- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Aa olur mu onun için en büyük dert iki kazakla kalıp aynı takılması...sizin kavganiza kayinvalidenler neden dahil oldu anlamadim? seni senin evinden mi kovdular? o nasil oluyor? stresten yarim yamalak yazmissin. en kucuk dert iki kazakla kalman bence, birde bebegin varmis. Allah yardimcin olsun ne diyelim.
Evet aynen öyle. Kirayı oğlu ödüyor ya kendi evi sanıyor. Çünkü oğlu da benim eksiklerimden çok onun eksiklerini görür ve sürekli para yedirir.sizin kavganiza kayinvalidenler neden dahil oldu anlamadim? seni senin evinden mi kovdular? o nasil oluyor? stresten yarim yamalak yazmissin. en kucuk dert iki kazakla kalman bence, birde bebegin varmis. Allah yardimcin olsun ne diyelim.
Zaten suç duyurusunda bulunabilirm. Babası güzelce muamele görür. Şu an sabrediyorum. Boşanma davası açmasını bekliyorum. O da ne hikmetse kedi gibi yumuşamaya başladı.Bu evden çıktım kovuldum anneme geldim olayını anlamıyorum kadın çıkmaz erkek çıksın evinden nereye gidiyorsa gitsin kp alıp oğlunu gitseydi kim kimi kovuyor arayın evi boşalt ben gelip kalıcam de yok mok dediği an yasal haklarınızı kullanın LÜTFEN BAYANLAR EVİNİZİ TERK ETMEYİN ORASI SİZİNDE EVİNİZ EŞLERİNİZ ÇIKSIN GİTSİN ONLAR PERİŞAN OLSUN EV ÖZLEMİ ÇEKSİN KENDİNİZE İŞKENCE YAPMAYIN
Böyle bir adama sen neden boşanma davası açmayı düşünmüyorsun?Evet aynen öyle. Kirayı oğlu ödüyor ya kendi evi sanıyor. Çünkü oğlu da benim eksiklerimden çok onun eksiklerini görür ve sürekli para yedirir.
Hayır sadece o değil. Kitaplarım herşeyim evde. Gidip eşyalarımı almyaa kalksam onların suratlarını görmek istemiyorum ve taa şehir dışına gidemem.Bir sey olmaz,iki kazak da anneniz ablaniz alir size. Gul gibi gecinir gidersiniz
Dava için para veremem. Polisle gittik konuştuk onlar açar bekleyin suç duyurusunda bulunabilirsiniz dedi.Böyle bir adama sen neden boşanma davası açmayı düşünmüyorsun?
Valla o çirkef annesi babası ben çıkmasam camdan atardı öyle insanlar. Para vermiyoruz bizim ihtiyacımız var dediğim an eve zıpladılar 7 saatlik yoldan .Bu evden çıktım kovuldum anneme geldim olayını anlamıyorum kadın çıkmaz erkek çıksın evinden nereye gidiyorsa gitsin kp alıp oğlunu gitseydi kim kimi kovuyor arayın evi boşalt ben gelip kalıcam de yok mok dediği an yasal haklarınızı kullanın LÜTFEN BAYANLAR EVİNİZİ TERK ETMEYİN ORASI SİZİNDE EVİNİZ EŞLERİNİZ ÇIKSIN GİTSİN ONLAR PERİŞAN OLSUN EV ÖZLEMİ ÇEKSİN KENDİNİZE İŞKENCE YAPMAYIN
Ne muamelesi görecek adam anlamadım?Zaten suç duyurusunda bulunabilirm. Babası güzelce muamele görür. Şu an sabrediyorum. Boşanma davası açmasını bekliyorum. O da ne hikmetse kedi gibi yumuşamaya başladı.
İyi o zaman.Dava için para veremem. Polisle gittik konuştuk onlar açar bekleyin suç duyurusunda bulunabilirsiniz dedi.
Benim evimden beni kovma yetkisine sahip mi?Ne muamelesi görecek adam anlamadım?
Dövdü mü vurdu mu ne yaptı ki?
Biz bile buradan evliliğinizin yolunda gitmediğini görüyoruz,adam da herşeyin farkında demek ki daha fazla yıpranmadan bu işi bitirin demek istemiş.
Belli ki siz karı koca anlaşamadığınız halde ayrılmayı beceremiyorsunuz.
Benim evimden beni kovma yetkisine sahip mi?
Ne yapsın kovmayıp da adam?Benim evimden beni kovma yetkisine sahip mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?