"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

huuuuu bacılar nerelerdesiniz yaaaaaaa
iyice dağıldık noldu bize böyle bi sirkelenip kendimize gelelim artık yaaaa
hiç mi özlemedik eski sohbetleri muhabbetleri :14: hadi herkes dönsün artık topişimize...
hadi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
pazartesi sizi burda görmek istiyorum vaktimiz olmasada sürekli
bi girin slm verin kendinizden haberdar edin kızlarrr yaaa :43:

efsuncuğum nasılsın ben hergün bakıyorum kimseckler yok . biz bebeğimle iyiyiz çok şükür büyümeye devam ediyoruz .

herkese günaydın

nasılsınız kızlar hepinizi çok özledimmmm uzun zamandır topicte kimseler yok ama ben yinede yazmak istedim umarım hepiniz iyisinizdir,beni soracak olursanız bildiğiniz gibi herşey aynı devam ediyor,tek değişiklik evime taşındım geçen hafta şimdi daha rahatım rabbim olmayan herkese nasip etsin inş.... benden haberler böyle arada girin sizlerde yazın merak ediyorum,şimdilik hoşçakalın öpüyorum sizleri.

herkese günaydın

nasılsınız kızlar hepinizi çok özledimmmm uzun zamandır topicte kimseler yok ama ben yinede yazmak istedim umarım hepiniz iyisinizdir,beni soracak olursanız bildiğiniz gibi herşey aynı devam ediyor,tek değişiklik evime taşındım geçen hafta şimdi daha rahatım rabbim olmayan herkese nasip etsin inş.... benden haberler böyle arada girin sizlerde yazın merak ediyorum,şimdilik hoşçakalın öpüyorum sizleri.

selam banum
evine taşındın heeee aayyyy çok sevindim canım yaaaa hadi gözünaydın canım
için huzurlu mutlu ne güzel yaaaa valla çok sevindim canımmmmmm
bende griple boğuşmaya devam ediyorum işte aynı canım
bende seni öptüm kocamannnnnnnnnnnnnn

Doğum Yılın Mübarek olsun ya Ümmeti MUHAMMED ( S.a.v. ),
Mevlid kandilinizi en içten dileklerimle kutlarım, ALLAH-Ü TEÂLÂ nice nice kandillere sağlıklı bir şekilde ulaşmamızı nasib etsin...

$295372_462794357103670_1636600932_n.webp

Canlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim,banuş yeni evine taşınmış hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başına inşallah :))efsunum hasta olmuş geçmiş olsun kuzum bol bol bitki çayı iç şifa olsun,bizim hamişlerde bebeişleri büyütüyolasr allah hayırlı doğum nasip etsin onlara,

kızlar haftasonu annemle babam geldiler oğluşa bakmaya k.validem ameliyat oluyor safra kesesinden birazda istirahat edecek bakalım ailem yanımda ya çok mutluyum :))))

Öpüyorum hepininizi kucak dolusu

Canlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim,banuş yeni evine taşınmış hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başına inşallah :))efsunum hasta olmuş geçmiş olsun kuzum bol bol bitki çayı iç şifa olsun,bizim hamişlerde bebeişleri büyütüyolasr allah hayırlı doğum nasip etsin onlara,

kızlar haftasonu annemle babam geldiler oğluşa bakmaya k.validem ameliyat oluyor safra kesesinden birazda istirahat edecek bakalım ailem yanımda ya çok mutluyum :))))

Öpüyorum hepininizi kucak dolusu

içtim canım sağol canımmm :16:
ne güzellll annenle babanın gelmesiii :16::16::16: ii moral olmuştur sana
kv çok geçmiş olsun canım şimdiden inşşallahh çabuk toparlar kendini
desene ailen uzun süre kaçacak yanında iii iii ne güzel canım çok sevindim senin adına
bende seniii çokkk :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

içtim canım sağol canımmm :16:
ne güzellll annenle babanın gelmesiii :16::16::16: ii moral olmuştur sana
kv çok geçmiş olsun canım şimdiden inşşallahh çabuk toparlar kendini
desene ailen uzun süre kaçacak yanında iii iii ne güzel canım çok sevindim senin adına
bende seniii çokkk :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

sağol efsunum çok kalmasalarda 2-3 hafta burdalar çok şükür ozlemişim annemi babamı bulunmaz nimet onlar bizim için:)))kendine iyi bak çabuk iyileş bakalım canım havalar artık soğudu iyice.

sağol efsunum çok kalmasalarda 2-3 hafta burdalar çok şükür ozlemişim annemi babamı bulunmaz nimet onlar bizim için:)))kendine iyi bak çabuk iyileş bakalım canım havalar artık soğudu iyice.

