- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
- #3.221
iyi benzettin turkuazım kız ben değilde benim eşim çok komik bir adam ya ben ne kadar sinirli olsamda ne yapıp edip beni güldürüyo şebek
canım seçtiğimiz malzemeler 15 gün önce ustaya verildi ama 30 daire olduğu için biraz zaman alacak 1 ayı bulur sanırım bittiği zaman resmini çeker yollarım size
benide sahurdan sonra uyku tutmuyı sabaha kadar dönüp dolanıyorum ,akşama annemlerde olucam bakalım ne pişirecek annecim
vefam o zaman senin bu akşam duş alman şarttt.. şekerrrcikkk... vefam ya ne güzel piknik bayılırım ben süperrr.... kardeşin ne zaman gidiyoooo
banuşş ohh hazır olcak hemde kalabalık sofraaa ne güzel yaaaa.. özendim valla... anne evine yemeğe gitmeyi 1 kere bile yaşayamadım hayatımda.. kv bile 1 kere çağırmadı yemeğe hee ben de ne talihsizmişimm. bakalım yeniden evlenmek kısmet olursa belkim bu kv insan olurda o çağırırırrr

sen akşam alışverişe git üstüne de ailece yemek kaç gündür olan stresini atarsınnn
kızlar bu arada eylüşş ortalarda yokkk nerde acepp....
efsunda gelmedi...
ama hazır olun yarın ahkeşkem gelmiş olacak. raporu bitiyor bugün 1 hafta demişti yaaa... ayy inş hayırlı haber verirrrr