"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

günaydın...
efsunun yazdıklarına üzüldüm ama burada birbirimizin derdini mutluluğunu paylaşmak için varız bi bütün olduk adete. bence böle şeylerin hiç gereği yok eğer daha mesafeli olmak isteyenler varsa bunu sölesin kızlar ona göre yaklaşım olsun.
ama lütfen birbirimizi üzüp canımızı sıkmayalım.

bencede bütün olduk... ama haklısın canım...

günaydın güzel arkadaşlarım

hepinize hayırlı cumalar rabbim herkesin dualarını bu mübarek günde kabul etsin inş....

efsunum senden özür diliyorum canım dün yazdıklarına cevap veremedim aniden bankaya gitmem gerekti akşam annemlerden yazacaktım ama ordada net yoktu cevap yazamadım bir türlü canım....

topiğe yazdıklarını okudum canım inanın ben sizleri çok sevdim çok benimsedim,gerçek candostu gibisiniz bana kimseye anlatamadığım dertlerimi sıkıntılarımı size anlattım allah razı olsun bana destek oldunuz moral verdiniz hepinizin yeri çok başka bende;hatta dün kardeşimin doğum günü vardı kızlara foto gönderiyim diye düşündüm yani ne yaşarsam sizlerle paylaşmak istiyorum.......
KISACASI BEN HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKK SEVİYORUMMMM:16:

AHKEŞKEM HAYIRDIR DÜN AKŞAM NE OLDU NEDEN BERBATTI

günaydın güzel arkadaşlarım

hepinize hayırlı cumalar rabbim herkesin dualarını bu mübarek günde kabul etsin inş....

efsunum senden özür diliyorum canım dün yazdıklarına cevap veremedim aniden bankaya gitmem gerekti akşam annemlerden yazacaktım ama ordada net yoktu cevap yazamadım bir türlü canım....

topiğe yazdıklarını okudum canım inanın ben sizleri çok sevdim çok benimsedim,gerçek candostu gibisiniz bana kimseye anlatamadığım dertlerimi sıkıntılarımı size anlattım allah razı olsun bana destek oldunuz moral verdiniz hepinizin yeri çok başka bende;hatta dün kardeşimin doğum günü vardı kızlara foto gönderiyim diye düşündüm yani ne yaşarsam sizlerle paylaşmak istiyorum.......
KISACASI BEN HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKK SEVİYORUMMMM:16:

AHKEŞKEM HAYIRDIR DÜN AKŞAM NE OLDU NEDEN BERBATTI

aminnn canım inşallahhh... olsun canım mühim değil...
duygu ve düşüncelerine tamamen katılıyorum banucum :16:

günaydın canlar....
hepinize hayırlı cumalar...
gönlünüzden gecen tüm güzellikler bugün gerçekleşsin inşşalahhh

bu arada trabzon gezimiz belli oldu kızlar bu gece 2 de yola çıkyoruz....

günaydınnnn efsunum senin adına çok sevindim eminim değişiklik olacaktır,,,sanada ve diğer canlara hayırlı cumalar

ne oldu canım yaaa :14: biraz daha sabır ahkeşkem biraz daha güzel günler gelecek yakında...

aynen bende hep onun hayalinin kuruyorum... önümüzde engeller var ama biz sabredip muradımızı ericez ahkeşkem az daha sabır...

dün eve gittim yine görümceler falan vardı kafam attı geçtim odama eşime msj çektim birgün başımı alıp gideceğim buralardan yeter artık die.
cvp:hayırdır
ben:ne hayrı yaa ne hayrı hergün aynı yeter
cvp:evde koca yok geç gelir. ahkeske bi rahat görmez düzen yok sanki kimsenin evi yokvalla yeter artık bende taş değilim hep senin için katlanıyorum ama yeter.
cvp:aşkım katlanma git odamıza yat yada ne bileyim hadi ne yapayım kovayım mı
ben: yapabiliyomuyum sanki bu sefer surat herkeste.ben yarın kiralık ev bakıyorum kendi babamlada konuşacağım bu durumu yapabileceği ne varsa yapsın .yoksa evliliğim mahvoluyo göz göre göre buna izin veremem dedim...

