Eş kişisi ne yapmaya çalışıyor?

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Geçen hafta çarşamba gecesi oyun oynadığı için gece üçte kavga ettik. Online oyun oynuyordu ve tanımadığı kişilerle konuşuyordu. Ne kadar boş bir insan olduğunu beni kandırdığını doğrusunu söyleseydi onunla asla evlenmeye eğimi söyledim. Sonra evimize dadanan anne ve babası tepemde geldi ve anneme al kızını git dedi babası oranın hala kendi evi olduğunu sanıyor ona söyleyeceklerimi bilirdim sırf yaşlı diye susutum. Gece ablama geldik. Hala boşanma davası açmadı. Suç duyurusunda bulunabilirm babası için. Birkaç gündür ben evden kovulurken kapıya gelip beni geçiren eş bozuntusu kedi gibi yumuşak konuşuyorm sen niye incelmiyosun gibi laflar ediyor. Bebek için para istedim gönderdi. Yok üşütme içeri gir gibi laflar ediyor. Sanırım anne babası hala o evde. Şu an için ne yapabilirim. Bütün eşyalarım onların evinde iki kazakka çıktım bir haftadır aynı takılıyorum.

sizin kavganiza kayinvalidenler neden dahil oldu anlamadim? seni senin evinden mi kovdular? o nasil oluyor? stresten yarim yamalak yazmissin. en kucuk dert iki kazakla kalman bence, birde bebegin varmis. Allah yardimcin olsun ne diyelim.

herseyi boşver sen ruh sagligin icin acilen destek al iki kazakla idare edersin ama bu ruhsal gel gitlerle devam etmen cok zor birde hamilesin valla bebege cok üzülüyorum evcilik oynayan bir anne babasi var

sizin kavganiza kayinvalidenler neden dahil oldu anlamadim? seni senin evinden mi kovdular? o nasil oluyor? stresten yarim yamalak yazmissin. en kucuk dert iki kazakla kalman bence, birde bebegin varmis. Allah yardimcin olsun ne diyelim.
Aa olur mu onun için en büyük dert iki kazakla kalıp aynı takılması...

Bu evden çıktım kovuldum anneme geldim olayını anlamıyorum kadın çıkmaz erkek çıksın evinden nereye gidiyorsa gitsin kp alıp oğlunu gitseydi kim kimi kovuyor arayın evi boşalt ben gelip kalıcam de yok mok dediği an yasal haklarınızı kullanın LÜTFEN BAYANLAR EVİNİZİ TERK ETMEYİN ORASI SİZİNDE EVİNİZ EŞLERİNİZ ÇIKSIN GİTSİN ONLAR PERİŞAN OLSUN EV ÖZLEMİ ÇEKSİN KENDİNİZE İŞKENCE YAPMAYIN

Evet aynen öyle. Kirayı oğlu ödüyor ya kendi evi sanıyor. Çünkü oğlu da benim eksiklerimden çok onun eksiklerini görür ve sürekli para yedirir.

Zaten suç duyurusunda bulunabilirm. Babası güzelce muamele görür. Şu an sabrediyorum. Boşanma davası açmasını bekliyorum. O da ne hikmetse kedi gibi yumuşamaya başladı.

Valla o çirkef annesi babası ben çıkmasam camdan atardı öyle insanlar. Para vermiyoruz bizim ihtiyacımız var dediğim an eve zıpladılar 7 saatlik yoldan .

Zaten suç duyurusunda bulunabilirm. Babası güzelce muamele görür. Şu an sabrediyorum. Boşanma davası açmasını bekliyorum. O da ne hikmetse kedi gibi yumuşamaya başladı.
Ne muamelesi görecek adam anlamadım?
Dövdü mü vurdu mu ne yaptı ki?
Biz bile buradan evliliğinizin yolunda gitmediğini görüyoruz,adam da herşeyin farkında demek ki daha fazla yıpranmadan bu işi bitirin demek istemiş.
Belli ki siz karı koca anlaşamadığınız halde ayrılmayı beceremiyorsunuz.

Benim evimden beni kovma yetkisine sahip mi?

Benim evimden beni kovma yetkisine sahip mi?

Adam seni kovduysa sen de gitmeseydin ayol
Adam seni kovdu diye ne muamelesi görecek.
Kulağından çekip hapise mi atacaklar sjdhsjdha
Hangi karakola suç duyurusunda bulundunuz da size bu saçma öneriyi verdiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…