Eş ile tartışma

Aşırı sinir oldum hem eşinize hem ailesine 5 yaşındaki çocuk devlet memuru gibi akşam altıya kadar kreşte durmuş. Üstüne bir 40 dakika daha fazla
Bu çocuk ne zaman yemek yedi?
Ne zaman uyudu?
Hani hastane işi, kaza falan olur anlaşılır ama oda yok.
Niye geç kalınıyor kaynanalar maaile çarşı pazar gezmesi yapmış, yorulmuşlar taksiye binmek yerine oğullarını bekliyorlar ondan olaya gel

Ya bu insanlar sizin arabanız olmasa nasıl gidecekler, sizin arabanıza güvenip mi yola çıkıyorlar. Bazı insanlar çok garip cidden bizde dışarı çıkıyoruz ama kardeşime gel bizi al demeyiz ne alaka yani. Ha sizde keşke uzatmasaymışsınız ama belki eşref saatinize denk geldi olur öyle evlilikte küçük dargınlıklar kafaya takmayın.

40 dakika geç kalıp da öğretmenin aileyi beklediğini sanmıyorum. Normalde aldığı saatten daha geç almış diye anladım ben. Yani çocuk normalde ondan geç alınan çocuklarla oyun oynamaya devam etmiştir. Hep alındığı saatten daha geç alındığını da fark etmemiştir sanırım. Ben de bazen işim uzadığında 5te değil 5.30da alırdım mesela en sevdiği saatler çıkmaya yakın zamanlardı çünkü serbest oyuna geçerlerdi o zaman. Hiç de fark etmezdi.

Nasil yani 40 dakika bi ögretmen sizin cocugunuzun basini mi bekledi? Nasil bir terbiyesizlik bu. O ögretmenin kendi ailesi cocugu yok mu sizin keyfinizi beklesin. Ayip
Yok hayir 6 bucuk yediye dogru boşaliyor kreş.Biz sadece normal saatimizden daha sonra gittik.Ozellikle bekleme gibi bir durum söz konusu değil yani

Iste benimde sinir olduğum nokta bunlari dusunememeleri. Oglum 3 yasinda bu arada zaten sabahtan aksama kadar yanimda degil bi de böyle ekstradan gec kalınca iyice gerildim

Abarttıkça abartmışsınız , burada ki kadınlar da vermiş gazı tabi olay eş ailesi. Olayı tam anlatmamışsınız herkes sizin kreş kapandıktan 40 dk sonra gittiğinizi sandı. Oysa siz gittiğinizde başka çocuklar varmış, kreş kapanmamış. Aynı durum sizin aileniz olsa eminim hiç sorun etmezdiniz.

Sizin yerinizde olsam ben dolmuş la gidip çocuğumu alır eve dönerdim. Kavga etmeden içim rahat etmez cocuğumu bekletemem ,Ben dolmuşa binerim sen anneni al derdim hafif iğneleyerek
Bravo kesinlikle katılıyorum..

Koskoca 3 tane insan birde ablasida ayrı yerde oturuyor.. Allah korusun sağlık meselesi olur o elbette ayrı tabi öyle bile olsa çocuğumu bekletecek halim yok gider ben alırdım otobüs taxi herneyse.. ancak burda keyfi durum söz konusu.. çok saçma onları alıp ayrı ayrı eve bırakmak filan.. asıl evine yuvasına gitmesi gereken çocuk iken önce kazık kadar insanlara taksicilik yapılmış.. kocaman insanlar anlayamadım çocuğu bırakıp bizi taşıyın deemeye getirmişler hiç de diyen yok el kadar çocuk kreşlerde bekletilmez dünya halı bu zamanda pis sapık katil hastalık kol geziyor.. hiç düşünen yok.. aman taksiye para verilmesin..

Tabikide aileler kıymetlidir elbette.. ama.uygun bir zaman olur ailem rica eder kabul ederim.. uygunsuz olursa kendi aileme de söyledim annecim.babacim ya siz bekleyin biraz olmazsada gidin bir dekilde cunki çocuğa gecikcegeiz.. derim.. ama.isten çıkılmış bird röd atarım saat beklemişler onun üzerine çocuk alincka bu stresste kims ekimseden birsye beklememeli

Eşiniz belkie yetsiirriz diye söz vermiş olabilir.. sizde binseler gitselermis demek yerine anladım cnaim ama çocuk orda bekliycem ben bu riski alamam ya sen git taksiyle yada ben gideyim çocuğu alayım tarzı bordür deseydiniz.. uzamazdi dnak ederdi kendisine.. yada mahcub olmamak için kabul ederdi teklifinizi.. her neyse bencede değmez uzatmaya.. dedikleri gibi politik olun böyle yaparsanız kotnrol sizde kalır

Son düzenleme:
Aynen hemen ustte yazdım bende esıne haksızlık etmıs bosuna abartmış olayı

Reactions: rpt
Sanırım kreşe 40 dk geç kalmışsınız, eğer böyle olmasaydı bırakıverin ne olacak belki yorulmuşlardır abartmışsınız derdim.

Ama çocuğun orada sizi beklerken görememesi bir travmaya dahi sebep olabilirdi. İnşallah uykusunda vs korkmaya başlamaz. Siz haklısınız ama yine de tartışmayı uzatmamaya çalışın çünkü evdeki gergin ortam da çocuğu kötü etkiler. Güzellikle açıklayın eşinize.

Benim yeğenim kreşten alınacağı zaman ablam zaruri durumdan gecikmişti. Kreşe öğretmenine haber verildiği halde o kadar korkmuş ki uzun süre sıkıntı yaşadı uykusunda. Bizim tahmin edemeyeceğimiz etkileri olabilir. Alışkın bir çocuk olsa belki sıkıntı etmez ama alışkın değilse çok farklı sonuçlar olabilir.

Maşallah yeğeniniz saat kavramını biliyor o zaman. Konuda ki çocuğun Öğretmeni çıkmamış ve diğer arkadaşlarından gitmeyenler varmış yalnız . Yani yalnız kalma durumu söz konusu değil. 19.00 a doğru kapanan kreşten saat 18.00 gibi almışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…