sonra aradı beni sakin ol ne oldu bişey mi dediler diee... yooo dedim ahkeske hep sustuğu için bişey dencek ortam olmuyo.ama bıktım benimde bi düzenim olsun yeter falan bildiğiniz şeyleri saydım işte. sonra bana e hayatım daha sabah msj çektin bu ay paraya ihtiyacım var battık die nasıl olacak yoksa yemin ediyorum vallahada billahada ister inan ister inanma ben senden çok istiyorum ayrı evi dedi. bende orasını bilmem dedim tamam yarın konuşacağım annemle eğer bu evde eşim rahat edemiyosa ne anladım ben diyecekmiş konuş gelmesinler yeter hergün enişteenin ne işi var diyecekmiş bende olsu sonra suratlarını çekeyim yok valla uğraşamam hiç dedim tamam o zaman sonrz uygun bi dille konuşurum dedim bende valla ben bilmem kafaya koydum ben bi şekilde bu ev işini halledeceğim aç otururum hiç sorun değil ama yeter huzur.... tabi bu arada ağlıyorum..
sonra iice sinirlerim bozuldu ammmaaaan boş konuşuyoruz yine olacak bişey yok dedim kapattım teli....

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepimiz için .

efsunum sana çok teşekkür ediyorum öncelikle benimle ilgili olan bebiş haberine en az benim kadar sevindiğin ve paylaşmak istediğin için . ama böyle bir kırgınlığa sebep olduğum içinde üzüldüm . bende hepinizi çok sevdim ve ilk olarak eşimden sonra sizlerle ve kk daki diğer arkadaşlarımla paylaşmak istedim .

günaydınnnn efsunum senin adına çok sevindim eminim değişiklik olacaktır,,,sanada ve diğer canlara hayırlı cumalar

günaydın vefam
evet iii olacak dünden sonrada iiiicee kafamı toplamam lazım
gezip tozup deli olmak istiyorum :52:
sanada hayırlı cumalar canımmm

sonra görümce teknik okula kayıt olmuş 1 yıl dersler akşammış haftada 3 gün +1 hafta sonu konuşuyolar işte kv tutttu enişteye dedi ki hafta içi akşamları sen yemeğe buraya gelirsin akşamda gider okuldan alır ordan geçersiniz eve eniştede hee canım tabi öle yaparız dedi.:47::47::47::47:
sonra dün 8 de bunlar gittti kv birdaha anlatıyo yanımda olmuş olayı aklı sıra benden onay bekliyo...
dur daha eşim bunu bilmiyo... ama rabbim onlara bunları bir bir yaşatsın kendi kızlarıda yaşasında görsün..:14::14::14::14:

dün eve gittim yine görümceler falan vardı kafam attı geçtim odama eşime msj çektim birgün başımı alıp gideceğim buralardan yeter artık die.
cvp:hayırdır
ben:ne hayrı yaa ne hayrı hergün aynı yeter
cvp:evde koca yok geç gelir. ahkeske bi rahat görmez düzen yok sanki kimsenin evi yokvalla yeter artık bende taş değilim hep senin için katlanıyorum ama yeter.
cvp:aşkım katlanma git odamıza yat yada ne bileyim hadi ne yapayım kovayım mı
ben: yapabiliyomuyum sanki bu sefer surat herkeste.ben yarın kiralık ev bakıyorum kendi babamlada konuşacağım bu durumu yapabileceği ne varsa yapsın .yoksa evliliğim mahvoluyo göz göre göre buna izin veremem dedim...

