kimseyi kırmamak için bu konuda cevap vermeyecektim ama şuan yazılanları tekrar okuyunca gözyaşlarımı tutamıyorum gerçekten...
'''' vefacım,efsun anlamazlıktan gelmeyi tercih etmiş,işim yoğun demiş ama hepinizin anladığı üzere konu iş değil,bana tavırlı o..nedenini biliyorum,o ister umursasın ister umursamasın ben farkındayım,canı sağolsun tekrar yineliyorum..ben burda herkesi seviyorum,zamanında turkuazla yaşananlar gibi bi sonuç olmaz,en azından kendi adıma söylüyorum,merak etmeyin.. ''''
bence nedenini bilmiyor eylül o sanıyorki eşiyle ilgili olan sıkıntıdan dolayı yorumlarda yanlış anlaşıldık... ama işin aslı nazın hamiş oldugunu öğrendiğimiz gün başladı...
ben nazın hamiş oldugunu duyunca bu mutluluga eylülde bi an önce ortak istedim ve saat 10 da mesaj attım
efsun: günaydın eylülüm bugün yatılır mı hiç topik çosuyo nazlı hamile diye....
oda bana faceden mesaj atmış saat 2de
eylül: efsun,sabah mesaj atmışsın,o saatte genelde uyuyo oluyorum ama uyanmışsam da topiğe hemen girmiyorum yani canım,hani topikle yatıyo topikle kalkıyo gibi hissettiriyorum sanırım sana..ama öyle bişey yok canım,öyle zannetme yani beni demiş....
efsun: uyudugunu düşündüm ama güzel bi haber var diye görmeni istedim hemen seninlede paylaşmak istemiştim
eylül: sağol canım,tabiiki süper bi haber,anlıyorum ama tuhaf geldi ne bilim işte...neyse,görüşmek üzere,iyi bak kendne
ben sadece nazın hamile oldugunu paylaşmak istemiştim ama demekki o saatte rahatsız etmişim eylülüme tuhaf geldiğine göre, demekki hata bendeymiş....
ama 40 yıllık dostmuş ahbapmış gibi birbirimizi merak edip işe gelince topiğe girmek '' topikle yatıyo topikle kalkıyo '' olmaksa
evet ben topikle yatıp topikle kalkıyorum o zmn...
sadece kendi sıkıntımı paylaşmak için değil belki birinin bi sıkıntısı vardır da yazmıştır diye sabahtan bi günaydın bi slm olsun diye giriyorum...
bizce güzel dostluklar kurduk burda o yüzden eylülü, ahkeşkemi, vefayı, banuyu, nazı, mutlukızı, neclasuyu nasıl iyi mi diye merak ediyorum...
'''' turkuaz olayına dönmez çünkü ortada bişey yok,bence yok..efsun bana bu şekilde davransa ya da hiç konuşmasa da ben sizler için yine girerim buraya.'''
turkuaz hatalı oldugunu anladıgı için gitti topikten çünkü onun ruh hali boşandığı için ii değildi pek ve bizde o ara sürekli sıkıntılı şeylerden bahsediyorduk daha da kötü oluyordu onun için...
kendini benim yerime koy bi bakalım eylüşüm ortada bişey var mı yok mu? yine yok diyorsan eyvallah...
ben yinede anladığın şekilde davranmadım sana çok kırıldığım halde emin ol...
bayramdan dolayı bi yoğunluğum vardı yetiştirmem gereken ve cuma günü (bugün) son günü bu işimin...
bugünde aranızda pek sık olamicam
asıl şimdi kim neyi nasıl anlamak isterse öyle anlasın... bende hep burdayım... kırgınım belki ama herkesi çok seviyorum...