- 21 Kasım 2017
- 28.850
- 125.126
- 598
- Konu Sahibi Sherlock Holmess
-
E siz de desenize sen evin reisi değilsin diye. Evin reisiyim diyecek kadar geleneksel kafadaysa bi zahmet kadının parasına da dokunmasın, tek başına geçindirsin evi. Bunlar da böyle tribe giriyor ya hayret bir şey.Evet ama ben evin reisiysem bende olacak diyor
Konuyu çarpıtmayın.Calismadiysa da evde yan gelip yatti mi konu sahibi ? Ne alakasi var
Bizde tamtersi eşim parayı bana atar ben borçları öder kalaniyla yatarım yaparım. Bunu esime ben teklif etmedim . Kendisi gönderdi her zaman . Zoruna gittiğini de düşünmüyorum çünkü parayı car cur etmeyeceğimi bilir. Yatırım hesabına bakarken hesabı da kendisine atıyorum tabi ki . Tam tersi olsa benimde zoruma gitmezdi karı kocayiz sonuçta ayrı gayrı olmamalımaaş kartım bende sadece gelen parayı ortak hesaba gönderiyorum ama hesap eşimin adına tabi. Gereksiz harcıyor desem yalan olur bize ev araba almak için biriktiriyor beni de kısıtlamiyor harçlığım yetmezse yeniden gönderiyor ama bilemedim yine de
Peki şunu merak ediyorum. 4-5 bin almam ona fazla gelirdi. Sizin rahatça harcayabileceğiniz dediğiniz miktar ne merak ettim sadece.. 4-5 bini bitirince kızardı da banaHakkınızda hayırlisı olsun
Ben bu kafa yapısında olana vermem ya paramı.Evet ama ben evin reisiysem bende olacak diyor
Yani bende ortalama o kadar harcıyorum ama bu bana zaten yetiyor geçersemde duruma göre yorum yapar gereklimiydi diye bakarPeki şunu merak ediyorum. 4-5 bin almam ona fazla gelirdi. Sizin rahatça harcayabileceğiniz dediğiniz miktar ne merak ettim sadece.. 4-5 bini bitirince kızardı da bana
O zaman konunuzda belirtin bunları , o zaman eşiniz gibi yapın maaşınızın hepsini bilmesin hesap göstermeyin üç aşağı beş yukarı bir şey söyleyin ve böyle bir adamla mutlaka gizli saklı birikim yapınEşimin sordurmaması hesapları bana göstermemesi beni huzursuz ediyor eskiden ben çalişiyorum ben kazanıyorum sorma diyordu e ama şimdi ben de çalışiyorum ve onun bana verdiği harçlık ile benim ona verdiğim koca maaş kıyaslanamaz
Konu sahibi resmen eşinin baskısı altında böyle bir durumda boşanması daha doğruCiftler arasinda muazzam otesi bir uyum ask sevgi saygi olsa dahi, kadinin erkege tum maasini gonderiyor olmasi nereden baksak bagimlilik hareketi. Esinize gudumlu degilsiniz ki maddi yonden esitsiniz. Ben mi yanlis dusunuyorum? Erkegin kadina maasini yolladigi bi durum hic gormedim ama yollamasin da zaten, paranizi cebinizde tutun yahu zaten ayni evin insanisiniz kimse kimseden para kacirmaz. He guvenilmez birtakim olaylar yasanmissa bilemeyecegim. Esim benden boyle bir seyi rica bile edemez.
