"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

banucuuum turkuaza katılıyorum bi zaman sonra isyan ediyolar bak sonra toparlaması zor oluyo erkek bu bide aklına bir sürü şey geliyo sonra ne yalan söleyim bende öle oldu acaba başka birimi dedim.
annem bana demese bi kendi davranışlarını gözden geçirirmisin die daha da fark etmezdim. olur mu bana göre ben hep haklıyım gerçi eşime böle demedim. senin tavırlarından oldu dedim ama ister istemez kendimi bir adım geri çektim.

canım inan son yaşanan olayda hiçbir suçum yok ya adam bana öyle lafkar ettiki dur en iyisi geçmişten buluyum yazdığımı

kocalarınızla mevzu konuşurken hata örtülmeyecek cinsden ise örtmeyinn daha kötü duruma düşersiniz.. amaaaaa hatalı davrandıysanız şöle yırtabilirsiniz... HATALI DAVRANMIŞ OLABİLİRİM AMA KONU İLE İLGİLİ HAKSIZ DEĞİLİM diyerekden gene 1 adım öne geçersiniz :52: :52: :52: ............

esirikli banu sende bunu kullansaydın ya arabada sana laf söylerkennn.... bu arada canım sıkkın değil sadece maddiyatımı nasıl ayaralayacam deyeee düşünmekteyim.. babamın evinde yaşamak istemiyorum yaaaa. herşey eskisi gibi olamaz kii... buna mecbur kalmam inş..
vefamm balımm neden yazmıyon kuşumm...

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah ben çok kötüyüm dün akşam çok kötü bişey oldu,annemlere gidicem demiştim ya neyse iftarı falan yaptık saat 9,30 gibi de annem ben kardeşim ve çocuklar parka gittik o kadar kalabalıkki iğne atsan yere düşmez,neyse oturduk bir masaya yanımızda da dondurmacı ve bakkal var top istedi çocuklar iki tane top aldım yanımızda oynuyor oğlum kızımda parkta oynuyor,nasıl oldu anlamadık gözümüzün önündeki çocuk 10 saniyelik dalgınlıkla biranda yokoldu ortadan deli gibi arıyoruz heryeri ama yok o kadar kalabalık ki birde akşam karanlığı bir anda oğlumun yüzünü unuttum gördüğüm çocukların yanına kadar gidip dokunuyorum ama ben mahvoldum çocuk yok ortada annem ve kardeşlerim ayrıldık arıyoruz sonra toplanıyoruz yine yok o arada insanlara sormaya başladık ama ben bitmiş durumdayım ağlamaktan konuşamıyorum o arada bir kız çocuğu abla beyaz tişörtlü sarı toplu çocuğu bir ablanın kucağında gördüm götürüyordu onu demesinmi ben tam deli oldum artık parkı biraktık diğer yerlere gidiyoruz deli gibi koşuyoruz kardeşlerim falan ama dışarda da bulamadık parkta toplandık yine annem ara eşini gelsin polise gidelim dedi 15,20 dk aradık böyle umudumu kaybettim tam aradım eşimi tlf anlatamıyorumda ağlamaktan buraya gel oğlum yok kayboldu diye anlatırken o arada annem buldu yavrumu tam 10 defa önünden geçtiğimiz kaydırakların merdivenine çıkmış kalabalıkta öylece orda bekliyordu nasıl korkmuş bebeğim,hayatımda en büyük acıyı dün akşam yaşadım kızlar allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın çok zor çok ordan eve geldik gece 12 de yattık eşime olanları falan anlatıyorum,ben sana gitme demedinmmi böyle kafanın dikine gidersen olcağı bu yaşadığından ders çıkar ailesi hakkında yaşananları kasdediyor burda hemen oraya bağlıyor olayı,konuyu kapattık uyucaz saat olmuş bir, sahura kalkılacak beyefendi beraber olmak istedi bende reddettim adamın düşündüğüne bakın demediğini bırakmadı bana,ben adam olmazmışım böyle devam ettiğim sürece hep burnum sürtecekmiş vs vs.bende o zaman dedimki sen ne diyosun ya dedim önce bir konuşmayı bil öyle gel benim yanıma benimle işin olduğu zaman bana yaklaşıpta normal zamanlarda insan yerine bile koymuyorsun benim için o işler bitti dedim,sen herzaman hakkızsın suçlusun demeye başladı bu oğlanada bişey olsa seni koyardım kapının önüne dedi ben zaten deli olmuşum bana dediğine bakın,koy o zaman ne bekliyosun dedim zaten eşten dostan utancım olmasa birde bu çocuklar olmasa seni çoktan boşamıştım demesinmi beynimin uyuştuğunu hissettim resmen,beni bu evde çocuklar ve el eş durduruyorsan durdurma yürekli ol kimseden utanma koy kapının önüne dedim sana yazıklar olsun bütün yaptıklarım haram olsun dedim sen ne yapıyorsun ya dedi yaptığın bir yemek onumu söylüyorsun dedi tamam öyle olsun bundan sonra kalkarsın sahurunuda hazırlarsın iftarını da dedim sus uyu şunuda bil bu geceden itibaren bu evde yanlız çocuklarım için kalıyorum seninle sadece anne babayız karı koca değiliz artık içimde sana olan bütün sevgim ve saygım bitti dedim uyumuşuz sonra gece sahura kalktım sırf allah korkumdan kaldırdım sahura aldım tabağımı oturma odasında yedim oda mutfakta oturma odasında uyudum,bu söyledikleriyle beni tamamen gözden çıkardığınıda anlamış oldum :43:söyledikleri çok kırdı beni bu iş nasıl böyle gidecek sonu ne olacak hiç bilmiyorum:42:

