- 1 Kasım 2019
- 152
- 215
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pretty little liars
-
yok hayır bu konuda sonuna kadar haklıyım .Haksız olduğum konu uzatıp araya başka şeyler karıştırmak oldu.Haklıyken haksız duruma düştüm yani özetleNe munasebet kucucuk cocuk 40 dakika beklerken, koca kaziklar araba sefasi surcekler.
Hastalik yok birsey yok , gezmeye nasil gittilerse oyle dönsunler.
Ben olsam arabayi alir cocugumu kresten alip evime donerdim, en kötu taksiyle yapardim bunu.
Siz pasa pasa dediklerini yapip, minicik cocugu bekletip bide kocama fazla abarttim haksizim diyerek kendinizi affettirmeyi dusunuyorsunuz, yok artik.
Eger bu konuda siz adim atarsaniz esiniz kendini hakli gorecek, cocuguna vicdani sizlamadan buna tekrar tekrar devam edecek. Sakin sakin siz geri adim atmayin, bu konuda cok haklisiniz asla burnunuzdan kil aldirmayin, cocugunuza da kimsenin keyfi icin bir daha boyle bisey yasatmayin..
Bir daha böyle bir durum olursa önce çocuğu alın. Onlar beklesin 40 dakika
Hicbisey olmaz, o raddeye gelmis demekki sizin de sabriniz sınanmış.yok hayır bu konuda sonuna kadar haklıyım .Haksız olduğum konu uzatıp araya başka şeyler karıştırmak oldu.Haklıyken haksız duruma düştüm yani özetle
Ay rahatlığa bak yatabi eşime göre bunu da abartıyorum.Sonuçta sabahtan akşama kadar zaten ordaymış birazcık geç kalmaktan birşey olmazmış gittiğimizde başka veliler daha yeni almaya geliyorlarmış falan filan bir sürü sıraladı arka arkaya.
Yok zaten kötü oldugunu düşünmedim ,gulumsettinizElimde değil ...ama iyi yönüm insanların yüzlerine söyleyemediğim birşeyi arkalarından da söylemiyorumhangi durumda nasıl davranacağımı ailem de bilir iş arkadaşım da bu yüzden söylediğim laf da sürpriz olmuyor ..tahmin edilebilir biriyim yani
valla aynen o dediklerimi söyledi herkesin çocuğu o saatte alınıyormuş.Yarın oğlumun doğum günü daha önce dışarda bi yemek yeriz üçümüz sonra da ufak bir pasta keseriz demiştik.Sonra kendisi istersen annemlere gidelim orda pasta keseriz dedi ben de tamam bakarız dedim.Dünde kavga büyümeden üçümüz yemeğe gidelim sonuçta annenler hatırlamıyor zaten torunlarınının doğum gününü dedim bu sefer sinirinden olayı başka tarafa çekiyorsun diyor.Yahu yalan mı hatırlamıyorlar işte önemli değil onların aile yapısında doğum günü niye kalkıp oraya gideyim kaldı ki bakarız dedim sanki evet diyip vazgeçmişim gibi trip yiyorumAy rahatlığa bak ya
Hangi öğretmen orada dersini bitirdiği halde 40 dakika bekledi?
Çocuğun ruh durumu nasıl oldu? Bütün arkadaşları tek tek aileleri tarafından alınırken o neler yaşadı neler düşündü?
Hiç biri yok
Gezmeye giden koca kadınların eve dönüşü daha önemli çünkü
Maşallah gezmeye giderken hiç sizi beklememişler eve dönerken sizi bekliyorlar.
niye onun ailesinde kutluyorsunuz kutlamayın ne değerli bu adamın ailesi bu ne yavalla aynen o dediklerimi söyledi herkesin çocuğu o saatte alınıyormuş.Yarın oğlumun doğum günü daha önce dışarda bi yemek yeriz üçümüz sonra da ufak bir pasta keseriz demiştik.Sonra kendisi istersen annemlere gidelim orda pasta keseriz dedi ben de tamam bakarız dedim.Dünde kavga büyümeden üçümüz yemeğe gidelim sonuçta annenler hatırlamıyor zaten torunlarınının doğum gününü dedim bu sefer sinirinden olayı başka tarafa çekiyorsun diyor.Yahu yalan mı hatırlamıyorlar işte önemli değil onların aile yapısında doğum günü niye kalkıp oraya gideyim kaldı ki bakarız dedim sanki evet diyip vazgeçmişim gibi trip yiyorum
Zaten oğlum küçük kutlamadan anlamaz e abartılı birşey de yapmıyorum bir pasta keseriz nerde olduğu önemli ama onları aile yapısında böyle günler önemsenmez eşimin bile doğum gününü hatırlayıp da kutlamazlar .O yüzden orda olmaya gerek yok diye düşünüyorum ama ben inadımdan böyle diyormuşumniye onun ailesinde kutluyorsunuz kutlamayın ne değerli bu adamın ailesi bu ne ya
