"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar nerDesiniz yaaaaa :43:

Eklentiler

• $282877_10151363115366189_311590051_n.webp
    $282877_10151363115366189_311590051_n.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 76
günaydın kızlar . oğluşumla ben geldim . dün doktora gittik . doktor amcamız tahminde bulundu cinsiyetimiz için ALLAH kısmet ederse % 80 oğlum olacakmış . sizler nasılsınız .

didemciğim hoşgeldin . hayırlısı olsun canım ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin .

necla su kızının cicileri çok güzel bende başlamalıyım artık ufaktan hazırlıklara :52:

kızlarrr günaydın ;

ilk önce Allahım bebişlerinize sağlık sıhat versinnn çok sevindim nazcım güzel haberlerine ,rabbim olmayanlarada nasip etsin inşalllah

Ben kötü bir haftayla başaladım daha doğrusu dün sinirlerim çok bozuktu.si,zlerle paylaşmak istiyorum,,,,dün görümcemlere yemeğe gittik görümcem çok olgun çok ii birisi ,eşinden çok fazla haz etmem ama eşim ablasına çok düşkündür,maddi manevide destek oluruz 2tane yeğeni var eşimin.her gittiğimizde elim mümkün olduğunca boş gitmem eksiklenmemek için ya bi tatlı ya bi pasta nebilim bişy alırım,öyle sıkda gitmem 3 hafta olmuş gitmeyeli,,,neyse gittik görümcemin görümcesi kayınvalidesi geldiler onlarda yemeğe kaldılar,eni konu görümcemle sofra hazırladık bende buzluktan kıyma götürüp gitmiştim köfte yaparız diye hemen onu yaptık pişirdik,,,görümcemin görümcesi boşandı yazın şimdi yeni biriyle imam nikahı yapmış görümcemlerede adamı oraya 2.getirişi,adam çorumluymuş görümcemin kocası soruyor işte leblebisi meşhurdur dimi başka neyi meşhur diye,sonra adam benim samsunlu olduğumu duyunca samsunda hamsi yiyeceksin yok böle lezzet felan dedi,bizim eniştede ne derse beyenirsiniz???benim hanımda nişana düğüne gitti samsunlara bişy görmedik dedi,görümcemde biz vefayı görmekten gözümüz bişiy görmediki dedi kıyamam,eniştede istersen sen ister vefa kim üzerine alınırsa alınsın dedi ben şok geçirdim,,,,lafı bana attı

eve geldim benim moraller bozukk eşime anlattım agladım ne kadar zoruma gitti allahım yazık dedim ya,,,5yıldır evliyim her samsuna gittiğimde görümceme çocuklara elim boş gitmez enişteye bile tişört aldım gittim,çocuklara kıyafet kırtasiye malzemeleri sayamam yani,hatta geçen yeğenin doğumgünüydü okulda 40 kişi kutlayacaklardı pastasını eşim yaptırdı ,her sene başında 100lira çocuklara kırtasiye parası veriyoruz,harçlıkları bayram harçlıkları doğumgünleri cabası,,,,tepem öle bi attıki aynen bunu eşime söledim 5yıldır evliyiz bize gelirken elinde birşeyle gelmedi eniştesi ne gördükkk kendisinden dedim,,,tutturmuşlar ev ödüyolar kredi ödüyorlar diye 2 yıl borçları kalmışş,,,ulan benim daha evim yok kiradayım bu insanlar benden ne bekliyor anlamadım ,,,çok sinirim attı,,,eşimde hala diyoooo haklısın yapacak bişey yok ablam için çocuklar için yapacağız diyorrr,,bundan sonra bi çöpp almam eşimede hıhı dedim geçtim,,,ben sanki, kızılayımmm

herkese iyi akşamlar kızlar kimse yok ama ben yinede yazayım

didemciğim hamileymiş gözünüz aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün inş..

nazcım oğlun olcakmış çok sevindim şuan bir kızımız bir oğlumuz var ne güzel eski günlerim geldi aklıma heycanladım tüm hamile arkadaşlarım inş sağlıklı bir şekilde yavrularını alır kucaklarına öpüyorum sizleri kocaman.....

vefam bu konuda seni çok iyi anlıyorum canım aynı şeyleri bende yaşadığım için sıkma canını inan değmiyo bir insan nankörse yaptığın hiç bişeyi görmez en iyisi yapmayıpta kötü olmak bence o zaman insana dokunmuyor,bundan sonra sende herkese gereken değeri verirsin boş insan için üzülme canım herkes söylediği laftan utansın....

