Eş ile maddi konular

Evet ama ben evin reisiysem bende olacak diyor
E siz de desenize sen evin reisi değilsin diye. Evin reisiyim diyecek kadar geleneksel kafadaysa bi zahmet kadının parasına da dokunmasın, tek başına geçindirsin evi. Bunlar da böyle tribe giriyor ya hayret bir şey.

Calismadiysa da evde yan gelip yatti mi konu sahibi ? Ne alakasi var
Konuyu çarpıtmayın.
Yan gelip yatmadı hiç birimiz yan gelip yatmıyoruz üstelik bir çoğumuz hem işte hem evde çalışıyoruz. Konu sahibi su an yine hem evde çalışıyor hem dışarda. Ben şunu sormak istedim eşi kadinin parasını alıp kendi mi yiyor?
Borç mu ödüyorlar?
Mesela borç ödüyorlardır yıllardır adam tek ödemiştir şimdi eşinin tabii ki parasıni da katacak.

Konuyu nasıl çarpıtmışsınız öyle saçma ki! Halbu ki konu sahibi sorumu anlamış v cevap vermiş s

Bizde tamtersi eşim parayı bana atar ben borçları öder kalaniyla yatarım yaparım. Bunu esime ben teklif etmedim . Kendisi gönderdi her zaman . Zoruna gittiğini de düşünmüyorum çünkü parayı car cur etmeyeceğimi bilir. Yatırım hesabına bakarken hesabı da kendisine atıyorum tabi ki . Tam tersi olsa benimde zoruma gitmezdi karı kocayiz sonuçta ayrı gayrı olmamalı

Peki şunu merak ediyorum. 4-5 bin almam ona fazla gelirdi. Sizin rahatça harcayabileceğiniz dediğiniz miktar ne merak ettim sadece.. 4-5 bini bitirince kızardı da bana
Yani bende ortalama o kadar harcıyorum ama bu bana zaten yetiyor geçersemde duruma göre yorum yapar gereklimiydi diye bakar

Ciftler arasinda muazzam otesi bir uyum ask sevgi saygi olsa dahi, kadinin erkege tum maasini gonderiyor olmasi nereden baksak bagimlilik hareketi. Esinize gudumlu degilsiniz ki maddi yonden esitsiniz. Ben mi yanlis dusunuyorum? Erkegin kadina maasini yolladigi bi durum hic gormedim ama yollamasin da zaten, paranizi cebinizde tutun yahu zaten ayni evin insanisiniz kimse kimseden para kacirmaz. He guvenilmez birtakim olaylar yasanmissa bilemeyecegim. Esim benden boyle bir seyi rica bile edemez.

O zaman konunuzda belirtin bunları , o zaman eşiniz gibi yapın maaşınızın hepsini bilmesin hesap göstermeyin üç aşağı beş yukarı bir şey söyleyin ve böyle bir adamla mutlaka gizli saklı birikim yapın

Konu sahibi resmen eşinin baskısı altında böyle bir durumda boşanması daha doğru

Yani bende ortalama o kadar harcıyorum ama bu bana zaten yetiyor geçersemde duruma göre yorum yapar gereklimiydi diye bakar
Ben de bozuluyordum. Hatta son zamanlarda kavgalarımız hep bu yöndeydi. Israrla bütün para kendinde biriksin isterdi. Borçlar benim üstüme paralar da bende kalcak derdi. Benimkinin uslubu kötüydü. Çözülemeyecek bir şey değil bence. Çocukları kullanarak onlara lazım olur vs diyerek ben de birikim yapmak istiyorum diyebilirsiniz. Ben mesela gün e katılcam derdim. Herkeste gün parası var bir tek bende yok deyince gün parası altında birikim yaptım..

sherlock holmes hanimin bosanmak istedigini sanmiyorum. Esinin iban numarasini sık para gonderilenler kismindan cikarirsa ici rahat eder gibi duruyor
Boşanmaya gidecek bir konu değil bence. Adam harcamayıp biriktiriyorsa neden boşanılsın. Konu sahibi ihtiyaçlarını rahatça karşılıyorsa , istediğini alıp gerisini gönderiyorsa birikim de güzel bir şey.. zaman kötü malum.. bilemedim.. ben de birikim yapıcam harcamıycam denilerek çözülebilir..

Bizde benim banka kartım var kendi maaşım oraya yatar bir de eşimle ortak banka hesabımız var onun maaşıda oraya yatar. Onun maaşıyla evi geçindiririz, yetmediği yerde benim maaşımdan devam ederiz ama benim hesabıma gelirime karışmaz.

sherlock holmes hanimin bosanmak istedigini sanmiyorum. Esinin iban numarasini sık para gonderilenler kismindan cikarirsa ici rahat eder gibi duruyor
Aslında konu sahibi boşuna çalışmış oluyor bütün parayı eşine verdikten sonra çalışmanın ne gereği var. Ben evli değilim ama olsam sırf bu sebepten boşarım.

Esinin tarzi uslubu burasi benim coplugum benim borum oter seklinde oldugu icin sinirlendik yani bu kafayla giderse cocuklar calismaya basladiginda onlarin da parasini atar kendi kesesine. Tuhaf bi istek ya bunu isteyen erkekler sanki ev degil isyeri kurmus gibi

Bence en güzeli bu.. birkaç arkadaşım daha var bu şekilde olunca daha mutlu olduklarını farkettim. Kadın harçlık alıp kalanı eşine gönderince kötü hissediyor..zaten kadın huzursuz olunca olmuyor o evlilik..

Aslında konu sahibi boşuna çalışmış oluyor bütün parayı eşine verdikten sonra çalışmanın ne gereği var. Ben evli değilim ama olsam sırf bu sebepten boşarım.
Yani kendimi personel gibi hissettigim bi yerde ben de uzun sure duramam ya, bu devirde parani bana ver ben reisim demek... kabile reisi herhalde

İyide adam konu sahibinin maaşını araba için biriktiriyor ve alacağı arabayı kendi üzerine yapmak istiyor bence boşanmak için geçerli bir sebep. Maddiyat in olduğu yerde aşk ve sevgi biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…