oku bakalım bunu ahkeşkem sen olsan ne yapardın nasıl davranırdın

kocalarınızla mevzu konuşurken hata örtülmeyecek cinsden ise örtmeyinn daha kötü duruma düşersiniz.. amaaaaa hatalı davrandıysanız şöle yırtabilirsiniz... HATALI DAVRANMIŞ OLABİLİRİM AMA KONU İLE İLGİLİ HAKSIZ DEĞİLİM diyerekden gene 1 adım öne geçersiniz :52: :52: :52: ............

esirikli banu sende bunu kullansaydın ya arabada sana laf söylerkennn.... bu arada canım sıkkın değil sadece maddiyatımı nasıl ayaralayacam deyeee düşünmekteyim.. babamın evinde yaşamak istemiyorum yaaaa. herşey eskisi gibi olamaz kii... buna mecbur kalmam inş..
vefamm balımm neden yazmıyon kuşumm...

bitanem yaa hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre verir inş. dualarım seninle inş. herşey istediğin gibi olur.

banucum öncelikle çoook geçmiş olsun benimde böle kardşim kaybolmuştu çok kötüydü o yüzden seni anlıyorum. eşin konusuna gelince valla çok sinirlendimm şok oldum haaa. vazgeçtim sölediklerimden ne yapsan haklısın ama sus sadece sus o yok gibi gerçi ben duramazdım ama sen dur

gerçi olabiliyo yaa insan bazen sinirden falan ne dediğini bilmiyo bende eşime hayatımı mahvettin seninle evlendiğime lanet olsun dedim. hatta boşanalım yeter bile demiştim. onsuz nefes alamıyorum halbu ki.

