Eş ile tartışma

yok hayır bu konuda sonuna kadar haklıyım .Haksız olduğum konu uzatıp araya başka şeyler karıştırmak oldu.Haklıyken haksız duruma düştüm yani özetle

Çocuğu 40 dk bekletmek hiç olmamış. Bunu büyük sorun ederim, keyfi sebep çünkü.

Eşinizle konuşabilirsiniz. "Dün uzatıp başka konular açarak haksız duruma düştüm ama çocuğu da beklettik burada ben haklıyım, bu bir daha tekrar etmeyecek yoksa bu kez saygımı bozarım" falan diye vurgulayarak...

yok hayır bu konuda sonuna kadar haklıyım .Haksız olduğum konu uzatıp araya başka şeyler karıştırmak oldu.Haklıyken haksız duruma düştüm yani özetle
Hicbisey olmaz, o raddeye gelmis demekki sizin de sabriniz sınanmış.
Aynisini soyluyorum, geri adim atmayin. Yaptiginin yanlisliginin farkina varsin bir daha yapmaya da cesareti ve yüzü olmasin.

Ay rahatlığa bak ya
Hangi öğretmen orada dersini bitirdiği halde 40 dakika bekledi?
Çocuğun ruh durumu nasıl oldu? Bütün arkadaşları tek tek aileleri tarafından alınırken o neler yaşadı neler düşündü?
Hiç biri yok
Gezmeye giden koca kadınların eve dönüşü daha önemli çünkü
Maşallah gezmeye giderken hiç sizi beklememişler eve dönerken sizi bekliyorlar.

Yok zaten kötü oldugunu düşünmedim ,gulumsettiniz

valla aynen o dediklerimi söyledi herkesin çocuğu o saatte alınıyormuş.Yarın oğlumun doğum günü daha önce dışarda bi yemek yeriz üçümüz sonra da ufak bir pasta keseriz demiştik.Sonra kendisi istersen annemlere gidelim orda pasta keseriz dedi ben de tamam bakarız dedim.Dünde kavga büyümeden üçümüz yemeğe gidelim sonuçta annenler hatırlamıyor zaten torunlarınının doğum gününü dedim bu sefer sinirinden olayı başka tarafa çekiyorsun diyor.Yahu yalan mı hatırlamıyorlar işte önemli değil onların aile yapısında doğum günü niye kalkıp oraya gideyim kaldı ki bakarız dedim sanki evet diyip vazgeçmişim gibi trip yiyorum

niye onun ailesinde kutluyorsunuz kutlamayın ne değerli bu adamın ailesi bu ne ya

niye onun ailesinde kutluyorsunuz kutlamayın ne değerli bu adamın ailesi bu ne ya
Zaten oğlum küçük kutlamadan anlamaz e abartılı birşey de yapmıyorum bir pasta keseriz nerde olduğu önemli ama onları aile yapısında böyle günler önemsenmez eşimin bile doğum gününü hatırlayıp da kutlamazlar .O yüzden orda olmaya gerek yok diye düşünüyorum ama ben inadımdan böyle diyormuşum

Kreş normalde kaçta kapanıyor? Örnek vereyim 7'de kapaniyordur ama siz 5'te alıyorsunuzdur arkadaşları da oradaysa çocuk için sorun olmaz. Ama tüm çocuklar gidip kendisi tek kaldıysa üzülür yazık. Bazen toplantı çıkardı, başka meseleler olurdu her zaman aldığımdan geç giderdim arkadaşları gitmişse bana kızardı herkes gitti ben kaldım, neden geciktin derdi benim oğlan. Ben kreşin kapanma saatini gecmeyecekse bunu sorun etmez kavga da çıkarmazdım ama kapanma saatini de gecirecekse izin vermezdim. Biraz sizi abartmış buldum zaten kendiniz de söylüyorsunuz uzadı diye. Yani kavgasız tartışmasız olmaz. Her zaman aynı tahammül seviyesinde olmuyoruz bazen sinirlerimiz yıpranmış oluyor. Akşama bir kahve yapın çekin eşinizi konuşun biraz gergindim konu uzadı deyip geçebilirsiniz. Ben haksızken tartışma çıktığında sular duruldugu zaman öyle yapıyorum

6 buçuk gibi bütün çocuklar alınmış oluyor.Biz normalde hep aynı saatte alıyoruz bu kez 40 dk geç kaldık.Ha gittiğimizde bütün çocuklar gitmemişti ama sonuçta geç kaldık.Eşim çok geç kalacak olsak zaten ben söylerim senden önce dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası.Öyle birşey söyleyeceğini hiç sanmıyorum.

Gıcık olmanızı anliyorum ama geç kalsanız da çok gecikmemişsiniz neticede kreşin kapanma saati gelmemiş. Nöbetçi öğretmen kapanma saatine kadar hiç çocuk kalmamış olsa da bekliyor. Onlar için sorun olmaz genelde. Biraz rahat olmakta fayda var. Kavgalar insanı çok yıpratıyor. Sizi anlıyorum düzenli ve dakik birisiniz sanırım. Ama hayat başka türlü işliyor bazen. Sonuçta kavga çıktı, gereksiz yere uzadı, yine sizin ağız tadınız bozuldu. Olan oldu artık o da öyle yapmasaymis diye düşünüp kendini kurmak bir şeyi çözmüyor. Yine durumu çözen iletişim oluyor. Ben de kendimce çok alıngan ve agresif olabiliyorum. Kızdım mi söylediklerimi duymuyorum bile. Dakikimdir bir yere gecikmeye hiç tahammülüm yoktur bir şey yapilmaliysa en kısa zamanda yapılmalıdır. Eşim de bilakis bir şey ertelenebiliyorsa sonuna kadar ertelenmelidir prensibine sahip kavga çıkaracak olsam tonla malzemem var ama yapmıyorum. Sinirle çıkışınca iş inada biniyor çünkü. Zamanı gelince bir şekilde halloluyor. Kendinizi gerdiginize değmiyor. Tabii bu kendince mantıklı adamlar için geçerli dibine kadar sorumsuz vurdumduymaz adamlara ne yapsan nafile zaten.

Ben sizin yerinizde olsam ya çocuğun kreşine gidip onları beklerdim ya da taksiye biner çocuğumu alır eve geçerdim. Çocuk 40 dk beklemiş. gün içinde beklemişse problem değil ama 6 yerine 6.40 da aldıysanız yavrum aç yalnız beklemişse doğru değil

Çocuğa geç kalmışlar xzaten 40 dakika

Niye ne saçma mantık bu
Beni kreşin oraya birakacaksa eğer zaten kreşin oraya gidilecek önce demektir . Önce kreşe gittiysem de niye inip çocukla okulda oturuyum çocuğu alır giderim kaynanalari almaya. Düşünmeden mi yazdınız anlamadım ?

Aynen, ben de olsam “önce çocuğu alalım yoksa ben taksiyle gidip çocuğu alacağım, sen de git aileni al o zaman” derdim.

Hani hastalık kaza vs acil bi durum olur tamam, o anda çocuğu geç alma ihtimalini önemsemeyip ailesine gidebilir ama gezmeye gidebildikleri gibi dönebilecek insanlar için çocuğu bekletmesi çok saçma.

Aynen bi yandan yemek yapıyordum
Çocuğun çıkış saatini beklemek olarak düşündüm
Saçma mantık vs diye yorum yazmak sizi mutlu etmiştir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…