bu arada hepinizi çok özledim neden böyle koptuk anlamıyorum buraya kimse yazmasada hergün benim aklımdan geçiyosunuz sizleri çok seviyorum canım arkadaşlarım kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum...

saol efsun teyzesi ama daha karar veremedik...defne de takıldı şimdi bnm aklıma...çok kararsızız ..galba bnm kızım adsız olcak :(

Defneee gerçekten kulağa hoş geliyor :16: bende beğendim :9: inşşşaallahhh gelsin o günler adıda konur...

slm kızlar uzun zaman oldu girmeyeli tek gitmiştim bebişimle geldik:49: nasılsnz bakalım

ooooo hoşgeldin didemcim ve bebişi :49: gözün aydın olsun canım Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşşallahhhh

ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok tatlı şeker bunlar yaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlar . oğluşumla ben geldim . dün doktora gittik . doktor amcamız tahminde bulundu cinsiyetimiz için ALLAH kısmet ederse % 80 oğlum olacakmış . sizler nasılsınız .
didemciğim hoşgeldin . hayırlısı olsun canım ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin .
necla su kızının cicileri çok güzel bende başlamalıyım artık ufaktan hazırlıklara :52:

olleeeeyyy yuppiiiiiiiiiiiiiii bi kızımız vardı şimdide bi oğluşumuz olacak yaşşasııınnnnnnnnnnnnnn :118: :118: :132:

kızlarrr günaydın ;

ilk önce Allahım bebişlerinize sağlık sıhat versinnn çok sevindim nazcım güzel haberlerine ,rabbim olmayanlarada nasip etsin inşalllah

Ben kötü bir haftayla başaladım daha doğrusu dün sinirlerim çok bozuktu.si,zlerle paylaşmak istiyorum,,,,dün görümcemlere yemeğe gittik görümcem çok olgun çok ii birisi ,eşinden çok fazla haz etmem ama eşim ablasına çok düşkündür,maddi manevide destek oluruz 2tane yeğeni var eşimin.her gittiğimizde elim mümkün olduğunca boş gitmem eksiklenmemek için ya bi tatlı ya bi pasta nebilim bişy alırım,öyle sıkda gitmem 3 hafta olmuş gitmeyeli,,,neyse gittik görümcemin görümcesi kayınvalidesi geldiler onlarda yemeğe kaldılar,eni konu görümcemle sofra hazırladık bende buzluktan kıyma götürüp gitmiştim köfte yaparız diye hemen onu yaptık pişirdik,,,görümcemin görümcesi boşandı yazın şimdi yeni biriyle imam nikahı yapmış görümcemlerede adamı oraya 2.getirişi,adam çorumluymuş görümcemin kocası soruyor işte leblebisi meşhurdur dimi başka neyi meşhur diye,sonra adam benim samsunlu olduğumu duyunca samsunda hamsi yiyeceksin yok böle lezzet felan dedi,bizim eniştede ne derse beyenirsiniz???benim hanımda nişana düğüne gitti samsunlara bişy görmedik dedi,görümcemde biz vefayı görmekten gözümüz bişiy görmediki dedi kıyamam,eniştede istersen sen ister vefa kim üzerine alınırsa alınsın dedi ben şok geçirdim,,,,lafı bana attı

eve geldim benim moraller bozukk eşime anlattım agladım ne kadar zoruma gitti allahım yazık dedim ya,,,5yıldır evliyim her samsuna gittiğimde görümceme çocuklara elim boş gitmez enişteye bile tişört aldım gittim,çocuklara kıyafet kırtasiye malzemeleri sayamam yani,hatta geçen yeğenin doğumgünüydü okulda 40 kişi kutlayacaklardı pastasını eşim yaptırdı ,her sene başında 100lira çocuklara kırtasiye parası veriyoruz,harçlıkları bayram harçlıkları doğumgünleri cabası,,,,tepem öle bi attıki aynen bunu eşime söledim 5yıldır evliyiz bize gelirken elinde birşeyle gelmedi eniştesi ne gördükkk kendisinden dedim,,,tutturmuşlar ev ödüyolar kredi ödüyorlar diye 2 yıl borçları kalmışş,,,ulan benim daha evim yok kiradayım bu insanlar benden ne bekliyor anlamadım ,,,çok sinirim attı,,,eşimde hala diyoooo haklısın yapacak bişey yok ablam için çocuklar için yapacağız diyorrr,,bundan sonra bi çöpp almam eşimede hıhı dedim geçtim,,,ben sanki, kızılayımmm