eylüüülll hoşgeldiiinnnn:54:

hoşbuldum canım,sen de hoşgeldin..
fotoğraflara bakıyodum,geçmişi de okudum,geldim..
öncelikle bu mutlu tabloya bayıldığımı söyliyim :nazar: ne olur bir daha kötü olmasın hiçbişey,bozmayın mutluluğunuzu..
aranızı bu kadar düzeltebilmenize çok sevindim gerçekten..önemli olan tek şey huzurmuş,bunu iyice anlamıştır eşin de..inşallah en kısa zamanda ev ayırırsınız..benden sana tavsiye,bundan sonra sıcak,ilgili ve mutlu ol ahkeşkem! senin ayakların geri geri gitse de onunkilerin de o şekilde olması çok acı.üstelik sebebi sen olursan! sen ona hep gül,ona! diğerleri de canını sıkarsa eşine yordamıyla anlatırsın,biraz daha sakin dikkatli...
yani ben şu fotoğrafları da gördükten sonra herşey boş diye düşündüm,sizin dışınızda herşey boş! ne olursa olsun kendinizi zorlayın çıkın gitsin! değer...Allah nazarlardan saklasın....

çok uzun yazdım ama çok doldum şuanda,değişik hisler..........................

bunu eylül ile efsuna yazıyom. artık bizi sürekli yalnız bırakıp gelmezlrse ben küsecem onlaraaa....
özellikle eylüşşş nerde bu kız yaaaaaa.. niye gelmiyooo. acep geçen yazmış ya bana selam vermediniz diye kırıldı mı acep.. ama ben masa başında değildimki verem selam.. yoksa sadece selam değil kucaklayıp öperim onuuu ...
efsunnn kız inş işe başlarsında hayırlısıyla her daim bilgisiyar başınbda olursunn

eylüşş hoşgeldin bak bende sana bunu dedimm.. değişik hislerrr... kırgınımım desem kükünüm mü desemmm

hoşbuldum canım,sen de hoşgeldin..
fotoğraflara bakıyodum,geçmişi de okudum,geldim..
öncelikle bu mutlu tabloya bayıldığımı söyliyim :nazar: ne olur bir daha kötü olmasın hiçbişey,bozmayın mutluluğunuzu..
aranızı bu kadar düzeltebilmenize çok sevindim gerçekten..önemli olan tek şey huzurmuş,bunu iyice anlamıştır eşin de..inşallah en kısa zamanda ev ayırırsınız..benden sana tavsiye,bundan sonra sıcak,ilgili ve mutlu ol ahkeşkem! senin ayakların geri geri gitse de onunkilerin de o şekilde olması çok acı.üstelik sebebi sen olursan! sen ona hep gül,ona! diğerleri de canını sıkarsa eşine yordamıyla anlatırsın,biraz daha sakin dikkatli...
yani ben şu fotoğrafları da gördükten sonra herşey boş diye düşündüm,sizin dışınızda herşey boş! ne olursa olsun kendinizi zorlayın çıkın gitsin! değer...Allah nazarlardan saklasın....

çok uzun yazdım ama çok doldum şuanda,değişik hisler..........................

bende resimlere bakıyorum da tüylerim diken diken oluyo ne olmuş bize neler yapmışız dedim. çok haklısın ufff bana ne oluyo yaa ağlayıp duruyorum...
sen ne yapıyosun nasılsın özledim yaaa

eylüşş hoşgeldin bak bende sana bunu dedimm.. değişik hislerrr... kırgınımım desem kükünüm mü desemmm

hoşbuldum turkuaz,bi ara üstüste yazdığım mesajlara cevap vermediniz,bu gerçek,başka muhabbetlere devam edip bana yazmayınca öyle dedim ben de...ama elbette küsmedim,küsmek yok! size de yok kocaya da :27:

hoşbuldum turkuaz,bi ara üstüste yazdığım mesajlara cevap vermediniz,bu gerçek,başka muhabbetlere devam edip bana yazmayınca öyle dedim ben de...ama elbette küsmedim,küsmek yok! size de yok kocaya da :27:

peki neden gelmiyosun o zamannn madem küs değilizzz neden gelmiyosunn. halbuki kadeşin gidince üzüldüm ama bi yandan da sevindim kızma sakın. dedim eylüş gelcek hergün ama gelmedinn

kızlar hepinize aşkolsun beni unutmuşsunuz dün nesajıma kimse ynıt bile vermemiş...halbuki bu topiğin ilk günü birlikteydik..hayatta olduğu gibi nette de bi dost bulamadım yani..peki öle olsun bende tek tabanca gezerim artık!!!!

