- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.111
- 798
- Konu Sahibi Sherlock Holmess
-
Calisan bir kadinin esinden "harclik" almasi his bir soylem degil bence, once bu durumu revize edin.maaş kartım bende sadece gelen parayı ortak hesaba gönderiyorum ama hesap eşimin adına tabi. Gereksiz harcıyor desem yalan olur bize ev araba almak için biriktiriyor beni de kısıtlamiyor harçlığım yetmezse yeniden gönderiyor ama bilemedim yine de
İyi de sonuçta o parayı siz kazanıyorsunuz tamam ortak gider veya birikim için bir miktar destek olursunuz ama onun haricinde kalan paranızı istediğiniz gibi harcarsınız eşiniz bu konuda size karışamazSanırım benim har vurup harman savuracağımı düşünüyor kendince bize birikim yapıyor
Hepsini değil kendime istediğim kadar harçlık alıp kalanı ortak hesaba atıyorum ortak diyorum ama internet bankacılığı şifresini bile bilmiyorumHayır böyle değil yani eğer gerekliyse kartı verirsiniz o rahatlığı sunarsınız sonuçta ikinizin parası ortak ama niye hepsini gönderiyorsunuz ki
Evet ama ben evin reisiysem bende olacak diyor
Maaş hesabinın şifresini gizlice öğrendim arada bakıyorum ters bir durum yokBen bu soylemden hic hoslanmadim. Esinizin internet bankaciligina erisebiliyor musunuz?
Maaş hesabinın şifresini gizlice öğrendim arada bakıyorum ters bir durum yok
Belkide bilemem ama eşim benim sormama izin vermiyor araba almak için biriktiriyorum senin maasina asla dokunmuyorum ortak hesapta kalıyor diyor sadeceSiz yeni yeni para kazanmaya başladığınız için gözünüzde büyütüyorsunuz muhtemelen, bozulmanız ondandır. Biz de eşimle böyle yapıyoruz senelerdir. Harcayacağım kadarı bende kalır, büyük kısmını yollarım. Ek kredi kartı da var bende. Ödemeleri yapar, kalanı ortak hesapta biriktirir. Her şeyi de kalem kalem not ettiği bir defteri vardır. İstesem bakarım oradan ne nereye gidiyor ama hiç merak edip bakmadım. Güveniyorum çünkü.
Evet ama ben evin reisiysem bende olacak diyor
Kendisi sorduğum zaman bana hesap mi soruyosun tarzında çıkışıyor ezik hissediyormuş muşNeden gizlice ogrendiniz ki? Bu tip seylerin gizlenmesi hos degil bence
Kendisi sorduğum zaman bana hesap mi soruyosun tarzında çıkışıyor ezik hissediyormuş muş
He ortak hesapsa bence normal,sorun eşinize sizde indirin telefonunuzaHepsini değil kendime istediğim kadar harçlık alıp kalanı ortak hesaba atıyorum ortak diyorum ama internet bankacılığı şifresini bile bilmiyorum
Eşimin sordurmaması hesapları bana göstermemesi beni huzursuz ediyor eskiden ben çalişiyorum ben kazanıyorum sorma diyordu e ama şimdi ben de çalışiyorum ve onun bana verdiği harçlık ile benim ona verdiğim koca maaş kıyaslanamazBence ortak bir yerde olmalı ayrıca 2 yıldır adamdan yerken adamın zoruna gitmemiş iki ayda gözünüz açılmış onunki emek değil miydi para değil miydi bu tarz hesaplar hoş değil ya
Çok garip ne alakası varki eziklikle biraz eski kafalı bi düşünce sankiKendisi sorduğum zaman bana hesap mi soruyosun tarzında çıkışıyor ezik hissediyormuş muş
Benim parama dokunmadığını araba almak için biriktirdiğini söylüyorEzik Hissediyosa sizin maasiniza elini surmesin, maasi gonderince ezilmiyor muymus? Ilginc
Ama siz çalışmasanız da benim param demesi doğru değil kiEşimin sordurmaması hesapları bana göstermemesi beni huzursuz ediyor eskiden ben çalişiyorum ben kazanıyorum sorma diyordu e ama şimdi ben de çalışiyorum ve onun bana verdiği harçlık ile benim ona verdiğim koca maaş kıyaslanamaz
Evet evlilikte ortak gelir bilinci ben çalışmadan önce de yoktu bu yüzden hamile halimle bel çürütüp aylarca ders çalıştımAma siz çalışmasanız da benim param demesi doğru değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?