Eş kişisi ne yapmaya çalışıyor?

Adam seni kovduysa sen de gitmeseydin ayol
Adam seni kovdu diye ne muamelesi görecek.
Kulağından çekip hapise mi atacaklar sjdhsjdha
Hangi karakola suç duyurusunda bulundunuz da size bu saçma öneriyi verdiler :)
Hapse atılmayacağını biliyorum ama boşanma davasında yüklü bir tazminat alabilicem önceki yapılanları da düşünerek

Hapse atılmayacağını biliyorum ama boşanma davasında yüklü bir tazminat alabilicem önceki yapılanları da düşünerek
Hayır birde gerçekten bosanacakmış gibi sürekli bosanma davası diyorsun ya bu konuda da düşündüğün tek şey para, tazminat tabi ki hic şaşırtıcı değil..

Arkadaşa katılıyorum. Böyle bir durumda kimse sizi çıkaramaz. O evin sahibi siz ve eşinizdir. Gerekirse polis çağırın ve tutanakla kv kp nin ortak konuttan çıkarmaya çalıştığını yazdırın. İlerde de delil olarak kullanırsınız

Çünkü o bir çelişkiler yumağı, fazla derine inmeyin çıkamazsınız eski konulardan, beyin yakmaya birebir konular

Genç bir çiftsiniz sanırım. Benim erkek arkadaşım da multiplayer oyunlar oynar. Ara sıra kendi sınavlarını ihmal ettiği için ben de onunla birlikte birşeyler yapmak istediğim için tartışırız. Bu gayet doğal. Evlenmeden önce ilgi alanlarını bilmeniz gerekirdi. Ama onun hobbysi. Ona birşey yapamazsınız. Sadece uzun saatlerce oynamaması için ev işlerinde ona görevler vermeye çalışın birlikte dışarı çıkın. Ya da siz de onunla oynayın. Ve sizin evliliğiniz bu. Türk aile yapısında evlensen de anne baba müdahale edebiliyor. Bundan ben de hoşlanmam. Maddi durumunuz nasıl ayrıca eve çıkabilir misiniz? Eşinizi seviyor musunuz?

Altınlar eşimin üstüne ben vermek istemedim. Sonra eşim bana söylemeden vermiş onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…