elifeyza ben hatırlıyorum seni topic başlarında bayağı bi yazmıştın ama sonra bir anda gittin gelmedin.. katılmak istiyosan hepimizi aramıza alırız seni.. sen yeterki gell :1:

bende resimlere bakıyorum da tüylerim diken diken oluyo ne olmuş bize neler yapmışız dedim. çok haklısın ufff bana ne oluyo yaa ağlayıp duruyorum...

o kadar fazla dolmuşsunki,gittin bir anda! ben çok şaşırdım.."biraz kafa dağıtmaya gitti,sorun yok,gelecek,1 hafta geçecek gelecek" dedim hep..kötü değilsiniz diye düşünmek istedim..çok etkilendim çünkü bu durumunuzdan!! ama bunda da bir hayır aramak gerekir,şimdi herşey daha iyi olsun inşallah..

ben iyiyim..herşey yolunda çok şükür :nazar: cuma akşamı nkaraya gidicez,onu biraz sıkıntı edip etmeme arasında gidip geliyorum:9: elbette gitmek istiyorum ama ................neyse işte tahmin edersiniz sanırım..öyle...ama iyiyim şükür!

canım ben eşinin gözlerinde sana olan aşkı gördüm baktıkçada baktım resimlerinize rabbim bozmasım mutluluğunuzu,evlilik iki kişinin kusursuz olmasıyla değil birbirlerinin kusurunu hoşgörmesiyle olur böyle sallantılı dönemlerde oluyor herşey dörtdörtlük gitmiyor hayatta sen eşine sıkıca sarıl hiçbişeyin huzurunuzu bozmasına izin verme

peki neden gelmiyosun o zamannn madem küs değilizzz neden gelmiyosunn. halbuki kadeşin gidince üzüldüm ama bi yandan da sevindim kızma sakın. dedim eylüş gelcek hergün ama gelmedinn

bilmiyorum turkuaz bu ara girmek istemedim nete bile..ramazan etkisi belki de,kuvvetsizim,bişey yapasım gelmiyo hiç..

o kadar fazla dolmuşsunki,gittin bir anda! ben çok şaşırdım.."biraz kafa dağıtmaya gitti,sorun yok,gelecek,1 hafta geçecek gelecek" dedim hep..kötü değilsiniz diye düşünmek istedim..çok etkilendim çünkü bu durumunuzdan!! ama bunda da bir hayır aramak gerekir,şimdi herşey daha iyi olsun inşallah..

ben iyiyim..herşey yolunda çok şükür :nazar: cuma akşamı nkaraya gidicez,onu biraz sıkıntı edip etmeme arasında gidip geliyorum:9: elbette gitmek istiyorum ama ................neyse işte tahmin edersiniz sanırım..öyle...ama iyiyim şükür!

bitanem düşünme diğerlerini yaa sen ank gideceksin onu düşün gerisini boşver rahat olmaya bak yoksa ön yargıyla yola çıkarsın daha kötü olur. ii olmana sevindim inş. ank çok ii geçer

canım ben eşinin gözlerinde sana olan aşkı gördüm baktıkçada baktım resimlerinize rabbim bozmasım mutluluğunuzu,evlilik iki kişinin kusursuz olmasıyla değil birbirlerinin kusurunu hoşgörmesiyle olur böyle sallantılı dönemlerde oluyor herşey dörtdörtlük gitmiyor hayatta sen eşine sıkıca sarıl hiçbişeyin huzurunuzu bozmasına izin verme

birbirleri kusurunu hoşgörmek aynen bu işte...
amin canım benim amin inş. rabbim hepimize mutluluklar versin. eşlerimizle sevgimizi bağımızı artırsın inş.

Back
X