Eş ile tartışma

bir dsaha olursa eşini taksiyle yolla eve bıraksın sende arabayla çocuğunu alıp eve geçersin prens ve prensesler taksi tutsunlar insanlar kullanmaya bayılıyorlar haksız değilsiniz uzatırsa uzatsın boşverin

bir dsaha olursa eşini taksiyle yolla eve bıraksın sende arabayla çocuğunu alıp eve geçersin prens ve prensesler taksi tutsunlar insanlar kullanmaya bayılıyorlar haksız değilsiniz uzatırsa uzatsın boşverin
kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.Haklıyken haksız duruma düştüm gibi geliyor uzatıp başa konular açarak .

kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.Haklıyken haksız duruma düştüm gibi geliyor uzatıp başa konular açarak .
bence de uzatmanıza gerek yokmuş bir daha sen taksiyle git benim çocuğum 40 dk bekleyemez ben alırım deyin

Evlerine mi biraktiniz onlari? Cocuga gec de kalabilirdiniz. Ben sizi hakli buldum. Otobuse binince insanin ayaklari asinmiyor. Taksiye de binebilirlerdi. Ayni tepkiyi ben de verirdim heralde sinir bozucu gercekten. Ama sanirim kibarca biz de cocugu kresten alacaktik allahtan trafige takilmadik yoksa cocukbekleyip uzulecekti derseniz belki empati yapmayi diger sefere dusunurlerdi.

Ben olsam beni kreşin oraya bırak dönüşte alırsın çocuk tek kalmasın derim
Veya annenlere söyle bi yerde çay içsinler çocuğu alıp oraya geçeriz derim
İki çözümüme de hayır derse o zaman küsüp konuşmayan ben olurum.
Ama "annenler neden başka bi araçla dönmüyorlar?" Demek tamamen gardını almasına neden olur.
Aile konularında politik davranmak her zaman kazandırır

Haklı haksız yok. Arada saçmalamaya caksak neden evlendik
Baktım haksizim eşime mesaj atarım beni sinir ediyorsun ama seni seviyorum diye.
Yada bak sayemde cennetliksin derim.

Bence de siz haklısınız

40 dakıka çocuk niye beklesin
Paraları olmaz taksi dolmuş olmaz hasta yaşlı olurlar anlaşılır durum o zaman

Ama şimdi boş yere hem 30 dakıka kendileri beklemiş hem 40 dakıka çıcugu bekletmişler hem de sizi trafiğe sokmuşlar

Acaba size mi gelmek istiyorlardı beraber oraya gideriz diye düşündüler

aynen önce ablasını sonra da anne babasını evlerine bıraktık.İşte erkeklere ailesi hakkında birşey söyleyince haklı da olsan asla kabul etmiyorlar

Kesinlikle ama sinirlenince politik olamıyorum maalaesef hatta hiçbir zaman olamıyorum :)

Kesinlikle ama sinirlenince politik olamıyorum maalaesef hatta hiçbir zaman olamıyorum :)
Bende sinirlenince gözü birşeyi görmeyen biriyim ama zamanla aile konularında politik olmayı öğrendim kendi aile huzurum açısından, çok etkili oldu işime geldiği gibi ama politikliği katarak davranmak. Eşin hiç haklı çıkamıyor sen haklı oluyorsun suçlamadan davrandığın için

Bi seferlikse özür dileyin barışın. Benimde bazen oluyo gereksiz huzursuzluk yapıyorum hormonlardandır. Konusun özür dileyin bitsin

Akşama kadar çalışacağım..çocuğum tüm arkadaşları kreşten aileleri tarafından alınırken çok büyük olasılıkla öğretmeni mesaisini bitirip gittiği için nöbetçi öğretmen veya yardımcı personel refakatında üstünde montu ile oturup yolumu gözleyecek...Ben kayınvalidem ve görümcemin çarşı gezmesinden dönüşlerinin konforlu olabilmesi için arabayla onları evlerine bırakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…