6 buçuk gibi bütün çocuklar alınmış oluyor.Biz normalde hep aynı saatte alıyoruz bu kez 40 dk geç kaldık.Ha gittiğimizde bütün çocuklar gitmemişti ama sonuçta geç kaldık.Eşim çok geç kalacak olsak zaten ben söylerim senden önce dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası.Öyle birşey söyleyeceğini hiç sanmıyorum.Kreş normalde kaçta kapanıyor? Örnek vereyim 7'de kapaniyordur ama siz 5'te alıyorsunuzdur arkadaşları da oradaysa çocuk için sorun olmaz. Ama tüm çocuklar gidip kendisi tek kaldıysa üzülür yazık. Bazen toplantı çıkardı, başka meseleler olurdu her zaman aldığımdan geç giderdim arkadaşları gitmişse bana kızardı herkes gitti ben kaldım, neden geciktinderdi benim oğlan. Ben kreşin kapanma saatini gecmeyecekse bunu sorun etmez kavga da çıkarmazdım ama kapanma saatini de gecirecekse izin vermezdim. Biraz sizi abartmış buldum zaten kendiniz de söylüyorsunuz uzadı diye. Yani kavgasız tartışmasız olmaz. Her zaman aynı tahammül seviyesinde olmuyoruz bazen sinirlerimiz yıpranmış oluyor. Akşama bir kahve yapın çekin eşinizi konuşun biraz gergindim konu uzadı deyip geçebilirsiniz. Ben haksızken tartışma çıktığında sular duruldugu zaman öyle yapıyorum
Gıcık olmanızı anliyorum ama geç kalsanız da çok gecikmemişsiniz neticede kreşin kapanma saati gelmemiş. Nöbetçi öğretmen kapanma saatine kadar hiç çocuk kalmamış olsa da bekliyor. Onlar için sorun olmaz genelde. Biraz rahat olmakta fayda var. Kavgalar insanı çok yıpratıyor. Sizi anlıyorum düzenli ve dakik birisiniz sanırım. Ama hayat başka türlü işliyor bazen. Sonuçta kavga çıktı, gereksiz yere uzadı, yine sizin ağız tadınız bozuldu. Olan oldu artık o da öyle yapmasaymis diye düşünüp kendini kurmak bir şeyi çözmüyor. Yine durumu çözen iletişim oluyor. Ben de kendimce çok alıngan ve agresif olabiliyorum. Kızdım mi söylediklerimi duymuyorum bile. Dakikimdir bir yere gecikmeye hiç tahammülüm yoktur bir şey yapilmaliysa en kısa zamanda yapılmalıdır. Eşim de bilakis bir şey ertelenebiliyorsa sonuna kadar ertelenmelidir prensibine sahip6 buçuk gibi bütün çocuklar alınmış oluyor.Biz normalde hep aynı saatte alıyoruz bu kez 40 dk geç kaldık.Ha gittiğimizde bütün çocuklar gitmemişti ama sonuçta geç kaldık.Eşim çok geç kalacak olsak zaten ben söylerim senden önce dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası.Öyle birşey söyleyeceğini hiç sanmıyorum.
Ben sizin yerinizde olsam ya çocuğun kreşine gidip onları beklerdim ya da taksiye biner çocuğumu alır eve geçerdim. Çocuk 40 dk beklemiş. gün içinde beklemişse problem değil ama 6 yerine 6.40 da aldıysanız yavrum aç yalnız beklemişse doğru değilGünaydın hanımlar.Bir konuda görüşleriniz almak istiyorum .Eşimle dün çok kötü tartıştık.Şu an konuşmuyoruz.Olayı özetlemem gerekirse dün işyerinden çıkarken (aynı yerde çalışıyoruz) anne baba ve ablasını çarşıdan alacağımızı söyledi.Çarşı işyerine ters bi yerde ve oğlanı da kreşten almamız gerekiyor.Yani o saatte ki trafik yoğunluğunu da göz önüne alırsak kreşe geç kalacaz kaçınılmaz olarak.Ben de neden otobüsle dönmemişler ki biliyorlar çocuğu kreşten alacağımızı falan diye biraz da konuyu uzatarak konuştum.Tabi eşim abartma çok geç kalacak olsak ben zaten söylerim gelemem diye falan dedi.Ama ben uzatmaya devam ettim.Tartışma evde de devam etti ve olmadık yerlere gitti.Geceden beri konuşmuyoruz.Galiba bugünlerde sinirlerim biraz bozuk.Bilmiyorum biraz abarttım sanırım.Haksızım değil mi ?
Çocuğa geç kalmışlar xzaten 40 dakikaEvlerine mi biraktiniz onlari? Cocuga gec de kalabilirdiniz. Ben sizi hakli buldum. Otobuse binince insanin ayaklari asinmiyor. Taksiye de binebilirlerdi. Ayni tepkiyi ben de verirdim heralde sinir bozucu gercekten. Ama sanirim kibarca biz de cocugu kresten alacaktik allahtan trafige takilmadik yoksa cocukbekleyip uzulecekti derseniz belki empati yapmayi diger sefere dusunurlerdi.
Niye ne saçma mantık buBen olsam beni kreşin oraya bırak dönüşte alırsın çocuk tek kalmasın derim
Veya annenlere söyle bi yerde çay içsinler çocuğu alıp oraya geçeriz derim
İki çözümüme de hayır derse o zaman küsüp konuşmayan ben olurum.
Ama "annenler neden başka bi araçla dönmüyorlar?" Demek tamamen gardını almasına neden olur.
Aile konularında politik davranmak her zaman kazandırır
Ben sizin yerinizde olsam ya çocuğun kreşine gidip onları beklerdim ya da taksiye biner çocuğumu alır eve geçerdim. Çocuk 40 dk beklemiş. gün içinde beklemişse problem değil ama 6 yerine 6.40 da aldıysanız yavrum aç yalnız beklemişse doğru değil
Aynen bi yandan yemek yapıyordumNiye ne saçma mantık bu
Beni kreşin oraya birakacaksa eğer zaten kreşin oraya gidilecek önce demektir . Önce kreşe gittiysem de niye inip çocukla okulda oturuyum çocuğu alır giderim kaynanalari almaya. Düşünmeden mi yazdınız anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?