- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.266
- 798
- Konu Sahibi Sherlock Holmess
-
Benim parama dokunmadığını araba almak için biriktirdiğini söylüyor
Haklısınız maşallah atanmışsınız tebrik ederim,işte bazı eşler malesef böyle değişeceğini de sanmıyorum biz burda şöyle böyle diyoruz ama her insan da bir olmuyor ki anlaşmak istiyorsan bazı şeyleri görmezden geliyorsunEvet evlilikte ortak gelir bilinci ben çalışmadan önce de yoktu bu yüzden hamile halimle bel çürütüp aylarca ders çalıştım
Teşekkür ederim.. maalesef öyleHaklısınız maşallah atanmışsınız tebrik ederim,işte bazı eşler malesef böyle değişeceğini de sanmıyorum biz burda şöyle böyle diyoruz ama her insan da bir olmuyor ki anlaşmak istiyorsan bazı şeyleri görmezden geliyorsun
Evet araba onun üstüne olacak ayrica bana güvenmiyor gereksiz harcarmışımSize alınacak araba için birikim yapiyorsa siz biriktirin yani ne gerek var size yatan maaşı tutup ona atıp sonra bir daha size atılıp araba alınacak. Çok saçma geldi bana. Noterde araba sizin üstünüze olacaksa sizin hesaptan para çıkması lazım, arabayı da mı kendi üstüne yapacak?
Hoşt köpek diyemiyor musunuz? Diyemiyorsaniz ben diyim rahatlarsınız biraz.Evet araba onun üstüne olacak ayrica bana güvenmiyor gereksiz harcarmışım
Evet araba onun üstüne olacak ayrica bana güvenmiyor gereksiz harcarmışım
Calismadiysa da evde yan gelip yatti mi konu sahibi ? Ne alakasi varNasıl zorunuza gidiyor?
Adam parayı kendi mi yiyor?
borc mu ödüyorsunuz?aile için borcunuz mu var yani?
Eşiniz parayı ne yapıyor?
Ya bir şey dicem bu çok bencilce değil mi 2 yıl çalışmayıp eşiniz çalıştı size baktı şimdi sizde kazanıyorsunuz eviniz için harcıyorsunuz ya da birikim ya da her neyse bu size neden dokundu
Bizde saglikciyiz esim ile.Herkese merhabalar kk üyeleri ben yeni atandım sağlıkçıyım eşimde sağlıkçı 2 yıllık evliyiz eşim maddi konulara bugüne kadar beni karıştırmazdı harçlığımı alır kenara çekilirdim ama artık benimde elim ekmek tutuyor şükür 2 aydır çalışıyorum şuan ki düzende kendime rahat davranabileceğim bir harçlık ayırıp kalan maaşı eşime gönderiyorum ama içten içe bu durum zoruma gidiyor çalışan hanımlar sizde durumlar nasil evlilikte gelir birliği nasıl olmalı sizce gereksiz mi bozuluyorum ?
Evet araba onun üstüne olacak ayrica bana güvenmiyor gereksiz harcarmışım
Esimin maaşını eve çocuğa faturalara ayrıca küçuk bir kredi borcumuz var ona harcayıp ayı eksiyle kapatıyoruz benim maaşımı bir kenara atıp yokmuş gibi yaşiyoruzBizde saglikciyiz esim ile.
Ortak faturalarin gideri bellidir. Benim hesapdan cekiliyor . O yuzden esim yarisini bana yollar. Geriye kalan maasi kendinin. Bende de oyle. Kalan maasimi sormaz etmez. Ay sonuna dogru sorariz birbirimize paran varmi diye. Yoksa kenardaki paraden aliriz
Yani sizdeki durumun tersikalan Maas faturalar icin mi ? Eger degilse bence yollama hepsini.
Neden eksiye iniyorsunuz ?Esimin maaşını eve çocuğa faturalara ayrıca küçuk bir kredi borcumuz var ona harcayıp ayı eksiyle kapatıyoruz benim maaşımı bir kenara atıp yokmuş gibi yaşiyoruz
Ben de aynı durumdaydım hatta konu açmıştım.. 4-5 bin al kalan 25 bini ona atardım. Bizde borç vardı kredi borcu falan zaten ama sonra arada borsa ya falan yatırdığını görüyordum ben yapamıyordum mesela.. evin market yardımcı kadın bütün paraları onda birikecekmiş.. kadın yardımcı parasını bile bana vermek istemezdi. Sorunca da hesap sorma evin reisi benim maddi şeyler bana sorulur derdi.. para benim olunca onun , onun olunca yine onun.. biz mantığı yoktu. Ve beni suçlardı bencilsin vs diyeTeşekkür ederim.. maalesef öyle
Bizim durumda bununla birebir aynı peki ne yaptınız?Ben de aynı durumdaydım hatta konu açmıştım.. 4-5 bin al kalan 25 bini ona atardım. Bizde borç vardı kredi borcu falan zaten ama sonra arada borsa ya falan yatırdığını görüyordum ben yapamıyordum mesela.. evin market yardımcı kadın bütün paraları onda birikecekmiş.. kadın yardımcı parasını bile bana vermek istemezdi. Sorunca da hesap sorma evin reisi benim maddi şeyler bana sorulur derdi.. para benim olunca onun , onun olunca yine onun.. biz mantığı yoktu. Ve beni suçlardı bencilsin vs diye
Ortak birsey icin birikim vs yapiyorsa cok sorun degil ama bu cumleyi kuran adami kafasi ve anusunu birlestirmek suretiyle basket topu yapar potadan sokarim.Evet ama ben evin reisiysem bende olacak diyor
Ben boşanma davası açıyorum. Başka sıkıntılarımız da vardı.. infertil olduğunu gizlemişti vs.. ve tek gündemimiz paraydı..Bizim durumda bununla birebir aynı peki ne yaptınız?
Hakkınızda hayırlisı olsunBen boşanma davası açıyorum. Başka sıkıntılarımız da vardı.. infertil olduğunu gizlemişti vs.. ve tek gündemimiz paraydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?