vefacım bence kafaya takma boşver ne derse desin enişte bak görümcen ne güzel bi insanmış cevabıda vermiş seni görmekten başka bişeyi gözü görmeyerek ne güzel demiş valla yüreğine sağlık kocası densiz demekki sende eve giderken bişey alma bencede ama çocuklara içinden geceni al yeri gelincede sen dersin biz senden ne gördük enişte diye :9:

kızlarrrr ne güzel topicimize bebilşer yeni üyeler katılıyor maşalllah maşallah ,efsunum ahkeşkem darısı sizlere inş,,,

banuşum efsunum güzel söylüyosunıu<zda takmıcam diyorum ama zoruma gidiyo,ben şaka bile olsa bu tür muhabbetlerden hoşlanmam hele yabancı insanların yanında beni tanımaz bilmez patavatsızlık mı nedir bilemedim ama bundan sonra yok yapmam yani ne kadar değer o kadar değer,,,zaten sık görüşmüyorduk dahada mesafe girsin de anlasın,,,,amma yapacağımı biliyorum bendeeee bize bi yemeğe gelsinler sabit fiksss bir menü hazırladım tarhana çorbası kuru fasulye yada nohut her geldikelrinde dönüşümlü olarak :)) önüne koyimmde benim önceki sofralarımın kıymetini bilsin,,,üşenmedim tık gelirler diye nohutu haşaldım difrize koydum geldiklerinde tık atıcam düdüklüye alsın eniştecimmmm yesinnn bakalım:)))

kızlarrrr ne güzel topicimize bebilşer yeni üyeler katılıyor maşalllah maşallah ,efsunum ahkeşkem darısı sizlere inş,,,

banuşum efsunum güzel söylüyosunıu<zda takmıcam diyorum ama zoruma gidiyo,ben şaka bile olsa bu tür muhabbetlerden hoşlanmam hele yabancı insanların yanında beni tanımaz bilmez patavatsızlık mı nedir bilemedim ama bundan sonra yok yapmam yani ne kadar değer o kadar değer,,,zaten sık görüşmüyorduk dahada mesafe girsin de anlasın,,,,amma yapacağımı biliyorum bendeeee bize bi yemeğe gelsinler sabit fiksss bir menü hazırladım tarhana çorbası kuru fasulye yada nohut her geldikelrinde dönüşümlü olarak :)) önüne koyimmde benim önceki sofralarımın kıymetini bilsin,,,üşenmedim tık gelirler diye nohutu haşaldım difrize koydum geldiklerinde tık atıcam düdüklüye alsın eniştecimmmm yesinnn bakalım:)))

evet yaaa bebiş bekleyenler sayısı artmaya başladı :9: :49: :118:

zoruna elbet gider ama bozuldugunu belli etmeden sende ona laf sok bence.... aynen öleeeee ne kdr değer o kdr değer canımmmm
menü işi şahane :9: :27: aynen kıymetini anlasın :47:
bakalım nolcak :9:

hoşgeldin didemcim...ne güzel hamişler çoğalıyo topikte...hayırlı olsun.. biz iyiyz..sen nasılsın bebiş nasıl...
günaydın kızlar . oğluşumla ben geldim . dün doktora gittik . doktor amcamız tahminde bulundu cinsiyetimiz için ALLAH kısmet ederse % 80 oğlum olacakmış . sizler nasılsınız . didemciğim hoşgeldin . hayırlısı olsun canım ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin . necla su kızının cicileri çok güzel bende başlamalıyım artık ufaktan hazırlıklara :52:
herkese iyi akşamlar kızlar kimse yok ama ben yinede yazayım didemciğim hamileymiş gözünüz aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün inş..
Defneee gerçekten kulağa hoş geliyor :16: bende beğendim :9: inşşşaallahhh gelsin o günler adıda konur... ooooo hoşgeldin didemcim ve bebişi :49: gözün aydın olsun canım Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşşallahhhh
hepinize teşekkür ederim kızlar rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllah.. bizimki süpriz yaptı bize daha minicik zaten benide telaşesi tuttu hangi doktora gitsem ne yesem ne içsem hangi egzersizleri yapsam kafam o kadar karışık ki anlatamam :18: siz benden daha tecrübelisiniz neler yaptığımızı anlatalım birbirimize inşallah kızlar yardımcı olmuş oluruz :49: bi kiz bi oğlumuz oldu bakalım bizim bebişimiz ne olacak rabbim hayırlısını versinde önemli değil gerçi çok konuştum dimi :1: siz neler yapıyorsunuz bu arada nasıl gidiyo kızlar görüşmeyeli

