- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi Pretty little liars
-
bir dsaha olursa eşini taksiyle yolla eve bıraksın sende arabayla çocuğunu alıp eve geçersin prens ve prensesler taksi tutsunlar insanlar kullanmaya bayılıyorlar haksız değilsiniz uzatırsa uzatsın boşverinhayır gayet iyi .Çıkarken eşim hadi hadi diye beni acele ettirdi ben de noluyorsun diyince söyledi bizimkiler yarım saattir bekliyormuş diye.Bne de yarım saattir bizi mi bekliyorlar binip gitselerdi dedim ondan sonra başladık.Ynai söylediğimin arkasındayım insan niye yarım saat bekler yahu bin git evine
kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.Haklıyken haksız duruma düştüm gibi geliyor uzatıp başa konular açarak .bir dsaha olursa eşini taksiyle yolla eve bıraksın sende arabayla çocuğunu alıp eve geçersin prens ve prensesler taksi tutsunlar insanlar kullanmaya bayılıyorlar haksız değilsiniz uzatırsa uzatsın boşverin
Öncelik çocuğum olurdu. Önce onu alırdım. Sonra annesi babasıni almaya giderdik. Anne babası ya da annem babam olması farketmez.sürekli değil tabi ama bir kerelik de değil
bence de uzatmanıza gerek yokmuş bir daha sen taksiyle git benim çocuğum 40 dk bekleyemez ben alırım deyinkesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.Haklıyken haksız duruma düştüm gibi geliyor uzatıp başa konular açarak .
Günaydın hanımlar.Bir konuda görüşleriniz almak istiyorum .Eşimle dün çok kötü tartıştık.Şu an konuşmuyoruz.Olayı özetlemem gerekirse dün işyerinden çıkarken (aynı yerde çalışıyoruz) anne baba ve ablasını çarşıdan alacağımızı söyledi.Çarşı işyerine ters bi yerde ve oğlanı da kreşten almamız gerekiyor.Yani o saatte ki trafik yoğunluğunu da göz önüne alırsak kreşe geç kalacaz kaçınılmaz olarak.Ben de neden otobüsle dönmemişler ki biliyorlar çocuğu kreşten alacağımızı falan diye biraz da konuyu uzatarak
Haklı haksız yok. Arada saçmalamaya caksak neden evlendikkonuştum.Tabi eşim abartma çok geç kalacak olsak ben zaten söylerim gelemem diye falan dedi.Ama ben uzatmaya devam ettim.Tartışma evde de devam etti ve olmadık yerlere gitti.Geceden beri konuşmuyoruz.Galiba bugünlerde sinirlerim biraz bozuk.Bilmiyorum biraz abarttım sanırım.Haksızım değil mi ?
aynen önce ablasını sonra da anne babasını evlerine bıraktık.İşte erkeklere ailesi hakkında birşey söyleyince haklı da olsan asla kabul etmiyorlarEvlerine mi biraktiniz onlari? Cocuga gec de kalabilirdiniz. Ben sizi hakli buldum. Otobuse binince insanin ayaklari asinmiyor. Taksiye de binebilirlerdi. Ayni tepkiyi ben de verirdim heralde sinir bozucu gercekten. Ama sanirim kibarca biz de cocugu kresten alacaktik allahtan trafige takilmadik yoksa cocukbekleyip uzulecekti derseniz belki empati yapmayi diger sefere dusunurlerdi.
Kesinlikle ama sinirlenince politik olamıyorum maalaesef hatta hiçbir zaman olamıyorum :)Ben olsam beni kreşin oraya bırak dönüşte alırsın çocuk tek kalmasın derim
Veya annenlere söyle bi yerde çay içsinler çocuğu alıp oraya geçeriz derim
İki çözümüme de hayır derse o zaman küsüp konuşmayan ben olurum.
Ama "annenler neden başka bi araçla dönmüyorlar?" Demek tamamen gardını almasına neden olur.
Aile konularında politik davranmak her zaman kazandırır
Bende sinirlenince gözü birşeyi görmeyen biriyim ama zamanla aile konularında politik olmayı öğrendim kendi aile huzurum açısından, çok etkili oldu işime geldiği gibi ama politikliği katarak davranmak. Eşin hiç haklı çıkamıyor sen haklı oluyorsun suçlamadan davrandığın içinKesinlikle ama sinirlenince politik olamıyorum maalaesef hatta hiçbir zaman olamıyorum :)
Aslinda politik olsaniz bu sorunlar hic olmayacakti. Ben de cogu zaman olamiyorum.onlarda size boyle tatli iyilikler yapiyor mu?Kesinlikle ama sinirlenince politik olamıyorum maalaesef hatta hiçbir zaman olamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?