"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

Çok teşekkür ederim paylaşımların için, ben de içinde bulunduğum ruh hali nedeni ile böyle saçma şeyler kuruyorum diye düşünüyorum ama engel de olamıyorum. İnşallah zamanla geçer ve bu günlerin tadini çıkarabilirim. Çünkü şu an yaptığım hiçbir şeyden keyif almıyorum, sadece annemlerle olduğumda mutluyum :)))

bence sen önce kocanı sevdiğini düşün ki bence öledir zaten. kocanla vakit geçir dışarda onla gez sadece ona ve evliliğine adapte ol. bak zamanla alıştıkça evliliğin yoolunda ise hele inan evlilik daha güzelmiş dicen.. sen bol bol kocanla vakit geçirip ona alışmaya başladıkça bu düşünceler aklından çıkacak.. ben önceden evliydim alışmamda en az 6 ay aldı. kendine zaman ver zamanla geçecek..

Bir süre sonra daha da güçlü olmayı öğreniyorsun yaşadıklarımızın hepsi bizim için
Çözümsüz olmadığını düşünüyorum sadece evliliğe çok fazla aşkmış gibi bakmak yanlış bence bu benim görüşüm tabi

Çok teşekkür ederim desteğin için, evleneli henüz 1 ay 1 hafta oldu. İlk günlere nazarana daha iyi sayılırım neyse ki. Ben zaten üniversite için annemlerden ayrı şehire gelmiştim, sonra da iş hayatı derken ayrı şehirlerde olmaya alıştık, ama bu ayrı şehirde de üniversite ve iş hayatı sırasında dayımlarda kalıyordum, onlar da benim annem babam gibiydi. Yani yine aile ortamındaydım. annemler de çok sık gelip gidiyorlar, yani ben de neyse ki şehir değiştirme olmadı. Bir de o olsa bu süreci çok daha zor ve uzun sürede atlatırdım sanırım. Ama inana evlenince annemlerle ayrı şehirde olmak bana daha çok koydu. Hatta eşimle tatil planı yapmak yerine annemlerle falan olmak daha cazip geliyor, sanırım içinde bulunduğum ruh halinden.

bu hep böle gidecek 4yıllık evliyim her tatilimi ailemin yanına giderek geçirmek istiyorum onun dışında bi tatil inan hayal etmiyortsun,ama zamanla alışıyorsun,hatta öle oluyorki ailenin yanına gittiğinde evinin rahatlığını yatağını yorganını arıyorsun,herkesin evi kendinin oluyor anlayacağın,eşimle güzel paylaşımlar yaşa çalışmıyorsun sanırım kendini dinlemeye çok fırsat verme güzel yemekler yap kendine güzel bakımlar ,nasıl alıştırırsan düzenini öle gider,tadını çıkart bence.

selam arkadaşlar hayırlı ramazanlar..ne zmandır giremiyodum internete falan belki unutmuşsunuzdur beni..umarım herkes iyidir mesjlrın hepsini okuyamdım tabii çok olunca..

müdürmüüüüü:52: ne yapayım canım işler yoğundu bitirdim sayılır eşimle çocukları annemlere gönderdim bende iş çıkışı gitcem iftardan sonra biraz alışveriş yapayım diyorum kafa dağıtırım hem

evet müdürrrrr.... kız müdür gibi kocanı izaha getirmişsin yaaa o aklıma geliyoda alemsin banu yaaa.. kız siz komedi filmi gibisiniz heeee...
bu arada alış veriş yap, benimde yapasım var ama para harcamamamamamamam gerekli ya o bakımdan tutuyorum kendimi....
banuşşş sizin ev olayı ne oldu seçtiğiniz malzemlerler yapılmaya başlandı mııı

vefammm cicim kız sen akşam piknikten sonra ne yaptıın bakemm..

canımcım yüzünü yıka istersennn, zaten günün 2/3 ü bitti sayılır. uyumadın mı sen dün. neden böylesin.. oruçlu musun??

vefam uyumadınmı gece

evet oruçlu ve uykusuzum gece 1,30da yattım 3de kalktım 4,30da yattım hemen uyuyamadım 7de de kalktım sersem gibiyim eve gidince yemekleri kardeş yapacak bende bi plav yapıcam ama önce 1saat uyuyacağım.sizin menüler hazırmı bakalım

evet oruçlu ve uykusuzum gece 1,30da yattım 3de kalktım 4,30da yattım hemen uyuyamadım 7de de kalktım sersem gibiyim eve gidince yemekleri kardeş yapacak bende bi plav yapıcam ama önce 1saat uyuyacağım.sizin menüler hazırmı bakalım

hazır hazır menümmmm yoğurtlu çorba yayla çorbası yane,,,, semiz otu yemeği,,, bide yine ne var sizceeee menemennn var menemennnn
akşama taze fasülye yapacağım.. canım çekti

evet müdürrrrr.... kız müdür gibi kocanı izaha getirmişsin yaaa o aklıma geliyoda alemsin banu yaaa.. kız siz komedi filmi gibisiniz heeee...
bu arada alış veriş yap, benimde yapasım var ama para harcamamamamamamam gerekli ya o bakımdan tutuyorum kendimi....

ay napim turkiş zaten eve geldiğimizde saat yarımdı mangalın kokusu üzerimize sindi çok güzeldi ama bende dedim eşime gayri ihtiyari eve gidince duş almamız lazım diye,evet aşkım almamız lazım gerekli diyo eşşek ,valla onu gözüm görcek halim yoktu uykum geldi dedim 1,30da yatağa kaçtım o sonra yattı

:52::52:iyi benzettin turkuazım kız ben değilde benim eşim çok komik bir adam ya ben ne kadar sinirli olsamda ne yapıp edip beni güldürüyo şebek

canım seçtiğimiz malzemeler 15 gün önce ustaya verildi ama 30 daire olduğu için biraz zaman alacak 1 ayı bulur sanırım bittiği zaman resmini çeker yollarım size

benide sahurdan sonra uyku tutmuyı sabaha kadar dönüp dolanıyorum ,akşama annemlerde olucam bakalım ne pişirecek annecim

bendede şehriye çorbası nohut plav cacık kadayıf datlısı var:)yani kardeş yapacak yaparsa:)))

Back
X