ben 1,5 ay,eltim 3 aylık evliydi..gelin değil hizmetçi muamelesi gördük resmen,ben eltime kıyamadım o bana derken,öyle mutfaktan çıkamadık,kabus gibi bir bayramdı,rezil bir bayramdı..insan yapar bunları,eline yapışmaz ama öyle bi muamele vardı ki...öff neyse
Efsun allahaşkına maaş alınca teyzeyi yemeğe götürmek de ne demek,eşimin teyzesini neden yemeğe götüreyim yaa

Başta öyle takılmıştır belki dicem tamam hadi bu normal ama hala dile getirmek de ne demek..kv çok kıskanç bence senin..yaa zaten birlikte yaşıyosunuz,içlerindesin,senin aileni bu kadar kıskanmak ne demek!onların tarafına iyi değilmişsin,daha ne kadar iyi olcan,ne özelin kaldı ne bişeyin,kendi yetmez gibi bi de annesi var zaten,sen bunlara katlana katlana sağlığından oldun,biri görsün artık seni..eşin de dahil! O da görsün..canım çok sert yazıyo gibi oldum ama inanki sert değil üzgünüm..akşam geliyo tv karşısına yatıyo diyosun,bunu benim eşim yapsa bu kadar bozulmam,çünkü gider ben de yatarım yanına,o da bekler zaten..ama sen yatamazsın,bunu eşinin düşünmesi lazım,ortamlarınız elverdiğince seninle başbaşa ilgilenmesi lazım..çocuk işten geliyo bi ayaklarını uzatıp oturamıcak mı,bi tv izliyemicek mi demesin kimse,onu da yapar elbet ama onun başka görevleri var malesef,yapması gerekenler var,sen varsın,senin gönlünü hoş etmeli önce..ah canım valla artık sana ne diyim bilemiyorum

Eskisi gibi içini ferahlatıcak cümlelerim kalmadı sanırım,ahkeşke bana da kızmasın ama böyle işte....