Eş ile tartışma

zaten sinir olmamın sebebi bu yoksa naparsa yapsın umrumda değil ama 8 5 çalışıyorum zaten sabahtan akşama kadar kreşte çocuğum bunun üzerine niye beklesin.

Tam cinnetlik durum

zaten sinir olmamın sebebi bu yoksa naparsa yapsın umrumda değil ama 8 5 çalışıyorum zaten sabahtan akşama kadar kreşte çocuğum bunun üzerine niye beklesin.
Hiçkimse kusura bakmasın çocuğumun konforundan rahatından daha önemli değil kimsenin alışverişi..gezmeye gelince herkes heryere gidebiliyorken dönüşte kimse eve servis beklemesin ..nasıl çıktılarsa gezmeye öyle dönsünler .Birden gelişen birşey olur ..hastalık olur lafım olmaz ama sizin anlattığınız durum böyle değil

Çocuğu okuldan 40 dk geç almak olmaz . Siz Haklısınız.

Sandimki en basinda okurken 10 - 15 dk geciktiniz. Ve ilk kez bu durumu yasadiniz.

Sizin yerinizde olsam ben dolmuş la gidip çocuğumu alır eve dönerdim. Kavga etmeden içim rahat etmez cocuğumu bekletemem ,Ben dolmuşa binerim sen anneni al derdim hafif iğneleyerek

Annesi ve diğerleri utanir bi daha yapmazlar . Ya da siz direk zor durumda kalıyorum cocuk bekletilince kreş sahipleri hoşlanmıyor derdim.
Ki kimse 40 dk gecikmeden hoşlanmaz.

Ben sizin evliliğinize göre yazdım. Kendimin başına gelse bu durum söz konusu dahi olamaz eşimi atar araçtan cocuğumu almaya giderdim. Git taksiyle al onları incinmesinler hanimefendiler derdim. Hani gecikeceğinizi bildikleri halde teklif ettikleri için onlara da gard alirdim. Eşimde kuserse küssün çok ta tin.

Küserse yemeğimi yedirmem ütusünü yapmam ..kusecekse tam küsecek yoksa olay çıkarırım.

tabi eşime göre bunu da abartıyorum.Sonuçta sabahtan akşama kadar zaten ordaymış birazcık geç kalmaktan birşey olmazmış gittiğimizde başka veliler daha yeni almaya geliyorlarmış falan filan bir sürü sıraladı arka arkaya.

Tam cinnetlik durum
Benim ağzım susmaz ..arabada torunlarını sorduklarında "bilmem ..çocuğumu kreşten alamadığım için iyi mi kötü mü bilmiyorum " der...sonra da " kusura bakmayın 30 dk beklemişsiniz ..gerçi torununuz da bekliyor şu an " derdim !

Siz çalışıp bir çok şeyden feragat ederken bu lafı söyleyecek.. o lafı alır ağzına geri sokardım.
Çok yüz vermeyin. Küserse kussun naparsa yapsın. Umursamayin

Sen demedin mi " herkesin ailesi akşama kadar gezecek kadar sağlıklılarsa eve de kendileri dönebiliyorlar..çocuğumuz da her gün kreşe gitmek zorunda diye gidiyor yoksa keyfinden günde 10 saat kreşte olmayı istediği için kreşe gitmiyor herhalde " diye ?

B
Bu tarz adamların beynini açıp bakmak istiyorum ,yerinde mi yerindeyse nasıl çalışıyor diye kusura bakmayın.Zamaninda çok yüz vermişsiniz adam öncelik sırasını değiştirmiş.

Ben de laf söyleyip yine o arabada oturmak yerine, aksiyon almayı tercih eden biriyim. Muhtemelen ben de çocuğumu kendim alırım diyip giderdim. Hem o insanların suratını da görmemiş olurdum.

Bende kendimi sivri dilli sanırdım
Elimde değil ...ama iyi yönüm insanların yüzlerine söyleyemediğim birşeyi arkalarından da söylemiyorum hangi durumda nasıl davranacağımı ailem de bilir iş arkadaşım da bu yüzden söylediğim laf da sürpriz olmuyor ..tahmin edilebilir biriyim yani

Kavga edesiniz varmış

Sanki ben çocuğu keyfimden bırakıyorum saçmalama istersen ne alaka dedim.Ben kaynanamı görümcelerimi severim aslında bir zararları yoktur ama bazen böyle düşüncesizlik yaptılar mı deliriyorum

hayır daha gitmemiş çocuklar vardı bzi hergün hemen hemen aynı saatte alıyoruz iş çıkış saatimiz sabit olduğu için.Tabi trfaikten vs kaynaklı ufak tefek gecikmeler illaki oluyor 5 10 dk.Ama yani 40 dk da hiç bekletmemiştik çocuğu orda

Muhtemele başka birşeye kızdınız.Uzatmayın bence. Eşinizde çocuğunuzu sizin kadar düşünüyordur. Ve suçlamayın kendinizi hepimizin oluyor öyle anları.

Ne munasebet kucucuk cocuk 40 dakika beklerken, koca kaziklar araba sefasi surcekler.
Hastalik yok birsey yok , gezmeye nasil gittilerse oyle dönsunler.
Ben olsam arabayi alir cocugumu kresten alip evime donerdim, en kötu taksiyle yapardim bunu.
Siz pasa pasa dediklerini yapip, minicik cocugu bekletip bide kocama fazla abarttim haksizim diyerek kendinizi affettirmeyi dusunuyorsunuz, yok artik.

Eger bu konuda siz adim atarsaniz esiniz kendini hakli gorecek, cocuguna vicdani sizlamadan buna tekrar tekrar devam edecek. Sakin sakin siz geri adim atmayin, bu konuda cok haklisiniz asla burnunuzdan kil aldirmayin, cocugunuza da kimsenin keyfi icin bir daha boyle bisey yasatmayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…