sonra aradı beni sakin ol ne oldu bişey mi dediler diee... yooo dedim ahkeske hep sustuğu için bişey dencek ortam olmuyo.ama bıktım benimde bi düzenim olsun yeter falan bildiğiniz şeyleri saydım işte. sonra bana e hayatım daha sabah msj çektin bu ay paraya ihtiyacım var battık die nasıl olacak yoksa yemin ediyorum vallahada billahada ister inan ister inanma ben senden çok istiyorum ayrı evi dedi. bende orasını bilmem dedim tamam yarın konuşacağım annemle eğer bu evde eşim rahat edemiyosa ne anladım ben diyecekmiş konuş gelmesinler yeter hergün enişteenin ne işi var diyecekmiş bende olsu sonra suratlarını çekeyim yok valla uğraşamam hiç dedim tamam o zaman sonrz uygun bi dille konuşurum dedim bende valla ben bilmem kafaya koydum ben bi şekilde bu ev işini halledeceğim aç otururum hiç sorun değil ama yeter huzur.... tabi bu arada ağlıyorum..
sonra iice sinirlerim bozuldu ammmaaaan boş konuşuyoruz yine olacak bişey yok dedim kapattım teli....

canım yaaaaaa aslında hem ii olmuş hem kötü
insanlar neden bu kdr kör olur anlamam yaaaa evde gelin varken yapılırmı bunlar kız ses çıkartmıyo diye... :47:
ses çıkartsan suç çıkarmasan yine suç... sen yine ii dayandın ben kaç ay önce belirttim bunu suçlu ben oldum...
canımm inşşallahhhh bu sefer bi sonuç alırsınız yaa... eşinede güzelce iii demişsin evdekileri kabul ettin ettin bide börülceyle enişte çıktı... inşşşallahhh bugünün hatrı hürmetine yüreğindekiler kabul olsun Rabbim duysun sesini canım...

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepimiz için .

efsunum sana çok teşekkür ediyorum öncelikle benimle ilgili olan bebiş haberine en az benim kadar sevindiğin ve paylaşmak istediğin için . ama böyle bir kırgınlığa sebep olduğum içinde üzüldüm . bende hepinizi çok sevdim ve ilk olarak eşimden sonra sizlerle ve kk daki diğer arkadaşlarımla paylaşmak istedim .

günaydın nazcım hayırlı cumalar...
rica ederim ne demek ilk duydugum andan beri kendimmiş gibi sevindim ben bebişine :16:
üzülme nolur ben kıyamam ikinize :49: seninle alakası yok bence canım...

Son düzenleme:
sonra görümce teknik okula kayıt olmuş 1 yıl dersler akşammış haftada 3 gün +1 hafta sonu konuşuyolar işte kv tutttu enişteye dedi ki hafta içi akşamları sen yemeğe buraya gelirsin akşamda gider okuldan alır ordan geçersiniz eve eniştede hee canım tabi öle yaparız dedi.:47::47::47::47:
sonra dün 8 de bunlar gittti kv birdaha anlatıyo yanımda olmuş olayı aklı sıra benden onay bekliyo...
dur daha eşim bunu bilmiyo... ama rabbim onlara bunları bir bir yaşatsın kendi kızlarıda yaşasında görsün..:14::14::14::14:

yuhhh demek istedim birden yaaa....
bu kdr yüzsüz olunmaz bence yaaaa bence benim gibi kavga çıkar kimse gelemesin dermişşşiiiimmm :9: :9: :9:
yok canım sen yine sakinliğini koru kocişe bırak artık bu işi. eminim artık harekete gececektir oda
kimse kendi başına gelmeden düşünmez anlamaz zaten... ALLLAh büyüktür bi yerden çıkar yaptıkları...

