- Konu Sahibi efsuNevfel
- #2.921
anladı anladı baktı benden rapor alamıyor oğluna soruyor ona gittinizmi bu geldimi şunu yaptınmı diye,akıl veriyo aklı sıra,bize habire satılık ev bakıyor biz kiraya çıkmayı düşündüğümüzü bildiği halde,yok ben sölimde diyip çekiliyo sen yardım edecekmisin onu sölesene ,şuan bizim tek başına ev almaya durumumuzmu var ancak krediyle olur başka olmaz,kim istemezki evi olsun arabası olsun,düşüncesizler işte,eşim k.pederimin arabasını kullanıyor ihtiyacımız olduğu sürece,allah var k.pederim oğlum araba alma ev için biriktirin araba masraf ihtiyacın oldumu al götür diyo,k.pederimin arabası servis gibi mubarek okadar rahata alışmışlarki k.vdem görümcemi eşim servis gibi evlerine bırakıyor,k.pederim geç saate kadar çalıştığı için araba genelde akşam eşimde oluyor,ya 2dk yola bile yürüyemiyorlar,al götür teslim et yane.biz araba alsak aynı durum bizim için olacak valla hiç enayilik yapamıcam kusura bakmasın
aman canım bırak onun ne dediğini allahtan eşin seni anlıyor benim ki gibi odun değil en azından anasının ağzını gözlemiyor,oturup senin hakkındaki dolduruşlarını dinlemiyor