benim. bak gördün mü can sıkmaya değmezmiş. yaramaz kız ne olacak. e kızım bu enerji maşallah o kadar yaramazlığa bende bişey yoktu ölüyorum valla

ooooooooooooo işte vefa yaaaaaaaa maşallah canım benim. bak gördün mü can sıkmaya değmezmiş. yaramaz kız ne olacak. e kızım bu enerji maşallah o kadar yaramazlığa bende bişey yoktu ölüyorum valla

herzaman bu enerji olmuyo insanda zaten hazır benim gönlümü okşamışken bende tava gelmişken birbirimizi mutlu ettik,defalarca seni çok seviyorum dedi ayy,bayıldım haline,valla dediğin gibi değmezmiş canımı sıkmaya,insan o anlık sinirle kaptırıyor kendini işte canım...

sen nasılsın keyfin nasıl bakim

selam dostlar epeydir uğrayamadım buralara belki unutmuşsunuzdur bile beni....ev taşıycam acayip yoğununz ya ev toplamak çok zor ya.neler konuştunuz pek takip de edemedim ama inşallah herkes mutludur son mesajda vefa çok mutlu o anlaşılıyo da:))inşallah herkeste mutlu olur

selam dostlar epeydir uğrayamadım buralara belki unutmuşsunuzdur bile beni....ev taşıycam acayip yoğununz ya ev toplamak çok zor ya.neler konuştunuz pek takip de edemedim ama inşallah herkes mutludur son mesajda vefa çok mutlu o anlaşılıyo da:))inşallah herkeste mutlu olur

slm elifcim hoşgeldin,,,evet bildin günün mutlusu benim :)allah hepimizi mutlu etsin,bizde ev bakıyoruz ilkzamanlar taşınmak çok zor geliyodu ama öle yada böle memnun değilim evden çıkıcam evden eve nakliyatlar var çok kolay oluyo diyolar ya bilmiyorum,kolay gelsin darısı başıma:)

işte duymayı istediğim haber çok sevindim canım allah ağzınızın tadını bozmasın inş.eşin çok anlayışlı bir insanmış gerçekten allahım neolur şu incelikten benimkine de ver biraz aminnnn :1:

günaydın şekerlerr....

ahkeşkem bende seni koskoca ama koskoca kokulu kokulu öpüyorum burdann:54: :54: :54: :54: ağrın geçecek kuzum merak etme. hastalığın bitince kendine gelirsin rahatlamış olursun..

vefamm çok sevindim. ay maşallah maşallah nazardan saklasın sizi Allah. ben sana dün dedim ya adama anasına he diyip geçmiştir. önemli olan sizin ortak kararınızı uygulması diye bak. adam da aynen dediğimi yapmış. dertlenme sen boşa. ayrıca aileni özledin ya o stres yapıyo sende. en kısa sürede görmek için birşeyler ayarlayın sen kendine gelirsin psikolojik.

banum benim sabret inş senin kocanda senin gönlüne güzel sözler ve güzel şeyler ile hitap etmesini öğrenecek..

eylüşşş eylüşşş senden haber bekliyoruz yaww bizi niye merakda bırakisunnnn

efsunn kız nerdesin yaaa. valla gelcem yanına bizi çok ihmal ettin sen heeee

Back
X