canım yaaaaaa aslında hem ii olmuş hem kötü
insanlar neden bu kdr kör olur anlamam yaaaa evde gelin varken yapılırmı bunlar kız ses çıkartmıyo diye... :47:
ses çıkartsan suç çıkarmasan yine suç... sen yine ii dayandın ben kaç ay önce belirttim bunu suçlu ben oldum...
canımm inşşallahhhh bu sefer bi sonuç alırsınız yaa... eşinede güzelce iii demişsin evdekileri kabul ettin ettin bide börülceyle enişte çıktı... inşşşallahhh bugünün hatrı hürmetine yüreğindekiler kabul olsun Rabbim duysun sesini canım...

hiçbişey olacağı yok bitanemmbiliyosun bu kaçıncı ancak o ev birbirine girerse olacaktır.inşallah ilk atamada atanırımda bu dert biter. dün gece ypayalnız saatlerce ağladım ağladım rabbime yalvardım Allahım ne olur tükendim dayanacak gücüm kalmadı...

canlar ben çıkmak zorundayım uzunnnn bi telefon trafiği beni bekliyor :14:

öğleden sonra gelirim inşşallahhh

hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydınlar canlar hayırlı cumalar nasılsınız?

geçmiş bayramınız mübarek olsun rabbim yılına gününe kedersiz eriştirsin inşallah geç olsada gelebildim yanınıza

hepinizi çok özledim

günaydınlar canlar hayırlı cumalar nasılsınız?

geçmiş bayramınız mübarek olsun rabbim yılına gününe kedersiz eriştirsin inşallah geç olsada gelebildim yanınıza

hepinizi çok özledim

amin canımm... seninde geçmiş bayramın mübarek olsun...
nerelerdeydin sen. nasılsın iyi misin

amin canımm... seninde geçmiş bayramın mübarek olsun...
nerelerdeydin sen. nasılsın iyi misin

amin inşallah canım

buralardayım canım işler yoğundu sadece o yüzden sizden uzak kaldım biraz

kara kara düşünüyorum oturduğum yerde yarın tam tamına 6 aile ağırlayacağım ve akşam yemeğine bunlar çok canım sıkılıyo ya

eşimin halasının oğlu ve eşi
eşimin halasının kızı ve damadı
görümcemler
kaynmlar kaynanalar ya temizlik yapılacak yemek düşünüyorum kara kara
valla delircem yaaaa

halanın damadı et yemez etli şeyleri yemez ayrı tabakta yemek ister sıyırcam valla kafayı yaaa

amin inşallah canım

buralardayım canım işler yoğundu sadece o yüzden sizden uzak kaldım biraz

kara kara düşünüyorum oturduğum yerde yarın tam tamına 6 aile ağırlayacağım ve akşam yemeğine bunlar çok canım sıkılıyo ya

eşimin halasının oğlu ve eşi
eşimin halasının kızı ve damadı
görümcemler
kaynmlar kaynanalar ya temizlik yapılacak yemek düşünüyorum kara kara
valla delircem yaaaa

halanın damadı et yemez etli şeyleri yemez ayrı tabakta yemek ister sıyırcam valla kafayı yaaa

uuuuuuffffffffffffff bu ne kadar insan yaaaa neden hepberaber geliyolar yaaaaa insan düşünür biraz ne böle düğün mü bu...
eee hiçbişey düşündünmü aklında neler var canım. valla biraz etli biraz zeytinyağlı yapacaksın bişeyler artık

uuuuuuffffffffffffff bu ne kadar insan yaaaa neden hepberaber geliyolar yaaaaa insan düşünür biraz ne böle düğün mü bu...
eee hiçbişey düşündünmü aklında neler var canım. valla biraz etli biraz zeytinyağlı yapacaksın bişeyler artık

hiç bişey düşünmedim canım allah ta biliyo ya gelmelerini istemiyorum zaten kızım durmuyo dişlerinden dolayı eziyet ediyo sürekli

eşim gelibilirler dedi sadece kesin demedi ama kesinleşir yani gelmeleri biliyorum huylarını çünkü beleşe herkes gelir tabiiii

temizlik yapmam lazım öncelikle ama nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum canım

Back
X