Ben de bozuluyordum. Hatta son zamanlarda kavgalarımız hep bu yöndeydi. Israrla bütün para kendinde biriksin isterdi. Borçlar benim üstüme paralar da bende kalcak derdi. Benimkinin uslubu kötüydü. Çözülemeyecek bir şey değil bence. Çocukları kullanarak onlara lazım olur vs diyerek ben de birikim yapmak istiyorum diyebilirsiniz. Ben mesela gün e katılcam derdim. Herkeste gün parası var bir tek bende yok deyince gün parası altında birikim yaptım..Yani bende ortalama o kadar harcıyorum ama bu bana zaten yetiyor geçersemde duruma göre yorum yapar gereklimiydi diye bakar
sherlock holmes hanimin bosanmak istedigini sanmiyorum. Esinin iban numarasini sık para gonderilenler kismindan cikarirsa ici rahat eder gibi duruyorKonu sahibi resmen eşinin baskısı altında böyle bir durumda boşanması daha doğru
Boşanmaya gidecek bir konu değil bence. Adam harcamayıp biriktiriyorsa neden boşanılsın. Konu sahibi ihtiyaçlarını rahatça karşılıyorsa , istediğini alıp gerisini gönderiyorsa birikim de güzel bir şey.. zaman kötü malum.. bilemedim.. ben de birikim yapıcam harcamıycam denilerek çözülebilir..sherlock holmes hanimin bosanmak istedigini sanmiyorum. Esinin iban numarasini sık para gonderilenler kismindan cikarirsa ici rahat eder gibi duruyor
Bizde benim banka kartım var kendi maaşım oraya yatar bir de eşimle ortak banka hesabımız var onun maaşıda oraya yatar. Onun maaşıyla evi geçindiririz, yetmediği yerde benim maaşımdan devam ederiz ama benim hesabıma gelirime karışmaz.Herkese merhabalar kk üyeleri ben yeni atandım sağlıkçıyım eşimde sağlıkçı 2 yıllık evliyiz eşim maddi konulara bugüne kadar beni karıştırmazdı harçlığımı alır kenara çekilirdim ama artık benimde elim ekmek tutuyor şükür 2 aydır çalışıyorum şuan ki düzende kendime rahat davranabileceğim bir harçlık ayırıp kalan maaşı eşime gönderiyorum ama içten içe bu durum zoruma gidiyor çalışan hanımlar sizde durumlar nasil evlilikte gelir birliği nasıl olmalı sizce gereksiz mi bozuluyorum ?
Aslında konu sahibi boşuna çalışmış oluyor bütün parayı eşine verdikten sonra çalışmanın ne gereği var. Ben evli değilim ama olsam sırf bu sebepten boşarım.sherlock holmes hanimin bosanmak istedigini sanmiyorum. Esinin iban numarasini sık para gonderilenler kismindan cikarirsa ici rahat eder gibi duruyor
Esinin tarzi uslubu burasi benim coplugum benim borum oter seklinde oldugu icin sinirlendikBoşanmaya gidecek bir konu değil bence. Adam harcamayıp biriktiriyorsa neden boşanılsın. Konu sahibi ihtiyaçlarını rahatça karşılıyorsa , istediğini alıp gerisini gönderiyorsa birikim de güzel bir şey.. zaman kötü malum.. bilemedim.. ben de birikim yapıcam harcamıycam denilerek çözülebilir..
Bence en güzeli bu.. birkaç arkadaşım daha var bu şekilde olunca daha mutlu olduklarını farkettim. Kadın harçlık alıp kalanı eşine gönderince kötü hissediyor..zaten kadın huzursuz olunca olmuyor o evlilik..Bizde benim banka kartım var kendi maaşım oraya yatar bir de eşimle ortak banka hesabımız var onun maaşıda oraya yatar. Onun maaşıyla evi geçindiririz, yetmediği yerde benim maaşımdan devam ederiz ama benim hesabıma gelirime karışmaz.
Yani kendimi personel gibi hissettigim bi yerde ben de uzun sure duramam ya, bu devirde parani bana ver ben reisim demek...Aslında konu sahibi boşuna çalışmış oluyor bütün parayı eşine verdikten sonra çalışmanın ne gereği var. Ben evli değilim ama olsam sırf bu sebepten boşarım.
İyide adam konu sahibinin maaşını araba için biriktiriyor ve alacağı arabayı kendi üzerine yapmak istiyor bence boşanmak için geçerli bir sebep. Maddiyat in olduğu yerde aşk ve sevgi biter.Boşanmaya gidecek bir konu değil bence. Adam harcamayıp biriktiriyorsa neden boşanılsın. Konu sahibi ihtiyaçlarını rahatça karşılıyorsa , istediğini alıp gerisini gönderiyorsa birikim de güzel bir şey.. zaman kötü malum.. bilemedim.. ben de birikim yapıcam harcamıycam denilerek çözülebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?