günaydın herkese kızlar,müsaitken yazmak istedim.dün akşam pikniğe gittik ,inanın akşam sinirden tatlı bile yapmadım,gittim markete hazır tabak bardak aldım plastik,çayda demlemedim gazlı içecek aldım börek sarma salatalık domates peynir zeytinle piknik yaptık.kayınvalidem bi çay olcaktı burda diyor,bende aynen dedim biz sıcakta çay içmiyoruz evde zaten bende demlemedim,zaten biz aparatif hazırlayıp kendimizi yormadan bi piknik yapmak istedik dedim mors oldu bişey diyemedi,1saat durdu baktı muhabbet yok bende yemekten sonra aldım topu oğlum kardeşim oynadık oturup dizinin dibinde muhabbet etmedim oda oğluna beni eve bırak siz eğlenirsiniz dedi eşime de dedim yorgunsan gelme biz geliriz diye eşyalarıda götürdüler,eve çok yakın gittiğimiz yer,bizde gece 11de kardeşimle döndük oh mis gibi:))
okadar uyanıkki bana diyorki telimi kullanamıyorum kimseyi arayamıyorum hattını değiştirmiş oğlu benim haberim yok görümcemi bana soruıyo görüştünüzmü diye,bende dedim hııı 2gün öncede o iftara bizdeydi diye,konuşmak muhabbet aradı bende sorduğu sorulara cvp verdim ağzımı açmadım başka biişeye bana annemleri soruyo nasıllar d,iye arada sor düşüncesiz işte,nekadar değer okadar değer işte bu felsefem artık kızlar.