2-3 haftaysa yine ii canım ne güzel işte... valla bu gidişle iyileşemicem gibi yine grip havam var :14:

mrb kızımın teyzelerii.biz ne zmndır girmiyoruz foruma...şafak sayıyoruz..o yüzden evde çok heyecan yapmayayım diye gezmelere gidiyoruz kızımla .10 gün sonra dr amcamızla kontrlmz var..bn normal doğum istiyorum ama bklm dr ne dicek. o zmn dahada netleşicek herşey...sizde ne var ne yok.öptük sizi..

mrb kızımın teyzelerii.biz ne zmndır girmiyoruz foruma...şafak sayıyoruz..o yüzden evde çok heyecan yapmayayım diye gezmelere gidiyoruz kızımla .10 gün sonra dr amcamızla kontrlmz var..bn normal doğum istiyorum ama bklm dr ne dicek. o zmn dahada netleşicek herşey...sizde ne var ne yok.öptük sizi..

selam yegenimizin tatlı annesiiiiii
bencede gezmen en güzeli canım yaaa cidden evde durdukça heyecan olur
gidin bakalım ne dicek doktuş amcacık :1: aaa doktuşun erkek miydi neclasucum senin bilmiyodum
inşşalahhhh hersey normaldir ve doğumunda normal olur canım en sağlıklısı normal olan çünkü
ammaannn ne olsın aöf sınavları vardı onlarla uğrastım ben hersey aynı devam ediyo bende canım
bende ikiniziiii öptüm kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım hayırlı doğumlar rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah ...öpüyorum fıstıkı ve seni :)))))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizeeeeeeeeee bomba gibi bir haberim vaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr!!!

biz ev aldık :))) 1aya kadar taşınıyoruz inanamıyorum:)))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizeeeeeeeeee bomba gibi bir haberim vaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr!!!

biz ev aldık :))) 1aya kadar taşınıyoruz inanamıyorum:)))

ayyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne güzel bi haber bu böyleeeeeee çok sevindim toprağam ben senin adına yaaaaaa
ne güzel bi duygu buuuuuu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ayyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne güzel bi haber bu böyleeeeeee çok sevindim toprağam ben senin adına yaaaaaa
ne güzel bi duygu buuuuuu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canımmm gerçekten öyle okadar ii oldukiii nasip oldu sonunda bakalım şimdi mutfak vestiyer banyo aksesuar bakıyorum bi onlar eksik efsunummm bir an önce hayırlısı ile yerleşip oturmak istiyoruz bakalım

canımmm gerçekten öyle okadar ii oldukiii nasip oldu sonunda bakalım şimdi mutfak vestiyer banyo aksesuar bakıyorum bi onlar eksik efsunummm bir an önce hayırlısı ile yerleşip oturmak istiyoruz bakalım

valla süper olmuş canımmmmmm çok sevindimmmmmm
ayyyy ne güzel yuvanı baştan kuruyosun işte :69:
inşşallah canım inşşşlahhhhh çok az kaldıı

kızlaaaaaarrrrrr hepinizi özledimmm yaaaa sanmayın ki sizlri unuttum hayat işte insanı savuruyo kk ya girmek için hep kendime bi değişiklik aradım haytaımda bi farklılık olup girmesini istedim sürekli aynı sıkıntılarla sizleride bunalttığım için uzak kaldım arada girip baktım kimseler yoktu geri çıktım ama bu sefer hayatımdaki mükemmel gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim hepiniz benim kadar sevineceğine inanıyorum.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz ayrı eve çıkıyoruzzzzz. mayısta Allahın izniyle inşallah. Çok çektim çok sabrettim şimdi rabbim karşılığını verdi inşallah inanın hala inanamıyorum. hemde başka bi gelişme daha oldu geçici kirada oturacağım arsa mütahite veriliyo biter bitmez oraya kendi evimize taşınacağız. hepiniz benim için çok dua ettiniz Allah hepinizden razı olsun...

kızlaaaaaarrrrrr hepinizi özledimmm yaaaa sanmayın ki sizlri unuttum hayat işte insanı savuruyo kk ya girmek için hep kendime bi değişiklik aradım haytaımda bi farklılık olup girmesini istedim sürekli aynı sıkıntılarla sizleride bunalttığım için uzak kaldım arada girip baktım kimseler yoktu geri çıktım ama bu sefer hayatımdaki mükemmel gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim hepiniz benim kadar sevineceğine inanıyorum.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz ayrı eve çıkıyoruzzzzz. mayısta Allahın izniyle inşallah. Çok çektim çok sabrettim şimdi rabbim karşılığını verdi inşallah inanın hala inanamıyorum. hemde başka bi gelişme daha oldu geçici kirada oturacağım arsa mütahite veriliyo biter bitmez oraya kendi evimize taşınacağız. hepiniz benim için çok dua ettiniz Allah hepinizden razı olsun...

gözünaydın canım çok sevindim :16:
hersey gönlünce olsun inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bu çok güzel bir haber canım çok sevindim . ALLAH yeni yuvanızda hayırlısıyla sahlıklı huzurlu bir şekilde yaşamanızı nasip etsin canım .

Back
X