- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Hapse atılmayacağını biliyorum ama boşanma davasında yüklü bir tazminat alabilicem önceki yapılanları da düşünerekAdam seni kovduysa sen de gitmeseydin ayol
Adam seni kovdu diye ne muamelesi görecek.
Kulağından çekip hapise mi atacaklar sjdhsjdha
Hangi karakola suç duyurusunda bulundunuz da size bu saçma öneriyi verdiler :)
Valla o anne babası her yerden çıkmasa biz yine iyiyiz. Kocamın cebinde de beş lira para kalmamıştı hala para istiyorlar. İki de bir ortalık karıştırıyorlarNe yapsın kovmayıp da adam?
Birbirinize zarar veriyorsunuz karı koca hala farkında değil misin?
Peki bu aklı kim verdi :))Hapse atılmayacağını biliyorum ama boşanma davasında yüklü bir tazminat alabilicem önceki yapılanları da düşünerek
Hayır birde gerçekten bosanacakmış gibi sürekli bosanma davası diyorsun yaHapse atılmayacağını biliyorum ama boşanma davasında yüklü bir tazminat alabilicem önceki yapılanları da düşünerek
Arkadaşa katılıyorum. Böyle bir durumda kimse sizi çıkaramaz. O evin sahibi siz ve eşinizdir. Gerekirse polis çağırın ve tutanakla kv kp nin ortak konuttan çıkarmaya çalıştığını yazdırın. İlerde de delil olarak kullanırsınızBu evden çıktım kovuldum anneme geldim olayını anlamıyorum kadın çıkmaz erkek çıksın evinden nereye gidiyorsa gitsin kp alıp oğlunu gitseydi kim kimi kovuyor arayın evi boşalt ben gelip kalıcam de yok mok dediği an yasal haklarınızı kullanın LÜTFEN BAYANLAR EVİNİZİ TERK ETMEYİN ORASI SİZİNDE EVİNİZ EŞLERİNİZ ÇIKSIN GİTSİN ONLAR PERİŞAN OLSUN EV ÖZLEMİ ÇEKSİN KENDİNİZE İŞKENCE YAPMAYIN
Siz mi iyisiniz?Valla o anne babası her yerden çıkmasa biz yine iyiyiz. Kocamın cebinde de beş lira para kalmamıştı hala para istiyorlar. İki de bir ortalık karıştırıyorlar
Eşim ödiycek kp Dr çaldığı altınlarıPeki bu aklı kim verdi :))
Kayinbaba sana niye tazminat ödesin ayol.
Çünkü hakkım yendi. Altınlarım alındı.Hayır birde gerçekten bosanacakmış gibi sürekli bosanma davası diyorsun yabu konuda da düşündüğün tek şey para, tazminat tabi ki hic şaşırtıcı değil..
boşanma davasının tarafı siz ve eşinizdir babadan talep edebilmeniz için ayrıca bir tazminat davası açmalısınız.Hapse atılmayacağını biliyorum ama boşanma davasında yüklü bir tazminat alabilicem önceki yapılanları da düşünerek
Henüz doğuya gitmedik. Ha doğuda da olsak o kv kp gelir.Siz Doğuda değil miydiniz?? Kv kp ne ara çıkıp geldi?
Avukatla görüşüp onu da yaparımboşanma davasının tarafı siz ve eşinizdir babadan talep edebilmeniz için ayrıca bir tazminat davası açmalısınız.
Kv kp ve anneniz ile aynı şehirde değildiniz . Doğru mu hatırlıyorum?Henüz doğuya gitmedik. Ha doğuda da olsak o kv kp gelir.
Evet. Annem bize yakın. Ama onun ailesi 7 8 saat uzaklıkta.Kv kp ve anneniz ile aynı şehirde değildiniz . Doğru mu hatırlıyorum?
Çünkü o bir çelişkiler yumağı, fazla derine inmeyin çıkamazsınız eski konulardan, beyin yakmaya birebir konularKız sen Aralık 2018 de konu açıp eşinin ailesiyle altinlarimi vermediğim için kötü oldum demedin mi ?
Şimdi ne ara altınlarını aldılar senin de tazminat odeyecekler ?
Yazdigin şeylerden haberin yok sanırım :)
At yalanı öpeyim inanani misali :))Çünkü o bir çelişkiler yumağı, fazla derine inmeyin çıkamazsının eski konulardan, beyin yakmaya birebir konular
Altınlar eşimin üstüne ben vermek istemedim. Sonra eşim bana söylemeden vermiş onlaraKız sen Aralık 2018 de konu açıp eşinin ailesiyle altinlarimi vermediğim için kötü oldum demedin mi ?
Şimdi ne ara altınlarını aldılar senin de tazminat odeyecekler ?
Yazdigin şeylerden haberin yok sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?