- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
- #7.161
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun ahkeşkemmmmmmm dikkat et kendine bizde seni merak ettik nerde bu kız diye
ne oldu canım ne sıktı canını???
toprağımmmm günaydınnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun ahkeşkemmmmmmm dikkat et kendine bizde seni merak ettik nerde bu kız diye
ne oldu canım ne sıktı canını???
toprağımmmm günaydınnnnnn
oooo günaydın toprişimmmmm
nasısannn
kızlar fena üşütmüşüm iki gündür evde ölü gibi yatıyorum kulağım boğazım felaket.
Ya sabah asansöre bindim müdürle denk geldi asansörde beraberiz hiiiiiçççç günaydın geçmiş olsun yok. Canımı sıktı.rapor aldım ya surat yapıyo aklı sıra.
Sonra epilepsi ilecım bitmişti dr ye yazdırayım dedim o mal adamda raporumada yazmış epilepsi die galiba iş yerinde bi eşimin akrabası var sabah gelmiş iimisin raporunda bişey yazıyodu aama falan dedi o arada benim işim çıktı neyse geleceğim yanına dedi gitti kesin dr epilepsi die yazdı ki öle şaşkın dı çünkü.
kızlar fena üşütmüşüm iki gündür evde ölü gibi yatıyorum kulağım boğazım felaket.
ya sabah asansöre bindim müdürle denk geldi asansörde beraberiz hiiiiiçççç günaydın geçmiş olsun yok. canımı sıktı.rapor aldım ya surat yapıyo aklı sıra.
sonra epilepsi ilecım bitmişti dr ye yazdırayım dedim o mal adamda raporumada yazmış epilepsi die galiba iş yerinde bi eşimin akrabası var sabah gelmiş iimisin raporunda bişey yazıyodu aama falan dedi o arada benim işim çıktı neyse geleceğim yanına dedi gitti kesin dr epilepsi die yazdı ki öle şaşkın dı çünkü.
iyiyim canım benim biraz fazla uyumuşum 8saat bünye alışkın olmayınca tabi başıma ağrı yaptı((sen nasılsın iyimisin
eee siz ne yaptınız kızlaaarrr
Bende eşimle limoniyiz bi kaç gündür... Akşam güzel bi duş aldım saçlarımı taradım kendime vakit ayırdım biraz 11 de yattım sabahda 6:30 kalkıp kahvaltı hazırladım kociş beye... Bu arada dün ben banyodayken bizimkiler eşim ve kv tartışıyolardı ben odada yokken
bu arada aöf yi ne yaptın canım dün kaydın sonuydu cumada mazeretliler için son gün
eee siz ne yaptınız kızlaaarrr
az uyumakda çok uyumakta zararlı zaten yaaa...
Bende eşimle limoniyiz bi kaç gündür... Akşam güzel bi duş aldım saçlarımı taradım kendime vakit ayırdım biraz 11 de yattım sabahda 6:30 kalkıp kahvaltı hazırladım kociş beye... Bu arada dün ben banyodayken bizimkiler eşim ve kv tartışıyolardı ben odada yokken
niye limonisin ki eşinle. Ne oldu canım. Nie tartıştılar.
Mal dangalak dr epilepsi yazmış rapora öküz yaaaa sanki onun için gittim ben. Ya bütün sülale duyar artık herkes ahkeşke epilepsi der. Ya ailem biliyo tabiki eşimin aileside biliyo ama kimseye sölemiyoduk. Insanlar yaaaa diyo hemen acır gibi sinirlerim bozuluyo.
Eşim bugün yatıracak harcı canım.
akşam eşim oğluşu aldı getirdi eve öglen uyumamış ama gözünden uyku akıyorrr direndi bizimle oturcam diye ayy maşallah bide yedi bide yedi rahatsızlanacak diye ödüm koptu bide k.validede de yemiş gelmiş sürekli anne bişey istiyom ben diyip durduuuu:)))
tavsiye göre gidicem canım ama sen evim sensine gitme bence zaten duygusal dönemdesin ağlamaktan helak olma bide bebişde ağlamasın
Doktora gittiniz mi canım dinledin mi bebişin kalp atışlarını![]()
![]()
hayırdır canım neden limonisiniz eşinle
günaydın efsuncuğum evet dün akşam doktora gittik bebişin pıt pıt kalp atışlarını gördük ve dört nala koşar gibi kalp atışlarınıda dinledik bebek henüz çok küçükmüş 1mm dedi doktor bir dahaki kontrol 1 ay sonra olacak
günaydın nazcım ve küçük mercimeği
aayyyyyy ne güzel bi duygu yaaa o anı yaşamak isterdim... ama neyse şuan değil...
kendine çok dikkat canım her ay kontrorde büyüyecek o minik kuş![]()
![]()
inanılmaz bir duygu efsunum ALLAH istediğin zaman hayırlısıyla sanada nasip etsin canım