- 9 Eylül 2013
- 12.057
- 27.776
- 798
- Konu Sahibi Pretty little liars
-
Aşırı sinir oldum hem eşinize hem ailesine 5 yaşındaki çocuk devlet memuru gibi akşam altıya kadar kreşte durmuş. Üstüne bir 40 dakika daha fazlavalla aynen o dediklerimi söyledi herkesin çocuğu o saatte alınıyormuş.Yarın oğlumun doğum günü daha önce dışarda bi yemek yeriz üçümüz sonra da ufak bir pasta keseriz demiştik.Sonra kendisi istersen annemlere gidelim orda pasta keseriz dedi ben de tamam bakarız dedim.Dünde kavga büyümeden üçümüz yemeğe gidelim sonuçta annenler hatırlamıyor zaten torunlarınının doğum gününü dedim bu sefer sinirinden olayı başka tarafa çekiyorsun diyor.Yahu yalan mı hatırlamıyorlar işte önemli değil onların aile yapısında doğum günü niye kalkıp oraya gideyim kaldı ki bakarız dedim sanki evet diyip vazgeçmişim gibi trip yiyorum
Siz haklisiniz o zaman. Eşiniz yüzünden çocuk 40 dakika tedirgin olmuş. Çalışanlar 40 dakika geç çıkmışlar. Belki onlarin da programlari vardi. Herkesi etkileyen bir durum olmus.40 dk falan geç kaldık
Saçmaya saçma denirAynen bi yandan yemek yapıyordum
Çocuğun çıkış saatini beklemek olarak düşündüm
Saçma mantık vs diye yorum yazmak sizi mutlu etmiştir umarım
40 dk falan geç kaldık
Yok hayir 6 bucuk yediye dogru boşaliyor kreş.Biz sadece normal saatimizden daha sonra gittik.Ozellikle bekleme gibi bir durum söz konusu değil yaniNasil yani 40 dakika bi ögretmen sizin cocugunuzun basini mi bekledi? Nasil bir terbiyesizlik bu. O ögretmenin kendi ailesi cocugu yok mu sizin keyfinizi beklesin. Ayip
Iste benimde sinir olduğum nokta bunlari dusunememeleri. Oglum 3 yasinda bu arada zaten sabahtan aksama kadar yanimda degil bi de böyle ekstradan gec kalınca iyice gerildimAşırı sinir oldum hem eşinize hem ailesine 5 yaşındaki çocuk devlet memuru gibi akşam altıya kadar kreşte durmuş. Üstüne bir 40 dakika daha fazla
Bu çocuk ne zaman yemek yedi?
Ne zaman uyudu?
Hani hastane işi, kaza falan olur anlaşılır ama oda yok.
Niye geç kalınıyor kaynanalar maaile çarşı pazar gezmesi yapmış, yorulmuşlar taksiye binmek yerine oğullarını bekliyorlar ondan olaya gel
AbartıyormuşumBu durumda haksız değilsiniz..
Eşiniz buna ne dedi
5.20 gibi en geç 5.30 daSız normal zamanlarda cocugunuzu kacta alıyorsunuz kresten
06.30 7 ye kadar cocuklar kreste oluyorlarmıs ve ogretmenı de bu durumda sız abartmıssınız gerek yokmus5.20 gibi en geç 5.30 da
BravoSizin yerinizde olsam ben dolmuş la gidip çocuğumu alır eve dönerdim. Kavga etmeden içim rahat etmez cocuğumu bekletemem ,Ben dolmuşa binerim sen anneni al derdim hafif iğneleyerek
Aynen hemen ustte yazdım bende esıne haksızlık etmıs bosuna abartmış olayıAbarttıkça abartmışsınız , burada ki kadınlar da vermiş gazı tabi olay eş ailesi. Olayı tam anlatmamışsınız herkes sizin kreş kapandıktan 40 dk sonra gittiğinizi sandı. Oysa siz gittiğinizde başka çocuklar varmış, kreş kapanmamış. Aynı durum sizin aileniz olsa eminim hiç sorun etmezdiniz.
Sanırım kreşe 40 dk geç kalmışsınız, eğer böyle olmasaydı bırakıverin ne olacak belki yorulmuşlardır abartmışsınız derdim.Günaydın hanımlar.Bir konuda görüşleriniz almak istiyorum .Eşimle dün çok kötü tartıştık.Şu an konuşmuyoruz.Olayı özetlemem gerekirse dün işyerinden çıkarken (aynı yerde çalışıyoruz) anne baba ve ablasını çarşıdan alacağımızı söyledi.Çarşı işyerine ters bi yerde ve oğlanı da kreşten almamız gerekiyor.Yani o saatte ki trafik yoğunluğunu da göz önüne alırsak kreşe geç kalacaz kaçınılmaz olarak.Ben de neden otobüsle dönmemişler ki biliyorlar çocuğu kreşten alacağımızı falan diye biraz da konuyu uzatarak konuştum.Tabi eşim abartma çok geç kalacak olsak ben zaten söylerim gelemem diye falan dedi.Ama ben uzatmaya devam ettim.Tartışma evde de devam etti ve olmadık yerlere gitti.Geceden beri konuşmuyoruz.Galiba bugünlerde sinirlerim biraz bozuk.Bilmiyorum biraz abarttım sanırım.Haksızım değil mi ?
Benim yeğenim kreşten alınacağı zaman ablam zaruri durumdan gecikmişti. Kreşe öğretmenine haber verildiği halde o kadar korkmuş ki uzun süre sıkıntı yaşadı uykusunda. Bizim tahmin edemeyeceğimiz etkileri olabilir. Alışkın bir çocuk olsa belki sıkıntı etmez ama alışkın değilse çok farklı sonuçlar olabilir.Abarttıkça abartmışsınız , burada ki kadınlar da vermiş gazı tabi olay eş ailesi. Olayı tam anlatmamışsınız herkes sizin kreş kapandıktan 40 dk sonra gittiğinizi sandı. Oysa siz gittiğinizde başka çocuklar varmış, kreş kapanmamış. Aynı durum sizin aileniz olsa eminim hiç sorun etmezdiniz.
Maşallah yeğeniniz saat kavramını biliyor o zaman. Konuda ki çocuğun Öğretmeni çıkmamış ve diğer arkadaşlarından gitmeyenler varmış yalnız . Yani yalnız kalma durumu söz konusu değil. 19.00 a doğru kapanan kreşten saat 18.00 gibi almışlarBenim yeğenim kreşten alınacağı zaman ablam zaruri durumdan gecikmişti. Kreşe öğretmenine haber verildiği halde o kadar korkmuş ki uzun süre sıkıntı yaşadı uykusunda. Bizim tahmin edemeyeceğimiz etkileri olabilir. Alışkın bir çocuk olsa belki sıkıntı etmez ama alışkın değilse çok farklı sonuçlar olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?