herkese iyi akşamlar kızlar kimse yok ama ben yinede yazayım didemciğim hamileymiş gözünüz aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün inş.. hepinize teşekkür ederim kızlar rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllah.. bizimki süpriz yaptı bize daha minicik zaten benide telaşesi tuttu hangi doktora gitsem ne yesem ne içsem hangi egzersizleri yapsam kafam o kadar karışık ki anlatamam :18: siz benden daha tecrübelisiniz neler yaptığımızı anlatalım birbirimize inşallah kızlar yardımcı olmuş oluruz :49: bi kiz bi oğlumuz oldu bakalım bizim bebişimiz ne olacak rabbim hayırlısını versinde önemli değil gerçi çok konuştum dimi :1: siz neler yapıyorsunuz bu arada nasıl gidiyo kızlar görüşmeyeli

didemcim çok panik yapma.dr konusu önemli ama brazda şans işi netten araştır bi dr yorumlarına fln bak.bulunduğun yerdeki drlar hakkında bilgi al.onun dışında şimdilik egzersiz ve yiyecek konusuna takılma.az pişmiş etlerden ve idrar söktürücü özelliği olan yiyeceklerden(maydonoz dereotu adaçayı gibi) uzak dur şimdilik. okdr..daha sonra doktorun yönlendirir zaten...tekrar tebrikler:49:

hepinize teşekkür ederim kızlar rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllah.. bizimki süpriz yaptı bize daha minicik zaten benide telaşesi tuttu hangi doktora gitsem ne yesem ne içsem hangi egzersizleri yapsam kafam o kadar karışık ki anlatamam :18: siz benden daha tecrübelisiniz neler yaptığımızı anlatalım birbirimize inşallah kızlar yardımcı olmuş oluruz :49: bi kiz bi oğlumuz oldu bakalım bizim bebişimiz ne olacak rabbim hayırlısını versinde önemli değil gerçi çok konuştum dimi :1: siz neler yapıyorsunuz bu arada nasıl gidiyo kızlar görüşmeyeli

amin canım inşşallahhhhh...
ne güzel bi süpriz olmuş :16: bencede oldugun yerde ii bi doktor araştır inşşallahh bulursun canım
evet topiğin artık bi kızı bi oğlu bide belirsiz bebişi var artık ne güzellllll :16:
konus canım konus konusmayı özledik zaten biz...
valla ben evdeyim ders çalışıyrm onun dışında sıkıntılar yine devam ediyor ama eskisi kdr değil sükürler olsun :nazar: :nazar: :nazar:
sen anlat bakalım kayboldugunda nerelerdeydin bizi bırakıp nereye gittin yanılmıyosam köyde kalacaktın uzun bi süre
bebişde orda mı geldi yoksam

didemcim çok panik yapma.dr konusu önemli ama brazda şans işi netten araştır bi dr yorumlarına fln bak.bulunduğun yerdeki drlar hakkında bilgi al.onun dışında şimdilik egzersiz ve yiyecek konusuna takılma.az pişmiş etlerden ve idrar söktürücü özelliği olan yiyeceklerden(maydonoz dereotu adaçayı gibi) uzak dur şimdilik. okdr..daha sonra doktorun yönlendirir zaten...tekrar tebrikler:49:

aaayyy bende çiğ kıyma yeme hastalığı var yaaaa ben hamiş olursam çok zorlanıcam kesin :14: bide yapmayı yemeyi çok seviyorum kesin dubala olur çıkarım ben :9: aaa maydanozu duydum da dereotu ve adaçayını duymamıştım teşekkürler neclasucum bilgiler için... normalde maydonuzuda dereotunuda hiç eksik etmem dolaptan ve salatadan yandım ben desene yaaa amaannnnn sanki bebek varda telaş yapıyrm şimdiden benimkide güzel oldu demi :9:

Back
X